2014 KPSS için Ankara' da kurs arıyorum lutfen yardımcı olun

sadgirl_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
41
0
16
Ankara
Merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı üzere ben Ankara da KPSS kursu arıyorum. Aklımda bi kaç dersane var fakat napmam gerektiğini bilmiyorum lütfen fikri olanlar benimle fikirlerini paylaşabilir mi? Benim aklımdaki dersaneler: Yükseliş Kariyer , Yaklaşım Kariyer, Pegem Akademi, Uzman Kariyer ... Şuan aklıma gelenler bunlar. Bunlar hakkındada tam anlamıyla bi bilgiye sahip değilim. Bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim. cevaplarınızı biran önce bekliyorum. Eylül de dersaneler başlıycak . Bian önce kayıt olmalıyım

bn alandan gircem aşağı yukarı 2500 den açıyolar ağızlarını 4000 e kadar da çıkabiliyo fiyat. pahalı dersaneler yaa buarada kimse yorum ypmamış fikri olan lütfen yazabilir mi?

merhaba öncelikle çok yeniyim bu sitede :) geçen sene bende çok kararsızlık yaşamıştım özellikle pegem ve uzman kariyer arasında ama uzman kariyere kayıt yaptırdım ve çok memnun kalmıştım.aklında olan sorular varsa yardımcı olmaya çalışırım.inşALLAH en güzeli olur hepiniz için.

merhaba, ben de ankara'da kpss kursuna gitcem de hangi dershaneye kayıt yaptırdınız acaba?

İngilizce öğretmenliği son sınıftayım. Ankarada Karacan mı İhtiyaç Akademi mi daha iyi?

bütün eski konuları hortlatmışsınız...

yazdım ama bir daha yazayım karanfil sokakta yediiklim var ben oraya yazıldım ama ben önlisans mezunuyum alan derslerini falan bilmiyorum etüt için söz verdiler mayısta konuları bitircez diyorlar sürekli soru çözümü ve deneme için orayı tercih ettim görüşmenizi tavsiye ederim.. onun dışında pegemi duydum

arkadaşımın kuzeni orda öğretmen çok kaliteli hocalar var dedi. ama fiyat olarak yedi iklim daha uygun geldi gitmedim.

Dün ihtiyaca 2400 e kayıt oldum. İkna oldum. Şöyle söyliyim ben gk + gy + eğitim + alandan sorumluymuşum :) erken kayıdı kaçırmamak için kaydoldum her ay 100 artacakmış. Yediiklim ve pegem ingilizceciler için yeterli değil diyorlar ama inanmıyorum çok öven arkadaşlarım da oldu. Sadece dersane değil kendi çabamız çok önemli kpss olayında buna eminim. Kendı hocam ihtiyaca gitmemde ısrar ettialanda sıkıntı var zaten her yerde ama ihtiyac yine de en az sıkıntılı yerdır dedi. Karanfil şubeindeki Tuğra bey çok ilgilendi sağolsun belki bir başkası ilgisizdir bilmiyorum tabi övmek de istemiyorum daha kurumu tanımadan. Umarım hepimiz için hayırlı olur sonucu bu derslerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…