2014 ikiz anneleri

ayşe aynı haftalarda gibiyiz bebeklerin kilosu falan nasıl canım bende de bel ağrısı çok fazla sabredeceğiz artık


Kişiye göre değişebilir ama benimde genelde sert ti ve git gide sertleşiyor

Evet canim doğum tarihleri çok yakın ben bir hafta devlete bir hafta özel hastaneye gidiyorum kilo olarak çok farkli seyler soyluyolar bende özel drun dedigini onemsiyorum geçen çarşamba biri 1300 biri 1200 grdi seninkilerin kilosu nasil?birde benim cadinin başı çok aşağıda çatı kemiklerim çok ağrıyor sendede varmi?
 
Bide ruya gordum bugun heryerim nası çatlamış allahım bunları niye girmedim ben hiç diyorum 17. Haftada kollarım bacaklarım falan uyandım cok sükür ruyaymis :)

Canim güzel haberler bekliyoruz senden,senin çatlaklar rüya benimkiler gercek görmeniz gerek gobegim resmen parliyor tamamen genetik çünkü kullanmadigim şey kalmadı
 
jelybondsdf,Cansu
Tebrik ederim tahmininiz dogru çıktı iki kızım geliyormuş allahım cok mutluyum ağzım ayrılıyor resmen:)
birisi gostermedi ama doktor o da tahminimce kız dedi birisi kesin dedi ben artık iki kız olarak düşünüyorum..
önceden biri erkek gibi demisti ama kesin demiyorum demisti tabi..ins 1 ay sonra ayrıntılı ultrason yapıcaz o zaman iyice kesinleşir heralde :) ama sanırım ben cicili bicili seylere bakmaya başlıcam :) kafa kafaya vermişler benim kizlar öylece uyuyorlardı..:)
 

gözün aydın canım tobikteki erkek egemenliği azalıyor :)
 

Yuppiii:))benim oğlanlara manitalar geliyo:)))
 

beyazcımm çok sevindimm cici cici kızların olacak allah gönlüne göre versin ben de cuma gidicem kesinleşir o zamana kadar inşallah
canım bu arada benim hala arada akıntım oluyo senin de oluyodu öyle hatırlıyorum devam ediyor mu bitti mi
 
Son düzenleme:
genelde sert benimki de ama normal canımcım artık büyüdüler
ama benim aşağısı boş resmen midemde yaşıyo benim kuzular

bence 1. takım daha tatlı

Ay benim kuzular bence her yerde!!!! o kadar kocaman hissediyorum ki kendimi canım, sanki karnımdaki her yer kuzu doluymuş gibi :) neyse, demek ki sert olması anormal değil. çok korkuyorum ya artık herşeyden, yok sertleşince kasılma mı demek, yok o, yok bu bilmem ne, ödüm kopunca, böyle pimpirikleniyorum.
 

Canım benim de nefesim o haftalarda çok daralıyodu, anlam veremiyodum. ağlayasım falan geliyodu. aynen hem de senin dediğin gibi yemeklerden sonra. ama sonra benim haftalara gelince sen de göreceksin, vücut alışıyo mudur nedir, rahatladım nefes konusunda çok şükür. biraz sabır, inşallah sen de rahatlarsın.

benim karnım da ayaktayken çok sert. senin haftalarında derse girerken çok ağır gelirdi karnım, iki haftadır bi kemer kullanıyorum dersim olduğunda, çok rahatlattı beni ya anlatamam.
 
ayşe aynı haftalarda gibiyiz bebeklerin kilosu falan nasıl canım bende de bel ağrısı çok fazla sabredeceğiz artık


Kişiye göre değişebilir ama benimde genelde sert ti ve git gide sertleşiyor

Çok rahatlattın canım saol. gitgide sertleşiyorsa hem de, normaldir heralde. çok şükür ya onlar iyi olsun da, karnım sert olsun, belim ağrısın, dayanırım napayım.
 

çok çok tebrik ederim!!! kız cicleri çok şeker oluyo zaten, ben oğluma almak için giriyorum, kızıma da alıp öyle çıkıyorum çünkü çok çok cici şeyler yapıyolar. oğluşlara yok bişi hayırlı uğurlu olsun maşallah :) sağlıkla kucağına al inşallah.
 
gözün aydın canım tobikteki erkek egemenliği azalıyor :)
Evet ilk hamile kalıp ikiz oldugunu öğrendiğimde içimden boyle geçmişti cok sükür Rabb'ime..
Yuppiii:))benim oğlanlara manitalar geliyo:)))
Kızlarımı veremicem galiba kimselere :) şimdiden derdine düştüm :)
Canım ins senden de guzel haberler bekliyoruz..cok mutlu oldum kızlarıma.. allah ayırmasın onları benden.. benim akıntım var ama normal bi akıntı renksiz ve kokusuz..yani kaşıntı falan da kalmadı biraz ılık suyla taharet alıyorum sanırım onun faydası oldu:)

kizlar bu arada benim hiç kanamam falan yok ama plesenta asagidaymis biraz iliski yasaklandı yine bu sonra yukarı çıkar ama dedi Doktorum.. Kan tahlili vericem birde yarın gidip :) bu arada biri 130 biri 145 gr olmuşlar :) haftamızda uyumlu tam:)
 

Tek tek alıp alıp giderler o kızları büyüyünce:))130-145 gr:)ne tuhaf geliyo ya.bi zamanlarda bende o haftalardaydım zaman hiç geçmez derdim:)ama öyle bi geçiyoki
 
Amiiiin. Ins canım hepimiz kuzularımıza kavuşuruz hayırlısıyla ins.. Evet dedigin gibi kız eşyaları cok tatlılar.. Simdi biraz uyucam brlki kızlarımı görürüm rüyamda..
 
Tek tek alıp alıp giderler o kızları büyüyünce:))130-145 gr:)ne tuhaf geliyo ya.bi zamanlarda bende o haftalardaydım zaman hiç geçmez derdim:)ama öyle bi geçiyoki
Eminim öyledir canım bu haftaları bile hayal edemiyodum sanki hep midem bulanacak gibi geliyodu..veremem bu kızları kimseye beeeeen esim hemen bunun derdine düştü sanki genc kız oldular da:) nası verecekmiş :)
Senin ogluslarin da askere gidecek :) bide guzel kızları bulunca seni unuturlar artık:) bide kaynana olacaksın..oh canıma değsin :)
tadına bak bir yudum.içtikçe daha fazla içmek istiyorsun.sadece yudumla
Ya koladan bahsetmeyiiiin cok canım istiyo yaaa..
 

ya benim de canım çok istiyor içsek ne olur ki:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…