• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

elfmet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
1.435
349
198
Haftalık Soru Çözme Grubumuz :nazar:

sınava çok az bir zaman kaldı, bu yüzden soru sayılarımızı arttırmamız lazım,
2. çizelgemiz tekrardan hayırlı olsun,

* Bildirmlerimiz Pazartesi günleri,
* Hedef soru sayımızı yazıyoruz haftalık,
* Ve gerçekleşen soru sayılarımızı bildiriyoruz,

Herkese başarılar diliyorum, canım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bu topikte hep birlikte birbirimize destek olduğumuz için,
:71::71:

Hedef KPSS den çok yüksek puanlar almak, istediğimiz yerlere atanmak, İnşallah başaracağız :16::16:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]KALAN HAFTA[/td]
[td]Önceki
soru
sayımız
[/td]
[td]11[/td]
[td]10[/td]
[td]9[/td]
[td]8[/td]
[td]7[/td]
[td]6[/td]
[td]5[/td]
[td]4[/td]
[td]3[/td]
[td]2[/td]
[td]1[/td]
[td]GENEL
TOPLAM
[/td]
[td]ÖDÜLLER[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elfmet[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]carpe_diem[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gkgy[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dumannnnn[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]duobak[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeytin[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gunesss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]adı_sevda[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilkay[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]adige01[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]helena[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Ankette ekledim, kızlar yeni fikirlere açığım, öneriniz varsa paylaşabilirsiniz...:38:

elfnet canım bu rakamlar 1 haftalık soru sayıları dimi

Yok canim nerdee daha konularimin hepsini bitiremedim,bu zamana kadar cozup kayda aldiklarim bunlar, haftalik performanslari 1.2.3. Diye ayri degerlendirip toplam cozulen soru sayisini yazmayi dusunuyorum.

elfmet bende katılabilirim
her hafta güncellenmesinin yanında altına bir de aylık olarak toplam sayıların yazıldığı bir çizelge güzel olur
mükemmel bir fikir olmuş ellerine sağlık
bildirim hangi günler

Hepinize iyi çalişmalar, başarilar
Sizlere bişey danişmak istiyorum:44:
Kpss b grubuna hazirlanmaya karar verdim,, hizlandirilmiş bi kursa gitmeyi düşünüyorum
Fakat gitmeyi düşündügüm, karar verdigim dersane 15 şubatta başlayacak
Sizce şubat çok mu geç olur başlamak içiN?:26:
Başka bi dersaneye yazilip hemen başlamali miyim yoksa karar verdigim dersaneye yazilip kendim önden mi başlamaliyim?:26:
Bu arada dersane benim için destek görevi görecek yani konu çalişmalarini hep ben kendim belirleyecegim
Bu konuda bana ne önerirsiniz fikre çok ihtiyacim var:26:
Şimdiden teşekkür ederim hepinize:34:

hoşgeldin canım... bugün seninle oyun bölümünde karşılaşmıktık, yanılmıyorsam... tarihi tekrar etmek gerekiyor bide videolarla destekliyorum ben, tarihi sever gibi oldum şimdilerde :) tarihle ilgili roman tarzında kitaplar önericem aklıma geldi, hem paragrafa yardımcı olur,okuma hızına ve tarihe de.

Heyoo ben geldim benim derdim de tarih :):23:

evet dediğin gibi de olabilir, bakalım zamanla oturacak, pazartesiden itibaren bildirimde bulunalım, ama öncesinde soru çözmüşseniz ekleme yapabilirim, çizelge toplamını gösterecek sınava kadar olan süre boyunca ilaveler yapılacak, bunun yanında diğer pazartesi günü de haftanın 1.2.ve 3.leri belirlenir bu şekilde gider. ve günlük bildirim yapılabilir ben onları toplayıp haftaya katacağım...
teşekkür ederim katılımınız için...:16:

elfmet bende katılabilirim
her hafta güncellenmesinin yanında altına bir de aylık olarak toplam sayıların yazıldığı bir çizelge güzel olur
mükemmel bir fikir olmuş ellerine sağlık
bildirim hangi günler

