2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

İyi dersler yavrukusummmmm Allah zihn acikligi versnnn çok optm...

Bebegmm gunde iki ders normal seni zorlayacagni dusnmuyorm sen iki dersi goturebilrsn ve kaynaklarında çok güzel özellikle uzmanin öğreten soru bankasi cozmlu oldgu icn tekrar aşamasında çok faydali oluyor ayriyeten yedi iklimin sorulari da güzel..bitirirsn koskoca 1 ay hatta daha fazla bile soru cozersn:)
Bencede gunluk bildirimi yapalm bende senn gbiyim dun aksama kadr dersn basina oturamadm elim ayagm baglandi sanki masanin etrafnda donup duruyorm oturamyrm vicdanmda bi taraftan raht birakmiyor dolan dolan aksami ettm aksamda tarihten iki unite bitirp soru cozdm ve soru sayısida sennki gbi düştü 200 faln( bugün kendmi topladm aksama kadar Allah ne verdiyse cozcem:))

ay 3 e kadarrrr dresane varr sonra eşimin iş yerinden arkadaşının düğünü var oraya gidilecek pek çalışamayacam bugün pekkk
göbek atim bari dimi ama

cnm ben genelde boş günmde çalışırken bile 1 ders tercih ediyorum çünkü kafam öbürüne kayıyor diğer türlü.
bu benm ilk tekrarım olacak bu arada dersanem devam ediyor mattan az konu kaldı ama tarhten daha çok var.

mat ve türkçeyi neden tekrar etmiyorsun canım?
ve son olarak vatandaşlığı ezber mi yapıyorsun mantığını çözemedim gitti
evet biraz stres ve telaş var ne yapacağımı bilmiyorum çnkü canım =(

Son düzenleme:
Gunaydin canlarim
Sabah tarih konu tekrari yaptim kahvaltiydi camasirdi evi topla derken yeni oturdum kocacimda gitti oglumda tv ye bakarken biraz calisiyim sonra oglumu parka pazara goturcem insallah. Sonra tam gaz devam

Elifim allah yardım etmesin kuzum

Duobakim gunaydin bencede gunluk yspalim soru bildirimini pazartesiden itibaren uygunsa insallah. Bizim icinde at gobegini stres gitsin enerji gelsin

Gkgy cim yardim melegim taktikler harika opuyorum kuzum

KPSS gullerm tarihten iki konu tekrari yaptım ve 100 soru cozdm simdi kuzucugumu uyutyrm sonra devam...

Dumanmmmm iyi calismalar bitanem Rabbim calisma azmimizi istegimizi arttrsn fistgm ben de optm.burada kuzucuk uyaninca bende biraz gezdrcem,babası yasgununde bisiklet almis yazik yavrum evin içinde dolanp duruyor cikartymda Raht Raht gezdrym biraz..

Kuzucum sen bi an önce tarihi bitirmeye bak dersaneyi faln bekleme..bazisi iki ders calisiyo bazisi bir ders herkesin taktiği farkli sen nasil verim aliyorsan öyle calis..
Gk( tarih cog ve vat) bir an önce bitir sonra tekrarlara gecersn..
Ben türkçe mat cikisli oldgm icn o derslere asinaligm var birkez calistm onlara sonra hep soru çözümü üzerinden gidiyorm tekrara ihtiyacım olmuyor..
Vatandasligi da önce konu anlatmlidan okudm sonra video izledm ardından hep soru cizdm soru coze coze ogreniyosn bi sure sonra ayni sorular cikiyor karsina aaa ben bunu cozmustm diye cvbi yapistiriyosn..
Mattan denemeye gore degisiyor genel olarak 20 ortalama..
Telaş ve stres yapma bunlar senin calismalarina zarar verir.Raht ol 60 gün var otur yapcagn şeyleri günlere yerlestr planina gore hareket et Allahn izniyle basarirsn KPSS okadr zor bir snv değil plan istek ve devamlı calisma sonucu basari elde edilebilecek bir snv..
NOT:int gitti yazdklarmda yarım eklenmiş msjn tamami budr cnm:)

Son düzenleme:
Kuzucum sen bi an önce tarihi bitirmeye bak dersaneyi faln bekleme..bazisi iki ders calisiyo baxisi bir ders herkesin taktiği fatkli sen nazil verim aliyorsan öyle calis

tamam canımcım çok sağol
senin pozitif enerjine ihtiyacım var yaa sanki kazanamayacakmışım gibi geliyor anayasa bomboş
dersanede bitti anayasa dersi ama hiç bir şey anlamadım onda nasıl bir tekrar önerirsin canım
bir de tarh ve mat tekrarı neden yapmıyorsun diye sormuştum ve son sorum mattan kaç çıkarıyorsun

Son düzenleme:
Kizimi uyuttm ayagmda sallarken KPSS gullerime cvp da yazdm simdi derse doneym herkese iyi calismalar..

Son düzenleme:

Kuzummmmm kiyamam sana okurken gozlerm doldu bebegmmm Allah kolaylik versn sana.Rabbim sevdiği kullarina çok dert verrms sen sevgili kullarindansn canini skma.gerekirse kayinvalidenle konuş anne ben bukar aydir bu sinava calisiyorm emek verdm dersaneyede gidyrm benim icn çok önemli seni elimden geldgnce memnun etmeye caliscam ama ders de calismam gerekiyor birbirimize yardmci olalim bu zor günleri beraber atlatalim de anlayis gostercektr..
Fistgm esinede sakin sinirlenme empati yap eğer senn annen baban senn evine gelseydi eşinin nasil davranmasini istiyorsan sende onun ailesine öyle davran bebegmmm geccek bu günler 3-5 güne ziyaretçilerde azalir skma güzel canini...

Kuzular iki gündür tarihten İslamiyet öncesiturk tarihi,ilk müslüman türk devletleri- kültür medeniyet,osmanli kuruluş,yukselme ve kültür medeniyet, avrupa tarihi bitti.biraz kafami dinleym osmanli duraklama- gerileme- dagilmaya bakcam tabi arada yemek muhabbeti de var ve mat la türkçeden de 1 er test cozmem lazm.inş programı aksatmadan uyabilirm..iyi calismalar canlar..

Son düzenleme:

tatlış ben sana yazmşştm alıntı yapmıştım ama görmedin herhal:26:

Kizlarrrr
Esim maca gitti:))) oglusumda uyur insallah ve bende aldim cayimi basladim derse osm kultur medeniyet bitti testte cozdum ama daha bi suru cozulecek testi var simdi karisim ve grafik problemlerini bitircem ins bi 40 tanede turkce testi var hadi kolay geleee opuldunuz

Bu arada basvurular nezaman canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…