• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 izmir de uygun fiyatlı kır düğünü aranmaktaaa:)

golgi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
58
0
286
kızlar 2014 te düğünüm var ,kır düğünü arıyorum şık ama uygun fiyatlı :)) malum masraf çokkkk:((

Buca Kaynaklar tarafı düşünürsen Hüseyinoğulları ve Bıçakçılar Irmak düğün salonlarının uygun fiyatları var..
Belki başka yerlerde vardır ama buralarla görüşmüştüm,
fiyalarını tam hatırlamasam da diğerlerine oranla çok uygundu..

bnde 2014 yazını düşünüyorum Pınarbaşı aşiyana baktım geçen gün hafta içi 3000den başlıyo. karar vermek çok zor bizde yeni yeni gezmeye başladık inş biran önce biryerde karar veriririz :(

Ah ah bende ayni sıkıntı ile Basbasayim kararda veremiyorum nikah sonrasi eglencemi olsun düğün mü olsun diye :( eğlence masrafi dugun ile aynı masrafı bulur diyolar kafam karışık. Tecrübeliler yazsın lütfen

bızım dugunumuzde Narlıdere bordo restaurantta oldu. kusursuz dıyemem ama bence fena degıldı. garsolar vs bahsıs dıye umugunuze yapısmıyor. bazı konularda prof ve keskın cızgılerı olan bır yer. face e enbordo yazın cıkıyo. ocakta oldugu ıcın kapalı alanda oldu benımkı ama acık yerı de cok guzel resımlerınden gordugum kadarıyla.

bızım dugunumuzde Narlıdere bordo restaurantta oldu. kusursuz dıyemem ama bence fena degıldı. garsolar vs bahsıs dıye umugunuze yapısmıyor. bazı konularda prof ve keskın cızgılerı olan bır yer. face e enbordo yazın cıkıyo. ocakta oldugu ıcın kapalı alanda oldu benımkı ama acık yerı de cok guzel resımlerınden gordugum kadarıyla.

merhaba,
enbordoda yemekli düğün fiyatları yaklaşık ne kadar kapalı yer ve kışın olursa,düğün tarihim herşeyim belli ama düğün yerini ayarlayamadık:43:

bız ocak ta yaptırdığımız ıcın daha hesaplıydı 55 tl ama yaza doğru fıyatlar artış yönünde degısecektır dıye düşünüyorum.

Yukarıda bir arkadaş daha demiş, Bıçakcılar ve Hüseyinoğulları uygun. Hüseyinoğulları hala uygunluğu devam ediyor ama Bıçakcıların fiyatı uçmuş seneye için. 7den bahsediyor ki Pınarbaşındaki düğün salonları o fiyat.. Neyse yeni açılanları takip edin sürekli açılıyor zaten biyerler. Bir de Topkapı da indirim varmış

Back