2014 Kasım-Aralık'da ikizlerini dünyaya getirecek anneler...!

maşaallah...darısı bizim başımıza inşaallah...
 
Kızlar merhaba şu an kızımın ismine takmış durumdayım.Oğlumun ismine karar verdik.İnşallah Muhammed Selim olacak.Kızımın ismi için bir çok isim arasında gidip geliyorum.Şu an Ayşe Neris düşünüyorum sizce nasıl??? (Neris in anlamı gözde veya gözümün nuru demekmiş.Çerkes ismi.Eşim beğeniyor.Benim de hoşuma gitti.)
 
valla benim de çok hoşuma gitti inci..hem kulağa çok hoş geliyor hem de anlamlı...onlar gerçekten de gözümüzün nuru:)) sağlıkla gelsinler inşallah
 

Neris degisik ve anlamliymis sizinde icinize sindiyse bence koyabilirsin canim:) isimleriyle yasasin yavrucuklar
 
kızlar slm epeydir uzak kaldım sizden neler yapıyosunuz nası gidiyo merak ediyorum sizi.ama cepten giremiyorum artık uygulama hata veriyo aylardır.ben doğurcam o güncellenene kadar sanırım.bu arada çok kötü günler geçirdim.puppp diye bi alerji oldum 4 gün hastanede yatırdılar.ama öyle böykle bi kaşıntı değil öldürdü beni.neyse ki hafifledi artık en azndan kabarıklarım gecti vücudumda.bilmiyorum hiç çevrenizde duydunuz mu başına gelen var mı? doğuma kadar devam edecekmiş öyle dedi doktor.ama en azından kontrol altına alabilirsek o kar dedi.
benden haberler bu kadar..ha bu arada kızlarıma bi zararı yok neyse ki..onlar iyiler... çok şükür...
hafta sonu odalarını alcam.büyüyen karyola almaya karar verdim.malum ikiz zaten masraf çok bari uzun süre kullansınlar.park yataktan vazgectim çünkü bebekler büyüyünce alttaki ikinci kademede yatıyolarmış ve o da çok derin oluyomuş ben de de bel fıtığı var eğilip kalkmak çok zortluyomuş.siz de bunu göz önünde bulundurun bence..
 
Canım evet yoktun çok geçmiş olsun. Ben öyle bi alerji duymadım ilkkez senden duydum. Bebişlere zarar olmaması güzel çok dikkat et kendine. Ben Park yatak aldım 1 tane diğerininde eşimin dayısından aldık eşyalar tamam bi yerleşmesi kaldı.
Allah yardımcımız olsun.
 
Ciddi misin?
Ben devlet hastanesinde yaptırdım, evraklarımı istedim başarısız olunca, özele gidicem dedim, hemşire resmen bana "en az 2-3 hatta 6 ay ara ver dedi. Yoksa yumurtan çıkmaz boşa gider paran özeller para için hemen başlayalım derler ama dinleme" falan dedi..
Benim sorunum yumurta rezervim düşük.
Canım başkent teki ilk tedavide kaç yumurta çıktı, döllendi vs? Hemen başlayınca kaç yumurtan oldu ve döllendi? Bide amh değerin kaç biliyor musun?
Ayy canım benim yaa Rabbim sonunda tattırmış sana da.. 5 deneme ne demek.. Allahım ecrini çokça versin inşallah.. gerçekten çocuk olayı imtihan.. ben de 3 doğal gebelik yaşadım. 2'si dış gebelik oldu, 1'i de kimyasal gebelikti.. tüpümün birini de aldılar. Bi de başarısız Tüp Bebek denemesi oldu.. Bakalım benim sınavım ne zaman bitecek..
Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..
 
Amin canım Allah razı olsun. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebislerini
Benim arkadaşım da Acıbadem de yaptırdı, fakat yarım rahimli kıza sormadan rızası olmadan iki embriyo koydular. 5 . ayında kaybetti bebeklerini. Çünkü pıhtılaşma da olmuyomus meğer arkadaşımda.. az kalsın kızcağız da hayatını kaybediyodu.. yoğun bakımda kaldı günlerce.. Şimdi mahkemelik oldular.. evrakları falan değiştirmişler hemen, biz tek embriyo koymuştuk, bölünüp ikiz gebelik oluşmuş demişler..
Ben de ön görüşmeye gitmiştim pek de ısınmadım.. Bakalım nasibim nerde hayırlısı olsun inşallah.. Çok teşekkür ediyorum bilgiler için..
Allah hepinizin bebislerini korusun..
 
Teşekkürler canım aminn inşallah..
İstanbul'da yaptıran hiç yok anlaşılan..
Medicana Bahçelievler, Medipol Bağcılar ve Medical Park Bahçelievler'e bakıcam ben..
Bu merkezler hakkında bilgisi olan var mı kızlar 2 embriyo noktasında? Bu hafta karar vermem lazım bayramdan hemen sonra tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla..
 
Canim

Canim ben bahcelievlerde oturuyorum ama bu merkezler hakkinda hic bilgim yok medicalparkta yaptiran bi kac tanidigim var simdi hamileler cok sukur ama tek cift embriyo hakk.napiyolar bilmiyorum.benim drum besiktasta istersen bilgilerini ozelden atabilirim
 
Ben 60 idim suan 70im.10 kiloyu cok hizli bi sekilde 4ve 5. Ayda aldim.son bir aydir hic kilo almiyorum nedense.pek istahimda yok.
Bende bebeklerinizin kilolarini merak ediyorum kızlar.en son 25+4te ikiside 750 gr.dı benimkiler.Sanki biraz küçük kalmaya başladılar gibi.Acaba ne zaman hızlanacak bu kilolar bilen var mı.
 
Bende bebeklerinizin kilolarini merak ediyorum kızlar.en son 25+4te ikiside 750 gr.dı benimkiler.Sanki biraz küçük kalmaya başladılar gibi.Acaba ne zaman hızlanacak bu kilolar bilen var mı.

Benim 25+6da biri 1000 gr digeri 870 grdi.ultrasondan ultrasona ciddi farklar olabiliyor.dr o gun olmasi gereken kilo icin 850 ile 900 gr arasi demisti seninde 25+4 icin normal canim bundan sonra ztn cok kilo almaya baslicaklar
 
Maşallah E="serenay83, post: 36996005, member: 418781"]Benim 25+6da biri 1000 gr digeri 870 grdi.ultrasondan ultrasona ciddi farklar olabiliyor.dr o gun olmasi gereken kilo icin 850 ile 900 gr arasi demisti seninde 25+4 icin normal canim bundan sonra ztn cok kilo almaya baslicaklar[/QUOTE]
Maşalah canım.benimkiler 27+5 de biri 840 diğeri 1000 gramdı.inşallah çok zayıf doğmazlar.
 
Benim 25+6da biri 1000 gr digeri 870 grdi.ultrasondan ultrasona ciddi farklar olabiliyor.dr o gun olmasi gereken kilo icin 850 ile 900 gr arasi demisti seninde 25+4 icin normal canim bundan sonra ztn cok kilo almaya baslicaklar
Seninkilere maşallah.Bende erken doğma riskleri olduğu için biran önce kilo alsınlar istiyorum.tombiş tombiş olsunlar, sağlıklı olsunlar inşallah.
 
Elevit ,osteocare, gync santo ferro, ve 2 tane magnorm

Hergun kullandigim ilaclar bunlar
Siz neler kullaniyosunuz kizlar?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…