2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

Anladm kuzum herkeste var bikkinlik hayirlisiyla bi girip ciksaydk su snva..

Evetttttt haftalik bildirimime gelelim:
Çağdaş konu calismasi+tarih konu tekrari (tarihten son 3 konum kaldi)ve 1200 tarih soru çözümü..
Her hafta bir ders tekrari yapiyorm bu şekilde ilerliycem sonra deneme..
Acikcasi bu hafta daha fazlasini yapabilirdim biraz tembellik yaptm sanrm birazda skldm ama pes etmek yok sonuna kadar devam:)

canım konuları görnce yazasım geldi senin kurs tam olarak ne zaman başladı yani hangi ayda

Gunaydnnn canlarrr erken kalkan yol alirmis felsefesiyle kalktm bakalm herkese iyi calismalar..

ELİFİMMM sen olmayınca bizim tadimz tuzumuzda kaciyo kuzum inş iyisndr...

Gunaydin arkadaslar
Gkgy cim bende erjen kaljtim kuzu 4.30 gibi biraz calisip yattim ama alusacam yatmak yok artuk inşallah. 8 gibi tekrar kalkip bismillah dedim bugun 300 soru cozucem inşallah konu tekrarida yapiyorum. Aksamlari bildirim yapalim ya olmazsa sine taban soru sayisi siniri koyup onu gecmeye calisalim hem topik canlansin hemde biz gaza gelelim

Kuzucuklar bugün kpss kaydımı oldum inşallah hayırlı olur sizde geç kalmadan yapın 2 gün olmasına rağmen çok kalabalıktı bugün coğrafya50 tarih 65 soru çözdüm yemek yapim sonra devam Sizden ne haber zuzularrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzum kulrtulmussn sen darisi basimiza bende yarn yapcam başvuruyu bugün ÖSYMnin sayfasından parayi yatrdm.bebegm bazi arkadaslarin sayfalarında eksiklikler varmis(eğitim bilgisi kisminda faln) seninde varmydi yanlislik? Benmde fotoğraf geçersiz diyo mecbur gitcem..fistgm yaninda ne gotrdn sadece diploma mi başka bisey istiyorlarmi?
Buarada ben de tarih tekrar ve 250 soru cozdm simdi yemek zamani sonra devam calismaya 400 e tamamlamaya caliscam...

Son düzenleme:

Tamam fistgm aksam verelim raporları aksama bekliyorum hepinizi:) iyi calismalar

Kuzum dibloma transkirip nüfus cüzdan 3 lira para götür benimde ÖSYM bürosuna gitmeme gerek yoktu ama eğitim bilgilerimde okuyor gösteriyordu ondan gittim çok şükür o sıkıntıdan kurtuldum darısı başına kuzum

cnm nasıl kayıt oluyoruz ya ben bilmiyorum daha ilk başvurcam yds ye de girmediğim için bilmiyorum

Teşekkürler yavrukusum.....

KPSS güllerimmmmm uyumadnz dimi günlük bildirimleri yapmadan yatmayn yoksa ruyanzda sabaha kadar kpssye girersinz:)
Biraz daha bakiyim da derse bildirimi yapip yatcam sabah 6 da kalkınca 10 da uykm geliyor(

KPSS güllerimmmmm uyumadnz dimi günlük bildirimleri yapmadan yatmayn yoksa ruyanzda sabaha kadar kpssye girersinz:)
Biraz daha bakiyim da derse bildirimi yapip yatcam sabah 6 da kalkınca 10 da uykm geliyor(
Kuzucum bende 4.30 da kalktim ve suanda ystiyorum sarjim bitti cok yorgunum oglusum beni cok yoruyo oglen uyusa ahh ahh ders calismak icin 40 takla atiyorum(

bildirim yapim
Mat: 48
Turkce: 80
Tarih 240
Toplam 368 yarin daha iyi olacak insallah bide tekrarlar

Kuzucum bende 4.30 da kalktim ve suanda ystiyorum sarjim bitti cok yorgunum oglusum beni cok yoruyo oglen uyusa ahh ahh ders calismak icin 40 takla atiyorum(

Kiyamammmmmm;(( seni okadr iyi anliyorum ki....tek dileğim RABBİM kuzucuklarmzn yüzü suyu hurmetine emeklerimzn karsiligini versn inş..

Canlar bugünü 408 soruyla kapatyrm herkese iyi geceler...(bir an önce uyumak istyrm)

cnm nasıl kayıt oluyoruz ya ben bilmiyorum daha ilk başvurcam yds ye de girmediğim için bilmiyorum

Canım ziraat bankasına her oTurum için 40 lira yatırıyorsun hangisine gireceksen artık sonra ÖSYM bürosuna git mezun isen dibloma transkrıp götür nüfus cüzdan 3 lira para onlar hallediyo zatn bukadar

Gunaydnnnnnn fistiklarmm kahvaltmi yapip KPSS measime basliycam herkese iyi calismalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…