2014 haziran gelinleri şafaklarımızı mani yapalım mııı?????? hadi katılın bana....

sagliklihayat

🌵🌿🌾🌱🌷🍀🌻
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
6.547
6.079
448
haziran gelinleri hu huuu gelin herkes hergün şafağını mani olarak yazsın diğer arkadaşlara da fikir olsun :))) sonra bunları nişanlımıza mesaj atalım bakalım ne diyecek ne tepki verecekler

ilk mani benden gelsin :)

şafağımız Erzurum , 25 güncük daha sabret sonunda senin olurum ....

yazdım.

yarın ömrüme atacağım mesaj;

şafak oldu erzincan , 24 güne değil bir ömüre sığmaz bu bendeki heyecan
:):
52:

yarın ömrüme atacağım mesaj;

şafak oldu erzincan , 24 güne değil bir ömüre sığmaz bu bendeki heyecan

aaa ask olsun kimse katılmamış nerede bu gelincikler hepiniz hazırlık mı yapıyorsunuz yoksaaa

ayyy az kaldı ya

aynen cnm yaa nasıl gidiyor snein hazırlıklar kız benim ev nanayy hala bişeyleri oturtamadık can sıkıcı hafta sonu inşallah çeki düzen vericz yoluna girer inşallah kaba temizlik bittide beyaz esya mobilya temizliği tekrar yerler silincek fln kaydı hafta sonu bkalım inşallah bıtırırz

aynen benimde oyle her eşya geldikçe çalışanlar ayakkabılarla giriyor o yüzden hepsi bir bitsin temizlik sil baştan:) ev dizme olmadı yani her şey bir yerdeee:18::18::18:

veeee sıradaki manimiz.......

Elazığ olmuş şafak , nasip olsun bize de kavuşmak...............

aynen bende nişanlımın işleride oluyr bişeye bakalım diyorum onada sne bak diyor dogru diyorda birlikte bakmak istiyorum bende

bende senin nişanlın gibi oldum iş yerinden izin alamıyorum hiçbirşeyle ilgilenemiyorum bu defa o bozuluyor görüşemedik falan diye evlenince bitecek hepsi inşallah diye umuyorum

bende senin nişanlın gibi oldum iş yerinden izin alamıyorum hiçbirşeyle ilgilenemiyorum bu defa o bozuluyor görüşemedik falan diye evlenince bitecek hepsi inşallah diye umuyorum
bizimki bozuluyordu çıkamıyorum edemiyorum diye ikidebir yazlıga gdiiyorsun diye stemleniyordu şimdi gtmiyorum ama o çalışıyor ve ufacık şey içinde beni çagırma diyor haklı ama ne bilim işte dısarı çıkma imkanımda hep yanımda olsun istiyrum

çok görüşmekte iyi olmuyor bazen:) boşver bekar olduğun son günlerin tadını çıkar zaten bundan sonra hep eşinle olacaksın di mi ama

çok görüşmekte iyi olmuyor bazen:) boşver bekar olduğun son günlerin tadını çıkar zaten bundan sonra hep eşinle olacaksın di mi ama

çok görüşmiyoruz ki cnm hafta sonları sevgiliyken nasılsa şimidde öyle zaten birazda ona bozuluyor evlenicez surda ne bu ben nişanlı oldugumuzu anlamıyorum diyor haklı olarak ama benimde yapacgm hiç bişeyim yok babm sonuçta bişey diyemiyorum Allah tan bu aralar yogunuzda işler gcler sesi çıkmıyor maşşallah yada tıp oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…