cnm kolay gelsın şimdiden bende katiplık sınavından sonra baslıcam...2012 den 84 aldım 7 ay çalısmıstım ama yeterlı olmamıs demekki....
ooo çok iyi almışsın, kesin atanırsın bu puanla, ama senin istediğin yerler olmuyor galiba, katiplik sınavına çok yoktur umarım, hemen konuma gel de beraber çalışalımkolay gelsin
yok cnm ayırt etmıyorum ben ama fef mezunu oldugum ıcın puanım yetmıyor..belkı en son atamalarda falan yeter...
selam herkese..
oncelikle kisa bi ozet geceyim kendimden :)
matematik mezunuyum ev hanimiyim.taze 28 yasindayim..
2008 e salak gibi hazirlanmadim halbuki en bos zamanimmis ahh salak kafam ahhhh...
2010 a calismaya basladim ilk aylar iyide gidiyor gibiydi.ama ilk kizim kucuktu..bakacak kimsede olmayinca,onunda uyku saatine keyfien gore benim calismam olmadibosa gitti..bende dedim bos durmayayim madem calismaya baslamiyorum 2. cocugu yapayim..2011 de o dogdu.
2012 icin bir suru kitap aldim acaip motiveydim hic simdiye kadar boyle kararli olmamistim.bu 2 yil icinde annemin bakmasi gereken yaslilarimiz(Allah rahmet eylesin) vefat etti,annem yanima geldi ben calisayim diye..herseyi ayarlamistim plan program ama nasip kismet iste..1 haftaya kalmadan esimin yurt disi meselesi cikti toplandik buraya geldik.is kaldi 2014 e...
2013 temmuz ayinda tr ye donuyoruz nasipse..artik buyuk kizim anaokuluna baslayacak eylulde..
kucuk icinde annem bakmaya gelecek insallah
2014 e cok iyi hazirlanmam gerek cunku ankara merkez istiyorum memurluklarda..onun icinde ilk atamada garanti olmasi icin 95 ve ustu lazim..nerdeyse full yapmaliyim..
simdiden calismaya baslamak istiyorum ama burda elimde zerre kadar kaynak yok.
bi arkadas bana kitaplari indirip partlara boldu sagolsun onuda cok ugrastirdim ama oda mailde fazla geldigi icin yollayamadi.
ben burdan indiremiyorum tr server olmadigi icin indirmem engelleniyor..
ne yapayim bilmiyorum..temmuza kadar bari biseyleri halledebilsem..
elimde kitap kaynak olmali.pc den baka baka da cok calisamiyorum yoruluyorum gozlerim agriyor.
hoşgeldin, ben de evliyim ama çocuk iş olmadan istemiyorum, elime mesleğimi almazsam çoluk çocukla uğraşırken kendimi motive edip de kpss kpds çalışamam kesin diyordum, sen bayağı azimliymişsin, iki çocuğa ve yurt dışında olmana rağmen yine de kpss ye hazırlanmak istiyorsun. benim de bu sene yurt dışı olayım olabilir, eşimin görevi gereği, eğer yurt dışı işi 2013 de başlarsa 6 ay kadar buradaki kitaplarımı da götürürüm diyorum, orada hiç kaynak yok mu alabileceğin ?
benim yurt dışı meselesi eğer 2014e denk gelirse yandımgitmem vallahi ayrı gayrı takılırız artık
ayri gayri cok zor olur yaa..benimde bazen aklima geliyor ben simdi donunce calissam ilk atamada atansam(hayal ama insallah) cogu kisi diyorki sizin bir daha yurt disi cikar,nasil olur o zaman..ise girer girmez ucretsize mi ayrilacagim..artik gittim yerde 3. yu yaparim
senin esinin meslegi neydi cnm
merhaba canım benden 2014 için hazırlanıyorum düz memurluk bölümüm işletme
sen hangi kurumları istiyorsun bölümün nedir
kızlarrr kolay gelsin,başarılar.beni de alır mısınız aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?