• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 izmir düğün fotoğrafçısı arayanlara kısa bilgiler

bernasal

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
7
1
16
İzmir
yerce art 3000- 5000 tl

protek 3000 -5000 tl

erssell 1000 -3500 tl(kendi ve elemanı arasındaki fark)

nazım kurtuuldu 1500-3000

kadir adıgüzel 1500-2500 tl

nazım kurtuldu 1500-2500 tl

agora fotoğraf 1250 -3500 tl

görkem toksoy 1000-2000 tl

kadir seçilmiş 900-1500 tl

mukalemun fotoğrafçılık 800-1500

hepsi ile görüştüm ve aldığım fiyatları size isteklerim doğrultusunda en az ve en çok olarak sıraladım ve inanın bu işten biraz anladığım kadarıyla kendini tekrar eden biriyle değil kişeye uygun çekimler yapan birisini seçtim kim mi oda bende kalsın ama çok isteyene özelden yazabilirim umarım düğününüz ve evlilik hayatınız çook iyi geçer :)

yerce art 3000- 5000 tl

protek 3000 -5000 tl

hepsi ile görüştüm ve aldığım fiyatları size isteklerim doğrultusunda en az ve en çok olarak sıraladım ve inanın bu işten biraz anladığım kadarıyla kendini tekrar eden biriyle değil kişeye uygun çekimler yapan birisini seçtim kim mi oda bende kalsın ama çok isteyene özelden yazabilirim umarım düğününüz ve evlilik hayatınız çook iyi geçer :)

Merhaba
Ben de bu yazdığın her fotoğrafçıdan fiyat aldım fakat karar veremiyorum.. Senin hangisi içine sindi? Kiminle anlaştınız? Ben kadir adıgüzel ve ersel barut arasında kaldım ama hala kafamda oturmadı:( buarada özel mesaj atamıyorum:(

Ne kadar uygun fiyatlara çekim yaptığımı bir kez daha anlamış oldum bu liste sayesinde : )

kadir seçilmişle anlaştık bize en yakın o geldiği için fiyat konusunda ve fotoğraf konusunda kişiye göre uygunluğu tartışılabilir ama bize olan ilgisi sanki arkadaşımızmıs gibi olan davranışları ve bize sürekli uyarılarda bulunması işin püf noktalarını söylemesi ve bizi andınlatması bizi sasırttı işin açıkçası ve bu işi ticaret için değilde keyif aldığı için yaptığına kanaat getirdik ve sözleşmemizi imzaladık.

Ne kadar uygun fiyatlara çekim yaptığımı bir kez daha anlamış oldum bu liste sayesinde : )

aynen:)) ve bir de benden fiyat soranlar neden 50 liranın pazarlığını yapmaya çalışıyor onu da anlamış değilim.. Kaliteli iş yaptığım da tartışılmaz..

yerce art 3000- 5000 tl

protek 3000 -5000 tl

Fiyat farkları neden bukadar acaba?bizde https://www.facebook.com/pages/Ahmet-küçükkara-Can-özeken-.........../577041762372980 bu arkadaşlardan fiyat aldık 1200tl ama 5bin tlye çeken ile ark göremedim

yerce art 3000- 5000 tl

protek 3000 -5000 tl

ersellde sanırım 1000tl yi sadece çekim için alıyor..album için 1000 tl daha istiyor..bizim düğün mekanımız maalesef erselle çalışmamızı zorluyor, yoksa aslaa onlarla çalışmazdım..aynı kalitede çok çok daha uygun çalışan freelance fotocular var..:/

ama liste süper..çok sağ ol.. (foto zekiyi unuttmuşun ama galiba)

merhaba,
bende kafası karışık olan arkadaşlar için yazmak istedim.
allah kısmet nasip ederse bu sene düğünümüz olacak ve fotoğraf işini çok fazla araştırdım.

fiyat kadar kalitede çok önemli,sonuçta bir kere oluyor. klasik çekim ya da gözlüklü şemsiyeli çekim hiç düşündüğüm şeyler değildi.
açıkçası çok zorlandım, önüme çıkan birçok seçenekte bunlar vardı. benim istediğim fotoğraflarımın masalsı olması ama aşkında fotoğraflardan fırlamasıydı. aynı zamanda da farklı olmasıydı.

tüm bu istediklerimi karşılayacak bir fotoğrafçı sonunda buldum. daha ilk buluşmamızda Akın Bey'e içim çok ısındı. çok pozitif birisi,nasıl poz veririm diye düşünürken hemen yarın olsa çekilsek diye içimi merak sardı:34:

fiyat konusunda da diğer görüştüğüm fotoğrafçılara göre çok uygun,ben şimdiden fotoğrafçımdan çok memnunum ve heyecanla o günü bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende araştırıyorum çok daha uçuk fiyatlar aldım birisi bir fikir verdi çok mantıklı sadece dışçekim yerine düğünü nikahı ve ne istersek işte video falan hepsini bir arada yaptırmak çok daha makul olur dedi atıyorum sadece özel çekime bin lira vermek yerine hepsine birden 2bin lira vermek gibi tabi sadece özel çekim isteyenler diğerlerini istemeyenler için iş değişir.

Derya Engin sayfasında duyurmuş 7-15 temmuzda İzmir'de olacak diye. İstanbuldan fotoğrafçı getirecekseniz bende yaptığı işlere bakın, çooooook güzel! :21:
Ben bir de Yeliz Atıcı'yı çok beğeniyorum, tarzı çok şık ama sanırım o Ankara'da.

izmir de düğün fotoğrafçısı arıyorumm yardım eder misiniz

Merhaba, biz bu sene Mayıs'ta İzmir'de evlendik. Sana birkaç fotografçı önerebilirim. Biz Buğra Kasapbaş ile çalıştık albüm için adını yazarsan baya foto bulursun. Fiyatı çok uçuk değil, bizim ortak arkadaşımız vardı o nedenle baya uyguna yapmıştı her konuda da yardımcı olur. Kafanda net birşey varsa fiyat alabilirsin. Ben de yardımcı olmaya çalışırım. Aklında fiyat var mı? Başka arkadaşlara da yönlendirebilirim bilgi verirsen.

buğre kasapbaş gerçekten çok kaliteli çekmiş fotoları siz ne kadara çektirmiştiniz

Yok 1000 TL'nin altındaydı. Bizim ortak bir arkadaşımız vardı o nedenle çok uyguna yaptı. Kendisinden fiyat al istersen seni yanıltmak istemem bizimkisi biraz tanıdık işi oldu ama gene de yüksek sölemeyeceğini düşünüyorum. Benim adımı da verebilirsin (Sinem) tavsiye üzerine aradığını belirt :) gene sonucu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

İsanat, İlker Özpınar, İzmir Düğün Hikayesi arasında tamamen kararsız kaldım. Paket fiyatları aşağı yukarı aynı. İsanat, kuaförü de karşılıyor. Tavsiyesi olan var mı ?:KK42:

Back