prenses hoşgeldin :)
iyi bir karar vermişsin, hızlandırılmış kursların çok etkili olduğunu bazı arkadaşlarımdan biliyorum, istersen neden başaramayasın ki hem daha sınava var daha hep birlikte destek olup bu süreci atanarak tamamlarız inşallah, dersane konusuna gelince sen karar ver hangisi iyiyse, zaten dersane bir araç önemli olan bizim çalışmamız diye düşünüyorum ben dersanenin de kattığı şeyler var tabiki belli bir % katıyor bize. sen bence şimdiden konulara çalışmaya başla dersanede dersleri görünce çok iyi oluyor hocayla karşılıklı bu böyle diyebiliyorsun:1:

Hepinize iyi çalişmalar, başarilar
Sizlere bişey danişmak istiyorum:44:
Kpss b grubuna hazirlanmaya karar verdim,, hizlandirilmiş bi kursa gitmeyi düşünüyorum
Fakat gitmeyi düşündügüm, karar verdigim dersane 15 şubatta başlayacak
Sizce şubat çok mu geç olur başlamak içiN?:26:
Başka bi dersaneye yazilip hemen başlamali miyim yoksa karar verdigim dersaneye yazilip kendim önden mi başlamaliyim?:26:
Bu arada dersane benim için destek görevi görecek yani konu çalişmalarini hep ben kendim belirleyecegim
Bu konuda bana ne önerirsiniz fikre çok ihtiyacim var:26:
Şimdiden teşekkür ederim hepinize:34:

bugün varsa önceden çözdüğünüz soruları paylaşın arkadaşlar, yoksa yarından itibaren günlük paylaşımı yapabilirsiniz :12:

Kızıl Pençe / Karabekir'in Gözüyle Kuruluş Yılları (1922- 1933)
Nutuk
İşgal ve Direniş 1919 ve Bugün
Puslu Kıtalar Atlası
Şu Çılgın Türkler

Tarih hocasının önerdiği kitaplar,

Elfmet teşekkür ederim canim ya ben de böyle düşünüyorum zaten:34:
Hoşbuldum canim
Allah hepimize hayirli memurluk versin inşallah:16:

hoşgeldin canım... bugün seninle oyun bölümünde karşılaşmıktık, yanılmıyorsam... tarihi tekrar etmek gerekiyor bide videolarla destekliyorum ben, tarihi sever gibi oldum şimdilerde :) tarihle ilgili roman tarzında kitaplar önericem aklıma geldi, hem paragrafa yardımcı olur,okuma hızına ve tarihe de.

Hoşbuldum.. Evet karşılaşmıştık :) Bende video izliyordum zorlu eğitim diye bir siteden ama yaklaşık 15 gündür hiçbir şey yapmıyorum :)

Bugunluk 102 tarih 36 cografya çözdüm. Herkese iyi geceler...:nazar:

elfmetcim hayırlı olsun çizelge. Belki gaza geliriz. Benim hiiç çalışasım yok bu ara, saldım ki sorma gitsin.

elfmetcim topiğin hayırlı olsun
ben daha düzenli soru çözmeye geçemedim henüz ders çalışmadayım, konularım bitmedi şubat sonuna kadar bitireceğim, yine de günlük çözüyorum ama sadece çalıştığım konunun sonundakileri. marttan itibaren kurabiye canavarı gibi saldırmalıyım soru bankalarına :1:
günlük çözdüğün soru bildirimlerini buraya yapacağım az da olsa, favorilerime ekledim, beni de listeye eklersen çok sevinirim, çok teşekkür ediyorum :71:

Son düzenleme:
Ankette ekledim, kızlar yeni fikirlere açığım, öneriniz varsa paylaşabilirsiniz...:38:

Elfmetim civanım, yeni konumuz hayırlı olsun :16: Günes acacaktı diye biliyorum, ama fark etmez elbette, acılmıs olmasına sevindim s <3

Benim önerim bunları sana haftalık vermemiz, tek tek herkesle ugrasmamıs olursun günlük...Ama düzen bu dersen uyarız elbet, sana kolaylık olması acısından dedim :nazar:

bugün varsa önceden çözdüğünüz soruları paylaşın arkadaşlar, yoksa yarından itibaren günlük paylaşımı yapabilirsiniz :12:

Daha önceki soru sayımı bilmiyorum, belli bir yere kadar yazmıstım, sonradan yazmayı bıraktım, sadece hangi kitaptan nereyi bitirdigimi işaretliyorum artık, o sebeple bu haftalık toplamımı yazacagım pazar günü sana.

