2014 ikiz anneleri

Ben yavas olmak kaydıyla kullandım canım..ani fren yapmaktan kaçınmak adına biraz yavas gitsen iyi olur..stres oluyosan araba kullanırken hic kalkışma..ama rahatsan problem olmaz.

Çok teşekkür ederim canım bende yavaş yavaş gitmeyi dusunuyorum ama yinede bir kararsızlık var bende
 

Ben de 30 haftalık olana kadar kullandım şükür bir sıkıntım olmadı. Arkadasın dediği gibi ani fren yapmadan sakın sakın kullanabilirsin. Olmaz sıkıntı yaparım diyorsan taksiyi tercih edebilirsin.
 
arkadaşlar slm ben bir aydır sırt ve yan taraflarımda agrı hissediyordum.doktora gitti enfeksiyon var idrarda dedi. Fizik tdaviye gittim kas ağrısı dedi.bu sekilde 2 haftayı yatakta geçirdi..agrı gittikçe arttı dayanamadım dahiliyeye gittik böbrekte genişleme var agır bir enfeksiyon var böbrekte dedi ve ürolojiye gönderdi.aynı tanıyı ürolog onayladı ve gecen haftadan beri günde 2 tane seruma antibiyotik koyup kullanıyorum.eger enfeksiyon azalmazsa böbreğe tel takabileceklerini söyledi.
anlayacağınız yıpratıcı süreç dua istiyorum
 

geçmiş olsun dualarımız seninle allah derdi verdiyse dermanınıda verir sabır allah yardımcın olsun
 
Allah yardımcın olsun canım ins en az zahmetler atlatirsin..cok zor hem hamile hemde hasta olmak ama ins kuzularımızı kucağımıza alınca hepsini unuturuz... Iyi geceler herkese..
 
Gunaydın kızlar , dunden berı içim çok bunalıyordu .. 2 haftadır iyiydim.. bu sabah işe geldiğimde ağlama krizim basladı , hüngür hüngür agladsım en az yarım saat.. hormonlardanmıs.. boyle bısey yasayanınız var mı? yanı net bır neden yok.. herseye aglayabılıyorum.. nedensiz.. napcam - netcem kaygısıda oluyor.. ne bilim )= yaşayan varsa paylassınnn lütfennnn
 
Herkese yeniden merhaba... Konu açıldığı zamanlarda katılmıştım aranıza ancak çok sık nete girip muhabbete dahil olamıyorum kızlar umarım herkes iyidir ve her sey yolundadir.. ben 20+4 oldum monokoryonik-diamniyotik tek yumurta ikizi gebeligi yaşıyorum. Aranizda benim gibi tek yumurta ikizi bekleyenler var mi???
 
Haftasonlari topikte face grubuda sakin oluyo esler evde oldugu icin sanirim. sedef dogurdu butun topik sustu sankiartik yavas yavas 20li haftalarinda olan arkadaslar bize yol gosterici olurlar ins.bn kaburga batmasindan ve sirt agrisindan oturamaz hale gelmeye basladim yorgunluktan olabilir deyp daha az bu sıkintilari yasicagmi dusunmeye calisiyorum.guzel bi hafta gecirelim insallah
 
Birde ben mutfakta falanken ya cevsen aciyorum yada kurani kerim dinliyorum yuksek sesle.duyuyolardir umuduyla telefona indirdm secip dinliyorum.yusuf suresi guzellestirirmis bebekleri.meryem suresi ve insirahda rahatlik saglar kolaylastirirmis dogumu die duymustum.arada birde angara oyun havalari bilsinler nereli olduklarini
 

Canım benimde tek yumurta ikizi 31 haftaya girdim hayırlısıyla gözün korkmasın gayet iyi biraz sıkıntımız var ama olucak o kdr :)
 
Canım benimde tek yumurta ikizi 31 haftaya girdim hayırlısıyla gözün korkmasın gayet iyi biraz sıkıntımız var ama olucak o kdr :)

Inşallah ben de o haftalara gelirim sağ salim canım yaa :) seninkilerin cinsiyeti ne? Monokoryonik mi senin de? Bu konuya yogunlasmis durumdayim da ben simdilik bi sıkıntı yok gibi ancak korkuyorum tabi :/
 
Evet canım monokoryonik diamniyotik benimkide.bende ilk başlarda cok korkmuştum ama cok şükür sorunsuz devam ediorum sadece tek şikayetim kasıklarım ve vajinam cok agrıyo kalkarken saga sola dönerken hele bide yorgunsam kalkamıom o derece :) Cinsiyetleri erkek canım bide 4 yaşında oğlum var ev erkek kaynıcak :) seninkiler ne tüp bebekmi normalmi ?
 

hayırlı olsun canımm :) benımkılerde tek yumurta ama o yazdıgın terımlerı bılmıyorum :) senınkılere göre daha ufak benımkıler :) nasıl gecıyor hamılelık.. benım ara sıra sıkıntılarım oluyor ..
 
Inşallah ben de o haftalara gelirim sağ salim canım yaa :) seninkilerin cinsiyeti ne? Monokoryonik mi senin de? Bu konuya yogunlasmis durumdayim da ben simdilik bi sıkıntı yok gibi ancak korkuyorum tabi :/

kızlar benımkılerde tek yumurta ama monokoryonık ne demek bılmıyorum.. dr a bı daha gıttıgımde sorayım bari :)
 

Yaa benimkilerde erkek :) benim ilk gebeligim ve normal... benimkilerin bastan beri biri buyuk biri kucuk zaten de ben su ikizden ikize kan gecis sendromundan korkuyorum :/ simdilik oyle bir seyin varligindan bahsetmedi doktorlar arada kilo farki var ama hamilelik psikolojisi sanirim ben ekstra endiseliyim benimle ayni durumda olan tecrubeli hamileler varsa diye o yuzden danismak istedim :) sizde olmadi insallah boyle bir sorun??
 

O yazdigim terimler canim bebeklerin arasinda ince bir zar ve ayri keseleri oldugu yani diamniyotik, ancak tek plasenta olmasi yani monokoryonik demek :) benim ara ara akinti sorunumdan baska sıkıntım olmadı simdilik cok sukur ama iste tek plasenta oldugu icin beslenme sorunu olur mu bebeklerde ondan endise ediyorum simdilik pek bi hareketliler masallah gelisimleri de iyi gidiyor ama sonrasinda neler olur allah bilir tabi...o yuzden sordum bu konuda deneyimi olan varsa diye
 

anladım canım.. bak bende merak ettım şimdi.. bu kadar ayrım mı oluyomus :) bakalım.. onumuzdekı kontrolde netlesecek ınsallahh.. haber verırımm ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…