• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Belissa

♡ Бизимки Масалди ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
28.691
7.350
198

-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans: 5-6 Temmuz 2014
-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT): 13 Temmuz 2014
-Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) : 31 Ağustos 2014
-KPSS Ortaöğretim / Önlisans (Önlisans Düzeyi): 27 Eylül 2014
-KPSS Ortaöğretim/Önlisans (Ortaöğretim Düzeyi): 28 Eylül 2014

2014 KPSS Lisans Düzeyi

KPSS Sınav Tarihi :05.07.2014-06.07.2014
KPSS Başvuru Tarihi :2014 Mayıs ayı içerisinde
KPSS Başvuru Yeri : ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri,Ortaöğretim Kurumları,
Kimler Girebilir: Lisans mezunu veya mezun olabilecek durumdaki adaylar
Başvuru Ücreti : Henüz belli değil

2014 KPSS Ortaöğretim / Önlisans Düzeyi

KPSS Sınav Tarihi : -KPSS Önlisans Düzeyi: 27 Eylül 2014 -KPSS Ortaöğretim Düzeyi: 28 Eylül 2014
KPSS Başvuru Tarihi :2014 Haziran ayı içerisinde
KPSS Başvuru Yeri : ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri,Ortaöğretim Kurumları,
Başvuru Ücreti : Henüz belli değil
ÖSYM tarafından 2014 yılında yapılacak olan sınavların tarihleri belirlenerek ÖSYM 2014 Sınav Takvimi ile adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Sınavlara başvuru tarihleri belirlendiğinde Takvim üzerinde bu bilgiye de yer verilecek, Takvim güncel gelişmelere göre yenilenebilecektir. Bu nedenle ilgililerin sık sık Takvim bilgilerini kontrol etmeleri tavsiye edilir.

kaynak:kpsscafe

Son düzenleme:
Renginacım çok sağol bizi bilgilendirdiğin için...Ben de bu yıl girmeyi düşünüyorum inşllh..

Önlisans mezunu olarak....

Renginacım çok sağol bizi bilgilendirdiğin için...Ben de bu yıl girmeyi düşünüyorum inşllh..

Önlisans mezunu olarak....

rica ederim Rüyacım.
kolay gelsin çalışmalarında o zaman:16:

kızlar bnde kppss sınavına hazırlanıyorum sosyoloji 2. sınıfa geçtim hangi tarihte giricem sınava ya ne oluyorum ben ortaöğretim mi ön lisans mı? kafam çok karışık

kızlar bnde kppss sınavına hazırlanıyorum sosyoloji 2. sınıfa geçtim hangi tarihte giricem sınava ya ne oluyorum ben ortaöğretim mi ön lisans mı? kafam çok karışık

formasyonunuz varsa lisans olarak 4. sınıfta gireceksiniz öğretmenliğe.
ama normal memurluk için sanırım her yıl girilebiliyor.

formasyonunuz varsa lisans olarak 4. sınıfta gireceksiniz öğretmenliğe.
ama normal memurluk için sanırım her yıl girilebiliyor.

canım öğretmenlik için falan hiç değil, açıköğretimden okuyorum zaten normal memurluk için giricem ama 2. sınıfım bitmiş oluyo(bölüm lisans) bu evrede henüz öğrenciliğim devam ediyor, bu yüzden önlisans olarakmı sınava giricem yoksa lisans eğiimim bitmediği için ortaöğretim olarak mı?

canım öğretmenlik için falan hiç değil, açıköğretimden okuyorum zaten normal memurluk için giricem ama 2. sınıfım bitmiş oluyo(bölüm lisans) bu evrede henüz öğrenciliğim devam ediyor, bu yüzden önlisans olarakmı sınava giricem yoksa lisans eğiimim bitmediği için ortaöğretim olarak mı?

o konuda bilgim yok maalesef:44:

Back