Kizlarrrr
Esim maca gitti:))) oglusumda uyur insallah ve bende aldim cayimi basladim derse osm kultur medeniyet bitti testte cozdum ama daha bi suru cozulecek testi var simdi karisim ve grafik problemlerini bitircem ins bi 40 tanede turkce testi var hadi kolay geleee opuldunuz
Bu arada basvurular nezaman canlar
Kuzucum sen bi an önce tarihi bitirmeye bak dersaneyi faln bekleme..bazisi iki ders calisiyo bazisi bir ders herkesin taktiği farkli sen nasil verim aliyorsan öyle calis..
Gk( tarih cog ve vat) bir an önce bitir sonra tekrarlara gecersn..
Ben türkçe mat cikisli oldgm icn o derslere asinaligm var birkez calistm onlara sonra hep soru çözümü üzerinden gidiyorm tekrara ihtiyacım olmuyor..
Vatandasligi da önce konu anlatmlidan okudm sonra video izledm ardından hep soru cizdm soru coze coze ogreniyosn bi sure sonra ayni sorular cikiyor karsina aaa ben bunu cozmustm diye cvbi yapistiriyosn..
Mattan denemeye gore degisiyor genel olarak 20 ortalama..
Telaş ve stres yapma bunlar senin calismalarina zarar verir.Raht ol 60 gün var otur yapcagn şeyleri günlere yerlestr planina gore hareket et Allahn izniyle basarirsn KPSS okadr zor bir snv değil plan istek ve devamlı calisma sonucu basari elde edilebilecek bir snv..
NOT:int gitti yazdklarmda yarım eklenmiş msjn tamami budr cnm:)
:))) esim evde olunca dogru duzgun cakisamiyorum ilk defa gitti uzun aradan sonra iyi oldu ama bide bizimki gunduzcu hep nobetide yok bazen saatleride belli olmuyo gec gidiyo olan bana oluyu oglanada bakmiyoki calisiyim oglumda oglen uykusuna yatmiyo artik cok nadir yatarsada oyle iste. Neyse basvuruyu yapar giderim insallah memlekete son bir ay kampa girerim sonrada gelsin 90 lar:)))) ay ne guzel demi hayal bile olsa. Esimin arkadasi onceki sinavda 90 la iskura atanmis burda darisi basimiza rabbim hayirli eyler inşallah optum kuzum sari papatyani allah yardimcimiz olsun tatlimOhhh ohhh ne güzel benmkini de maca gotrseydi esin findigimmm:)))bende yemek olayini hallettm simdi bulasiklari yerlestrp kuzucugu uyutrm mat calismaya baslarm..ayy cnm çekti bi cay da ben yapiiimm:))iyi calismalar fistgm
Buarada başvurular pazartesi basliyor mayisn 14 üne kadar...
canım çok sağol bende ea çıkışlıyım o yüzden tarh vat. ağırlk vermeliyim ama matematk zaman alıyor günde1 test çözerim ama yapamadklarımı nasıl halledebilirim bir sürü yapamadığım olursa konu tekrarına mı dönmem gerekecek yani ? moralim bozulur gibi yapamadığım çok olursa:26:
mesela türkçeden her gün 1 test paragraf düzenli çözmüştm çok işime yaradı.türkçe halledilr zaten
ama matta da düzenli 1 test mi yapayım günlük olarak yoksa haftada 1 ya da 2 gün tamamen matematiğe mi ayırmalıyım
örn. pzt. mat. çalışılacak ve testleri bitecek ve günlük paragraf testi bir de günlük ne var atıyorum anayasa videosu izlenecek gibi.
salı diyelim tarih tekrar + tarih soru çözüm +günlük testler (türkçe-vatandşlık) gibi
umarım örneklerimde ne demek istediğimi anlatabildim
burada ki sıkıntım matematiği hangi kefeye koyacağım
onu belirlersem diğerlerini oturturum ben bir şeklde canım
yani her gün 1 test mi yapayım
yoksa haftada 1 gün mü ayırayım matematiğe
çok oyaladım senide canım:26: kusuruma bakma
:))) esim evde olunca dogru duzgun cakisamiyorum ilk defa gitti uzun aradan sonra iyi oldu ama bide bizimki gunduzcu hep nobetide yok bazen saatleride belli olmuyo gec gidiyo olan bana oluyu oglanada bakmiyoki calisiyim oglumda oglen uykusuna yatmiyo artik cok nadir yatarsada oyle iste. Neyse basvuruyu yapar giderim insallah memlekete son bir ay kampa girerim sonrada gelsin 90 lar:)))) ay ne guzel demi hayal bile olsa. Esimin arkadasi onceki sinavda 90 la iskura atanmis burda darisi basimiza rabbim hayirli eyler inşallah optum kuzum sari papatyani allah yardimcimiz olsun tatlim
Cnm bence şöyle bisey yap hergun mat la alakali bir test çöz yani bir konudan bir test ornegn mutlak değerden bir test yani hergun mattan bir konudan bir test coz( test 25-30 soruluk olsn yeter)turkcedende bu şekilde yap bunların yaninda bir tanede gk( tar vat cog) derslerinden birini goturmeni tavsiye ederim..mat da çok zaman almamasi icn cozumlu soru bankasi kullan soruya bakarsn cozemiyorsan çözümüne bakarsn akln soruda kalmaz fazla zamanda kaybetmezsin ve cozmlu mat soru bankasi olarak ben şuan uzmanin matematik öğreten soru bankasini kullaniyorm tavsiye ederm.
