• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 - KPSS - GK - GY - ALMANCA YDS ... Günlük Konu Takibi Zaruridir Efendim ...

__PINAR__

323
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
302
2
16
İngiltere
Bu konumuz açılıp ilk başlarda yazılıp sonra da çekip gidilen konulardan değildir.

Dünden çalışılıp da bitirilen konular günlük eklenecektir, dolayısıyla da her gün çalışmak şart olacak.

İster GK ve GY olsun ister bunlara YDS dil bölümü de eklenmiş olsun ister alan bilgisi dersleri de olsun, ne olursa olsun gelin listeye isminizi ekleyin, bol bol çalışalım.

Liste şöyle olacak: sizler bitirdiğiniz konuları buraya mesaj olarak yazın, en son kitap bittiğinde, zaten listeye eklenmiş olan isminizin karşısına bitirdiğiniz kitap eklenecek. 14 ay boyunca hangi konulardan kaç kitap bitirdiniz görülecek. Ve 5 Temmuz 2014 gününden sonra kim kaç puan aldı yazacağız, kim atandı, kim işine gücüne başladı... göreceğiz artık...

hem birbirimize konu ve test kitabı öneririz, birbirimize destek oluruz, çalışma stillerimizle birbirimize örnek oluruz.

[table="width: 500, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]_pınar_[/td]
[td]..........[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Beyaz Kalem Konu Anlatımlı Modüler Set (Fasikül) - Coğrafya, Tarih, Vatandaş, Türkçe, Matematik setini aldım.

Coğrafyadan Türkiye'nin Coğrafi Konumu bitmiştir :34: Şimdi de Türkiye'de Dağlar ve Platolar konusuna geçiyorum :52:

Türkiye'de Dağlar ve Platolar da bitti :34:

coğrafya iki konu matematik iki konu şek gidiyorum. sırada matematik var...

Son düzenleme:
matematikten temel kavramlar ikinci konu da bitti, temel kavramların bitmesine bir konu kaldı. umarım ilerleyen zamanlarda listeye katılmak isteyenler çıkacaktır.

evet benim o :) ben de kendim için böyle bir konu açmayı düşünüyordum isabet oldu yanıma arkadaş oldu hem de düzenli planlı :) alese çalıştım ben ama kitaplarım tam olarak bitmedi kpss nin türkçe mat kısmı için o kitapları bitirmeyi düşünüyorum. bir de geçen yıldan kalan kpss kitaplarım var çalışmaktan öte kitapları bitirmek istiyorum heryer kitap oldu :( hangi dersten kaç soru çözdüğümü günlük yazarım ales, kpss, yds vs. bu ara ne bulursam giriyorum bi daha ihtiyacım olmasın lütfen :) evet yarın başlıyorum hangi kitaptan ne kadar çözdüğümü yazarım :29:

evet benim o :) ben de kendim için böyle bir konu açmayı düşünüyordum isabet oldu yanıma arkadaş oldu hem de düzenli planlı :) alese çalıştım ben ama kitaplarım tam olarak bitmedi kpss nin türkçe mat kısmı için o kitapları bitirmeyi düşünüyorum. bir de geçen yıldan kalan kpss kitaplarım var çalışmaktan öte kitapları bitirmek istiyorum heryer kitap oldu :( hangi dersten kaç soru çözdüğümü günlük yazarım ales, kpss, yds vs. bu ara ne bulursam giriyorum bi daha ihtiyacım olmasın lütfen :) evet yarın başlıyorum hangi kitaptan ne kadar çözdüğümü yazarım :29:

harika :34::34::34:

günlük yazmaya başlar başlamaz ekliyorum listeye :34:

kaç gündür başlayamamıştım bugün ales sonucu belli oldu moralim bozuldu böylece başlarım artık bu akşam çalışabilirsem yazarım

Merhaba :) bende 2014 kpss ye grcem eğitm bilimleri de var benim. Yavaş yavaş başlamak istiyorum. En azından gk gy tatilde konuları bitrym istyorum okul zamanı da eğitm çalşrm gk gy den de soru çözerm diyorum. Yarıyılda matematğn ilk 7 konusunu bitrmştm ama şmdi herşeye sıfırdan başlamak istyorum

Back