Kızıl Pençe / Karabekir'in Gözüyle Kuruluş Yılları (1922- 1933)
Nutuk
İşgal ve Direniş 1919 ve Bugün
Puslu Kıtalar Atlası
Şu Çılgın Türkler

Tarih hocasının önerdiği kitaplar,

Nutuk'u okumaya basladım ben tekrar, yarısındayım, İşgal ve Direnis'i bizim hoca da önerdi, ama basımı yok o kitabın, bulamamıstım, ben ikinci elini almıstım bu sebeple. Bilginize, direk ikinci elleri dolanın. 9 liraya aldım ikinci elini.

Canım teşekkürler, hoşgeldin, güneş açacaktı ama epeydir yok, pamukta görünmüyor bende açayım dedim grup olarak motivemiz çok düştü farkındayım, çünkü benimde çok düştü... bundan mütevelliit açayım dedim, ama güneş gelirse çok isterse devrederim...
Haftalık ta olabilir günlük yazmak isteyen motive maksatlı yazadabilir, zaten zaman geçtikçe bir düzene oturturuz çoğunluk nasıl istyorsa o şelikde yapabiliriz...Haftalıkta iyi fikir.:34:

kitap sormuştuk yoktu evet 2.ellere bakmak lazım direk, bende almadım daha nutuk var diğerleri yok... almam lazım...

Elfmetim civanım, yeni konumuz hayırlı olsun :16: Günes acacaktı diye biliyorum, ama fark etmez elbette, acılmıs olmasına sevindim s <3

Benim önerim bunları sana haftalık vermemiz, tek tek herkesle ugrasmamıs olursun günlük...Ama düzen bu dersen uyarız elbet, sana kolaylık olması acısından dedim :nazar:

Daha önceki soru sayımı bilmiyorum, belli bir yere kadar yazmıstım, sonradan yazmayı bıraktım, sadece hangi kitaptan nereyi bitirdigimi işaretliyorum artık, o sebeple bu haftalık toplamımı yazacagım pazar günü sana.

Nutuk'u okumaya basladım ben tekrar, yarısındayım, İşgal ve Direnis'i bizim hoca da önerdi, ama basımı yok o kitabın, bulamamıstım, ben ikinci elini almıstım bu sebeple. Bilginize, direk ikinci elleri dolanın. 9 liraya aldım ikinci elini.

elfmetcim hayırlı olsun çizelge. Belki gaza geliriz. Benim hiiç çalışasım yok bu ara, saldım ki sorma gitsin.

Listeye ekleyeceğim, hadi toparlanın bakiyimmm , bende çözdüklerimi sileyim o zaman herkesin bu tarihten itibaren başlasın haksızlık olmasın. ben ajandama not ediyorum hep, sonra ordan toplamı görmüş olurum...:34:

elfmetcim topiğin hayırlı olsun
ben daha düzenli soru çözmeye geçemedim henüz ders çalışmadayım, konularım bitmedi şubat sonuna kadar bitireceğim, yine de günlük çözüyorum ama sadece çalıştığım konunun sonundakileri. marttan itibaren kurabiye canavarı gibi saldırmalıyım soru bankalarına :1:
günlük çözdüğün soru bildirimlerini buraya yapacağım az da olsa, favorilerime ekledim, beni de listeye eklersen çok sevinirim, çok teşekkür ediyorum :71:

Tatlım benimde konular bitmedi daha konunun sorularından birikti çözdüklerim, husisi soru bankası çözmeye başlamadım henüz.

Back