Kuzucuk kisaca şöyle:
Ornegin; pazartesi,1 saat mat a ayir 25 soru en fazla 1 saatini alir sonra 1 saat türkçeye ayir konu caliscaksan calis ve bir test çöz (türkçede de özellikle dilbilgisi acisindan cozmlu soru bankasi kullanmani tavsiye edrm yine uzman türkçe öğreten alabilirsn) ve arti tarih konu calismasi yada tekrari ve kalan zamanda tarihten nekadr soru cozebilirsen cozersn ikinci gün yine mat türkçe arti cog uçuncu gün mat türkçe any seklinde sonra yine basa donersn mat türkçe tarih bu şekilde goturursn bu şekilde gk ve genel yeteneği birlikte gotrmus olrsn.
Bir gunde 1 saat mat ve 1 saat türkçeye ayircagn için uçuncu derse bol bol vaktn olr.
Son olarak sana tavsiyem eğer maddi durumun elveriyorsa uzmanin öğreten soru bankasinin türkçe mat tarih cog vat serilerini al sana çok şey öğretcek:)
Kuzu uzaktan bukadr yardmci olabildm iyi calismalar..
canım çok teşekkr ediyorum tam da benm yapmak istediğim ama onay almak istiyor insan
tamam canım bu şeklde ilerleyeceğim
son olarak vatandaşlığa nasıl çalışmalıyım?
merhabaaaaaaaa kuzucuklarrr herkese iyi pazarlar
dersaneden yeni geldim yemek koydum ocağa birde size bakayım dedimmm
iyi çalışmalar zuzularrr
bu sırada carpem görünmüyorrr bişeyi yoktur işallahhh
İnş önemli sorunlar yoktur Carpem,ilişkinin tadi tuzu kivamindaki tatli atismalardr kavgalarnz..iyi calismalar cnm..
Öyle atısmalar canım cogunlukla...Onun her seyi güzel ama :) Kavgası da güzel...
merhabaaaaaaaa kuzucuklarrr herkese iyi pazarlar
dersaneden yeni geldim yemek koydum ocağa birde size bakayım dedimmm
iyi çalışmalar zuzularrr
bu sırada carpem görünmüyorrr bişeyi yoktur işallahhh
Burdayım can...Fazla giremedim bu ara kusura bakmayınız efenim...Gecmise cok bakamadım...Bir yakının mı öldü? Basın sag olsun...
Kızlar sunu buldum, izleyiverin...
[video=youtube;ZCIN9fcqgEU]http://www.youtube.com/watch?v=ZCIN9fcqgEU[/video]
(2,5 dk)
Rica edrm.vat için önce konu anlatmlidan okumalisn konuya biraz aşina olrsn sonra da videodan izle arkasından cozebildgn kadar soru coz..hem okuma hem video çok zamanimi aliyor zamanm az kaldi dersen videodan konuyu dinle dinlerkende kisa notlar tut ve soru çöz..önemli olan çok soru cozebilmen..yine tabiki çözümlü soru bankasi kullan...
Öyle atısmalar canım cogunlukla...Onun her seyi güzel ama :) Kavgası da güzel...
Burdayım can...Fazla giremedim bu ara kusura bakmayınız efenim...Gecmise cok bakamadım...Bir yakının mı öldü? Basın sag olsun...
Kızlar sunu buldum, izleyiverin...
[video=youtube;ZCIN9fcqgEU]http://www.youtube.com/watch?v=ZCIN9fcqgEU[/video]
(2,5 dk)[/QUOT
evet kuzumm halamı kocası vefat etii. sağolasın canımmm
bende seni görmeyince merakk etmiştimm hastalık felan olmasında tekksensiz bırakma bizii
Kolay gelsin kuzumm..dershanede durumlar nasil rakiplerimiz ne alemde çok calisiyorlar mi?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?