2014 kpss lisans gk-gy için aldıgım kaynaklar-önerileriniz...yeni çıktım bu yola..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.425
3.144
merhaba arkadaşlar
gördüğüm kadarıyla gk-gy 2014 lisans için hazırlanan arkadaşlar çogunlukta..
ben 2012de hiç hazırlanmadan tamamen deneme amaçlı girmiştim tabi sonuç malum..
şimdi çok sistemli bi şekılde hazırlanmak istiyorum kaynak olarak ınternetten sıparış verdım bugün
ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı modüler seti ve yediiklim yayınlarının çözümlü çıkmış soruları

bunlardan hazırlananlar varsa veya kaynaklarını önerebılecek arkadaslar varsa yardım istiyorum..
bide müfredatın degiştigine dair bi yazı okudum bu sectigim kitaplar 2014 yenı mufredata uygun yazıyordu..
benı kaynak konusunda aydınlatırsanız cok sevınırm arkadaşlarr
hepinize kolay gelsınn

Merhaba arkadaşlar yeni bir konu açmak istyiyorum ama nasıl olacağını bulamadım..yeni üye oldum :)

merhaba arkadaşlar
gördüğüm kadarıyla gk-gy 2014 lisans için hazırlanan arkadaşlar çogunlukta..
ben 2012de hiç hazırlanmadan tamamen deneme amaçlı girmiştim tabi sonuç malum..
şimdi çok sistemli bi şekılde hazırlanmak istiyorum kaynak olarak ınternetten sıparış verdım bugün
ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı modüler seti ve yediiklim yayınlarının çözümlü çıkmış soruları

bunlardan hazırlananlar varsa veya kaynaklarını önerebılecek arkadaslar varsa yardım istiyorum..
bide müfredatın degiştigine dair bi yazı okudum bu sectigim kitaplar 2014 yenı mufredata uygun yazıyordu..
benı kaynak konusunda aydınlatırsanız cok sevınırm arkadaşlarr
hepinize kolay gelsınn

güzelim çok detaylı hazırlanmak istiyorsan ihtiyaç doğru seçim. ben genelde konu anlatımları yerine dvd leri tercih ettim. test kitabı da aynen netten aldım pegem den 2013 1. si onlardan çıkmış hedef hemen çözüp bitirip 2014 için ocaktan sonra gelir büyük ihtimal onu da alıp çözmek... ihtiyaçında 2012 de arkadaşımın verdiği konu anlatımlıları var... ayrıca benim favori bir sitem var e-ogretim.com burdan da ders dinliyorum çok ayrıntılara girmeden kafa karıştırmadan veriyorlar konuyu hocanın soru çözümleri de iyi tek kötü yanı 2010 yılı olması... bende 2010 dan dinliyorum 2012 ihtiyaçtan konu üstüne tekrar yapıyorum 2013 pegemden de soru çözüyorum :))) olur mu ki :KK24:

güzelim çok detaylı hazırlanmak istiyorsan ihtiyaç doğru seçim. ben genelde konu anlatımları yerine dvd leri tercih ettim. test kitabı da aynen netten aldım pegem den 2013 1. si onlardan çıkmış hedef hemen çözüp bitirip 2014 için ocaktan sonra gelir büyük ihtimal onu da alıp çözmek... ihtiyaçında 2012 de arkadaşımın verdiği konu anlatımlıları var... ayrıca benim favori bir sitem var e-ogretim.com burdan da ders dinliyorum çok ayrıntılara girmeden kafa karıştırmadan veriyorlar konuyu hocanın soru çözümleri de iyi tek kötü yanı 2010 yılı olması... bende 2010 dan dinliyorum 2012 ihtiyaçtan konu üstüne tekrar yapıyorum 2013 pegemden de soru çözüyorum :))) olur mu ki :KK24:

canmmmm
bende ıhtıyac yayınlarıyla ılgılı hep olumlu seyler okudum bı ondan verdım işte kıtap siparişi
senın bana verdıgın bı lınk vardıonlıne egıtımle ılgılı henuz bakmadım ona ama artık bu hafta bı sısteme oturtmam lazım
2014e daır cok fazla yayın cıkmamıs sanırım henuz hep 2012-2013 kıtapları var sitelerde

Canim dvdleri tercih ettim demissin ya nasil dvdler bunlar, ismi ne? Bende dvd dusunuyorum ama kullanan bulamadim hic
qardencim seninde calismalarin hayirli olsun canim umarim guzel sonuc alirsin

canmmmm
bende ıhtıyac yayınlarıyla ılgılı hep olumlu seyler okudum bı ondan verdım işte kıtap siparişi
senın bana verdıgın bı lınk vardıonlıne egıtımle ılgılı henuz bakmadım ona ama artık bu hafta bı sısteme oturtmam lazım
2014e daır cok fazla yayın cıkmamıs sanırım henuz hep 2012-2013 kıtapları var sitelerde

2014 yayınlarını yök açıklama yapana kadar çıkarmazlar... ben ocak-şubattan sonra bekliyorum... o zamana kadar konu çalışmayı bitirmemiz lazım sonra da yeni bir şey çıkarırlarsa onla ilgili 2014 yeni basım bir kitap alıp durmadan soru çözmek gerekiyor...

