2014 ikiz anneleri


Canım hayırlı olsun benim tahmin tutmadı...rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
 
Ayy yok kız kaynanalık yapamam ben:)ama askerliğe bişey diyememkuzularım belki ikiside ayno yere gider birbirlerine destek olurlar:)
ya benim de canım çok istiyor içsek ne olur ki:)

Tadına baktım ben azıcık:)
 

Ben dün gittim canım biri 1450 biride 1850 benimde biri terste ayakları aşağıda kımıldadıkça ağrıyor

kızlar çoğalıyor gibi hadi gözün Aydın sağlıkla kucağına zamanında alırsın inşallah

Ayy kızlar ya benim cnımda acaip kola istedi.7 ayda 3 kere falan içmişimdir toplam

sedef İçme canım ya biraz daha sabret bir yudum alsan sanki daha çok Canın ister az kaldı
 
ya benim de canım çok istiyor içsek ne olur ki:)
Valla ben bi kaç kere ictim 1-2 yudum dayanamadim..ama esim cok kiziyo bana bu konuda :) cok Can'ın istediyse tadına bak sadece nefsin körelsin..
Canım hayırlı olsun benim tahmin tutmadı...rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Amiiiin Cok sagol canım benim tahminim bile tutmadı :) :13:
 
mrsbeyaz, canım çok sevindim kızlarına gözün aydın

bu yeme içme mevzusunda da ben çok rahatım galiba, canım ne istiyorsa yiyip içiyorum. zaten kolaya falan aşırı düşkünlüğüm yok o nedenle çok aramıyorum. ama bazen canım istiyor ve içiyorum. şekersiz olanlardan içmenizi öneririm, onun dışında hamile olmadığınız dönemlere nazaran daha zararlı olması gibi bir durum yok. haftada 1 bardak içtiğiniz gazlı içecek bebkelre hiç bir zarar vermez korkmayın bence
 
Ayy yok kız kaynanalık yapamam ben:)ama askerliğe bişey diyememkuzularım belki ikiside ayno yere gider birbirlerine destek olurlar:)

Tadına baktım ben azıcık:)
Valla bana da gecen ay biri erkek gibi deyince hemen askerlik aklıma gelmişti :) ama belki askerlik bile kalmaz kız onlar buyuyesiye düşünme sen bunları :)
Evet erkek geleneğini bozuyorum yavaştan :) baska kimlerin iki kız olacak? Var miydi ? bu arada nasılsa biraz kahve biraz çay iciyoruz sonuçta azıcık koladan tatsak zararı olmaz bence:)
 
Cok sagol canım..bende senin gibi düşünüyorum ne kadar sakinsam da zararlı seylerden kendimi canım cok isterse yiyip iciyorum az bi miktar..
 

Kimlerin iki kızı olacak benden baska ben hiç hatirlayamadim simdi?:13:

ben varım rim canım Allah nasip ederse 2 tane kızım olucak yani 3 kızım 1 oğlum olmuş olacak evde kızlar çoğunlukta olucak

merhaba bayanlar :) ne kadar çok ikiz annesi varmış görünce mutlu oldum bende ikiz annesi adayıyım bakalım neler yaşayacağız..

Aramıza hoşgeldin

Başka yok diye hatırlıyorum

aşk olsun Sedef benim de kızlarım olucak
 
Son düzenleme:
çok haklısın canım.biz herşeyi abartıyoruz,ama zor bulduk ve tüm risklerin farkındayız.
ablamın 3 çocuğu var ve bana haftana göre çok iyisin bacım,benim bebeler o kadar aşağıdaydı ki adım atamazdım diyor.ama gel sen bana sor birde.
bu arada bende okul önceciyim
kızlar ya 2 ayda karın büyür mü yoksa ben şiştim mi?noldum anlayamadım göbeğim kocaman gibi hissetmeye başladım
sen şuan gazdan ibaretsin tatlım...ben öyleydim ,çok fena

vawwwwwwww....çok güzel haber kız.yerim ben o kızçeleri
 
kızlar benim kuzular popo ve kafalarını pek bir dayıyolar karnıma:18::18:.bazen dikdörtgen oluyo göbüşüm ve bir an kalbim duracak sanıyorum.normal dimi bunlar?
bu arada tombikbebekler arkadaş bir topik açmış.2014 ikiz annelerinin doğum listesini hazırlıycakmış.bilgilerinizi yazında birbirimizden haberdar olalım.unutmayalım cinsiyetleri felan..
 
Dün kansızlıktan dolayı doktorum gyno ferro verdi. Günde bir kere alıcam sabah portakal suyuyla al dedi ama ben o an söylemeyi unuttum daha önce birkaç gün bu ilacı hastanede kullanmıştım çoook bulantı yapmıştı, hele ki zaten portakal suyu sabahları bende bulantı yapıyor.

Size sorum, akşam yatarken içsem olur mu? Siz nasıl aldınız? Bu arada ben 15. Haftadayım siz kaçıncı haftada başlamıştınız?

Bu arada geçmişi okuyamadım bakalım neler kaynatmışınız inşallah güzel haberler vardır şimdi okuycam
 
sen şuan gazdan ibaretsin tatlım...ben öyleydim ,çok fena


ahh canım yaa ondan mı diyorsun daha şimdiden böyleysem o zaman 7-8 aylıkken davul gibi olucam desene ((zaten kilomda var çok korkuyorum yusyuvarlak bişey olucam die
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…