bebeğim dersanede
matematik : kümelerdeyizz
türkçede : fiilimsilerdeyizz
tarih: çağdaş türk tarihi ,( soğuk savaştayız)
coğrafya : konu bitti tekrara döndükk
anayasa : idaredeyiz
ya benim sınftakiler hep evli ve çocuklu ondan pek çalışamıyorlarmışşş ondann ne durumdalar pek bilmiyorunnn
ama çoğu sıkılmışşş görünüyorlarr
bebeğim dersanede
matematik : kümelerdeyizz
türkçede : fiilimsilerdeyizz
tarih: çağdaş türk tarihi ,( soğuk savaştayız)
coğrafya : konu bitti tekrara döndükk
anayasa : idaredeyiz
ya benim sınftakiler hep evli ve çocuklu ondan pek çalışamıyorlarmışşş ondann ne durumdalar pek bilmiyorunnn
ama çoğu sıkılmışşş görünüyorlarr
canım konuları görnce yazasım geldi senin kurs tam olarak ne zaman başladı yani hangi ayda
Kuzucuklar bugün kpss kaydımı oldum inşallah hayırlı olur sizde geç kalmadan yapın 2 gün olmasına rağmen çok kalabalıktı bugün coğrafya50 tarih 65 soru çözdüm yemek yapim sonra devam Sizden ne haber zuzularrrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin arkadaslar
Gkgy cim bende erjen kaljtim kuzu 4.30 gibi biraz calisip yattim ama alusacam yatmak yok artuk inşallah. 8 gibi tekrar kalkip bismillah dedim bugun 300 soru cozucem inşallah konu tekrarida yapiyorum. Aksamlari bildirim yapalim ya olmazsa sine taban soru sayisi siniri koyup onu gecmeye calisalim hem topik canlansin hemde biz gaza gelelim
Kuzum dibloma transkirip nüfus cüzdan 3 lira para götür benimde ÖSYM bürosuna gitmeme gerek yoktu ama eğitim bilgilerimde okuyor gösteriyordu ondan gittim çok şükür o sıkıntıdan kurtuldum darısı başına kuzumKuzum kulrtulmussn sen darisi basimiza bende yarn yapcam başvuruyu bugün ÖSYMnin sayfasından parayi yatrdm.bebegm bazi arkadaslarin sayfalarında eksiklikler varmis(eğitim bilgisi kisminda faln) seninde varmydi yanlislik? Benmde fotoğraf geçersiz diyo mecbur gitcem..fistgm yaninda ne gotrdn sadece diploma mi başka bisey istiyorlarmi?
Kuzucuklar bugün kpss kaydımı oldum inşallah hayırlı olur sizde geç kalmadan yapın 2 gün olmasına rağmen çok kalabalıktı bugün coğrafya50 tarih 65 soru çözdüm yemek yapim sonra devam Sizden ne haber zuzularrrr
Kuzum dibloma transkirip nüfus cüzdan 3 lira para götür benimde ÖSYM bürosuna gitmeme gerek yoktu ama eğitim bilgilerimde okuyor gösteriyordu ondan gittim çok şükür o sıkıntıdan kurtuldum darısı başına kuzum
Kuzucum bende 4.30 da kalktim ve suanda ystiyorum sarjim bitti cok yorgunum oglusum beni cok yoruyo oglen uyusa ahh ahh ders calismak icin 40 takla atiyorumKPSS güllerimmmmm uyumadnz dimi günlük bildirimleri yapmadan yatmayn yoksa ruyanzda sabaha kadar kpssye girersinz:)
Biraz daha bakiyim da derse bildirimi yapip yatcam sabah 6 da kalkınca 10 da uykm geliyor(
Kuzucum bende 4.30 da kalktim ve suanda ystiyorum sarjim bitti cok yorgunum oglusum beni cok yoruyo oglen uyusa ahh ahh ders calismak icin 40 takla atiyorum(
cnm nasıl kayıt oluyoruz ya ben bilmiyorum daha ilk başvurcam yds ye de girmediğim için bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?