2014 ikiz anneleri

Canlar günaydın.Son 1 haftadır ellerimde ayaklarımda şişllikler fazlalaştı bide ellerim uyuşuo durduk yere sabah kalkınca daha fazla gün içerisinde daha az doktorumu aramadım pekte önemsemedim size soraım dedim normalmi bu uyuşuklar?
 
Kızlar merhaba , beım 4. ayım bıtıyor ... karnım buyudu baya :) sızlerınde oylemıydı acaba??? arkadasım var teke hamıle 7 aylık , onun 4. ayında karnı yok gıbıydı.. benımkı ıse masallahh :): bünye ile alakalı sanırım dimiii ?
Birde daha 4 aylık ama cok cabuk yorulmaya basladım normal mı acaba ?
 

Merhaba canım kaç haftalik oldun ben bugün 15 haftalık oldum ve karnimda maşallah son bir haftadır baya bi büyüdü ben çoğunlukla yatıyorum Yattığım yerde bile soluk soluğa kalıyorum o yüzden herhalde normaldir çabuk yorulma :)
 

16. hafta bıtıyor kısmetse benımde.. aynen sankı aksamdan sabaha buyuyo :) demek tek degilim :)
 
16. hafta bıtıyor kısmetse benımde.. aynen sankı aksamdan sabaha buyuyo :) demek tek degilim :)

Evet canım Rabbim in mucizesi gerçekten benimde özellikle akşamları karnım geriliyor 1-2 günde bile fark ediyor desene haftaya kadar daha da çok büyücek maşallah aman büyüsün ler 14 senedir karnımın büyümesini bekliyorum ben ♥♥ sana bir şey sorcam canım hafif hafif ağrın oluyormu seninde rahimde galiba büyüdüğü için benim oluyor..
 

olmazmı canımmm.. karnım cok agrıyorrr.. kramp giriyor bazen .. rahım genıslemesı oluyormus o yuzdenmıs... bu aylarda olurmus..hatta idrar yaptıktan sonra bırkac dakıka agrı gırıyorn .. baze bu lınkten gun gun takıp edebılırsın.

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi

--> Rahim genişlemesini destekleyen bağlardan dolayı sırt ve karın ağrıları yaşayabilirsiniz.


 

Çok teşekkür ederim canım :)
 
Herkese günaydın kızlar nasılsınız? Topiğe giremeyince birkaç gün geçmişi okumak zor oluyor Herkesin ve bebeklerinin hali keyfi sağlığı yerindedir inşallah.. Ben iyiyim çok şükür ama endişelerim arttı biraz :18: Bizde de transfüzyon sendromu bulguları gelişmeye başladı :18: Başlangıcı diyor doktorlar... Artık haftada bir takip edecekler inşallah sağ salim 32 yi görürüz
 

Selam canım benim de karnım 16. haftda birden büyümüştü sanki :) tek değilsin yani merak etme.. İkiz gebelik bu hiçbir şeyiyle teke benzemiyor
 
Hayırlı günler arkadaşlar. Çok uzun zamandır bakamıyordüm buraya herkes iyidir ınş. Bende 5.5 aylık oldum ve artık kuzularım biz burdayız demeye başladılar. Kaçıncı aydan itibaren doğuma hazır olmak gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
 
Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil iyilerdir kuzucuklarda ins.sormak istedigim otobuse minibuse biniyormusunuz 5 aylik olduk artik bebeklere herhangi bir zarari olurmu?
 
Bende de aynı durum var. Benimkiler de 17 haftalık oldular. 5 aylık hamile bir arkadaşım var ondan büyük benim karnım da. Ben daha 3 aylıkken hiçbir pantolonumu giyemedim. Ben de aynen çabuk yoruluyorum, merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum. İkizlerde böyle olması normal galiba :13:
 
Arkadaslar bugun dogum yaptim kızım 1960 oglum 1870 fr dogdu ucumuz de iyiyiz ama bebekleri bakim odasına aldilar sagliklari gayet yerinde
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…