Canim dvdleri tercih ettim demissin ya nasil dvdler bunlar, ismi ne? Bende dvd dusunuyorum ama kullanan bulamadim hic
qardencim seninde calismalarin hayirli olsun canim umarim guzel sonuc alirsin

güzelim her ders için dvd yapmışlar tüm konular ders anlatır gibi anlatıyor. her ders 5 tl çokta uygun hemde açıyorum mesela yatarken yemek yerken her dakika dinliyorum. hani başka sitede de varsa olabilir bana bu uygun geldi diye aldım dvd ler bana çok güzel geliyor çünkü biri karşınızda anlatıyor... anlatmayı bırak sana soruyu çözüyor ne teknikle çözmelisin söylüyor.

geçen pegemin de sitesinde dvd gördüm ama adam takım elbiseli tahtası var ciddi ciddi anlatıyor benim aklımda öyle şeyler kalmıyor benim bulduğum sitedeki adam bir tarih anlatıyor içten içten beraber içleniyoruz nerdeyse bunlar esprisi tabi akılda kalıcı olması güzel ama hangisi daha iyi en önemli sonucu sınav gösterir :)))...

Ay fiyati cok iyiymis canim ya benim bulduklarim baya pahaliydi, o yuzden fikir almadan satin almaya cesaret edemedim. Nerden aliyosun dvdlerini, banada bilgi verebilirsen cok memnun olurum, en azindan arastiririm netten.

güzelim her ders için dvd yapmışlar tüm konular ders anlatır gibi anlatıyor. her ders 5 tl çokta uygun hemde açıyorum mesela yatarken yemek yerken her dakika dinliyorum. hani başka sitede de varsa olabilir bana bu uygun geldi diye aldım dvd ler bana çok güzel geliyor çünkü biri karşınızda anlatıyor... anlatmayı bırak sana soruyu çözüyor ne teknikle çözmelisin söylüyor.

geçen pegemin de sitesinde dvd gördüm ama adam takım elbiseli tahtası var ciddi ciddi anlatıyor benim aklımda öyle şeyler kalmıyor benim bulduğum sitedeki adam bir tarih anlatıyor içten içten beraber içleniyoruz nerdeyse bunlar esprisi tabi akılda kalıcı olması güzel ama hangisi daha iyi en önemli sonucu sınav gösterir :)))...

bu dvdleri nereden alabiliriz acaba :)

Ay fiyati cok iyiymis canim ya benim bulduklarim baya pahaliydi, o yuzden fikir almadan satin almaya cesaret edemedim. Nerden aliyosun dvdlerini, banada bilgi verebilirsen cok memnun olurum, en azindan arastiririm netten.

inşallah reklam gibi düşülmez ama ben bu siteden aldım. e-öğretim kpss :: anasayfa :: yanlız uyarmam lazım kızlar çekimler 2010 senesi açıkcası ben üstünden konular değişecek kadar birşey geçmedi diye aldım memnunum... birde memurlar.net ten takip ediyorum hep haberleri orda da pegem akademinin reklamını görüp girdim yine 6 tl ye 5000 soru olan bir kitap siparişi verdim... o sitede de dvd varmış ama çok ciddi anlatıyorlar belki bunu bitirirsem düşünebilirim. daha ucuz bir sitede gözüme görünürse yazarım buraya :)

slm arkadaşlar. bana da lazım gk-gy kitapları. ikisi bi arada olan yok mu? Yargı kitapları istiodum ama ihtiyaç ve pegem de kararsız kaldım? karıştım iice. modüler set içerisinde neler oluo? DVD falan da dahil oluyor mu? şimdiden başlamam lazım ya :KK43: anca yetişir :KK43:

bende 2014 kpss öğretmenlik için hazırlanıyorum ihtiyaç gy-gk modüler setini aldım
matematikle başladım ve çok beğendim
seviyeniz düşükse bile ordan dikkatli çalışınca zor soruları yapabilir hale gelmek sizi motive ediyor
şimdilik konu anlatım kitaplarıyla başladım
konular bitince soru bankası alacam
birde internette youtube de özellikle kpss de her konunun videoları var
uzaktan eğitim falan ister izle ister indirin kolay gelsin

benimde tarih-coğrafyam çok kötü bu derslerden tavsiye edebileceğiniz çok memnun kaldığınız kaynaklar var mı yada size tavsiye edilen?? yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:

merhaba arkadaslar matematigim çok kötü idi 3 ay önce bu kitaba başladım artık matematik yapabiliyorum şiddetle tavsiye ediyorum sıra tarihe geldi kitap tavsiyeleriniz varmı

beyaz kalem ya da uzman kariyer fasikül set hakkında alan ya da yorum yapabilecek arkadaslar var mı?

arkadaşlar bende bugün biraz araştırma yaptım ucuzkitapal sitesinde modüler set ve soru bankalarında baya bi indirim uygulamışlar.bi göz atmanızı tavsiye ederim..
ben yediiklimin konu anlatımını inceledim gayet güzel.ihtiyaç biraz daha basit ele alıyor konuları..
tabiki tercih meselesi...
şansınız bol olsun

bende 2014 kpss öğretmenlik için hazırlanıyorum ihtiyaç gy-gk modüler setini aldım
matematikle başladım ve çok beğendim
seviyeniz düşükse bile ordan dikkatli çalışınca zor soruları yapabilir hale gelmek sizi motive ediyor
şimdilik konu anlatım kitaplarıyla başladım
konular bitince soru bankası alacam
birde internette youtube de özellikle kpss de her konunun videoları var
uzaktan eğitim falan ister izle ister indirin kolay gelsin

alan bilgisi için hangi kaynağı düşünüyorsun? Eğitim bilimleri?

X