2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

Hos geldin kuzu <3

Aynısı bende de var...En son dayanamadım kestirdim yemekten sonra...Yeni uyandım.

Canım a dedim ben. Gelişim ve olgunlasma süresi farklı yagıs istiyor. Bu da yagısın yıl icindeki dagılımıyla ilgili gibi.

İkinci soru dogu anadolu bölgesi. e sıkkı gibi geldi. yükselti fazla. tarım alanı az. ayrıca soguk. ılıman degil.

üçüncü soruya e dedim ama mantıgını yükselti farkına bagladım gene. (bu biraz sallamasyon oldu)

cevapları nedir?

Evet canim sonuc e ikisininde. Yukselti degilde gerci o da sebep ama bolge bolge yagislar farkli ya.ama marmara ege akdeniz gunrydogu ayni ben onu unutmusum cevaplarken

Sağol kuzum iyi ki varsnz iyi ki tanimism sizleri ve bu topige dahil olmusm..maşallah topigmz çok sicak ve samimi geliyor bana nazar degmesn..Rabbim hepimize güzel puanlar almayi nasip etsn bebegmmmm çok optm iyi calismalar...

Canlar ıyı geceler ben yatar, yarın dersanem var, gkgy toparlarsın canım sen az kaldı sıkacağız dişimizi, biz yanındayız :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim fistgm bugün daha iyiym Allahtan buhranim çok surmuyo cabuk toparliyorm:) simdi sözel mantik calisiyorm..sen dersanedesn herhalde iyi dersler kuzucm buarada bugün telefondan giriyorm attign sorulari çok kucuk olduğu icn göremiyorum ve yorum yapamadm cnmcim..

Carpem ya su 3 ayi da Allahn izniyle hakkini vererek calisp basetsek de insan oldgmzu hatrlasak iyice asosyal oldm kapadm kendmi ama 3 ay sonra kimse tutamaz beni:)) optm can iyi clsmalar..

kuzum ben bilgisayardan okuyamıyodum çok küçüktü ama fotoğrafın üstünü tıklayınca büyüyür resmı üzerini tıkla büyür bebeğim dediğim gibi bilgisayar özürlü olduğum için yeni keşfettim belki yardımcı olursa söyleyi dedimm

yediiklim denemesi yaptım çok güzel geçti çok mutlu oldummmmm biraz molaaaa verimmmm sonra devammm

kızlar sizde ne var ne yokkk elfm iyi derslerr tatlımm

Yavrukusum Ben de biraz sözel mantik calistm sonra da kitap temizligi yaptım yani 6-7 kaynak masanin üstünde bir de konu anlatimlilar hepsi yayilmis masaya baktkca icm daraliyordu.. kitaplarda kalan sorularimi kopartip aliyim bi dosyaya koyuyum dedm çok az test kalmsti zaten.basladm koparmaya turkceden paragraf ve sözel mantik testlerini tarihten de çağdaş testlerni kopardm digerlerini cozmusm kitaplar tertemiz oldu:) bi dosyanin içine koydum kopardgm testleri(cozmedgm testleri)ve kitapları kaldirdm ferahladm:))

Fistgm sen uzmanin öğreten tarihi ne kadara almistn hatrliyomusn??

ellerine sağlık iyi yapmışssın ferahlamışsındır kitabı 14 liraya aldım kuzum

Kuzularım ben geldim,
Anacım ne çok yazmışsınız okuyamadım valahi hepsini.

Ama soruları gördüm, ben de tekrar yapmış oldum. Teşekkür ediyorum hepinize.
Akşam yine dershanem var, gelince çalışmaya devam.

Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum. Allaha emanet olun

Canım 20 a şıkkı diğer 3 U e şıkkı canım.

Toparlanmana sevindim canım, eve gel yemek yap derken yeni oturdum birazdan ders çalışmam inşallah, bende ıpadtan giriyorum pc den girince çok uzun kalıyorum, kendi kendime çözüm üretiyorum,

yediiklim denemesi yaptım çok güzel geçti çok mutlu oldummmmm biraz molaaaa verimmmm sonra devammm

Canım yediiklimin tg olan deneme sonucu açıklanmış, 67 almıştım ayy cok mutlu oldum, 60 ve 65 tim hep bana iyi moral oldu, şimdi daha çok çalışacağım, adım adım ilerliyorum inşallah moral bozmak yok.

Tatlım hoşgeldin, kaçma buralardan, bu topik için projelerim var

bebeğimmm senin adınA SEVİNDİM ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ YAVAŞ YAVAŞ ALIYORUZ ben yediiklimi dışardan aldıım:13: evde 2 saat sınav formatında yapıyorum yedeiklim 2cisinide bugün yaptımm 80.75 net yaptımmm

Sağol kuzum iyi ki varsnz iyi ki tanimism sizleri ve bu topige dahil olmusm..maşallah topigmz çok sicak ve samimi geliyor bana nazar degmesn..Rabbim hepimize güzel puanlar almayi nasip etsn bebegmmmm çok optm iyi calismalar...

Topigi ben de pek seviyorum, insana gaz gelig. <3

Günes gelmiş hoş gelmiş <3

Kızlar yemek faslımız yeni bitti...Az biraz kafamı toplayıp calısacagım birazdan buralardayım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…