2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

allah yardımcın olsun, inşallah durum değişir ve sonuna kadar kalıp büyür içeride bebiş...
 

Ben daha önce kürtaj geçirdim. O nedenle doktorum başından beri çok detaylı takip ediyor beni. Sürekli ölçüyordu. Böyle bir sorun yoktu. 1 aydır daha kısa çıkmaya başladı. 1 ay içinde 3-4 defa gittim ölçüm yapıldı. Ama hep aynı.

Senin durumunda kötü birşey yok bence çok düşük çıkmamış. Ama dediğin gibi cihazdan cihaza da değişebiliyor. Aynı yerde takip etmek önemli.
 
günaydın güzel annişler ve daha da güzel bebişlerii.. kızımla yine çok mupusmutlu bir güne başladık (Allah bozmasın ve sizlere de mutluluk versin..) dün akşam sinemaya gidelim diye çıktık süt sağım makinesi alıp döndük evimize.. Philips avent'in hem manuel hem de otomatik olan modeli internete hep bakıyodum öneriliyodu ve fiyatı 280 tl civarındaydı.. dün joker mağazasına öylesine bebek arabası bakarken bir baktım ki fiyat 149TLye düşmüş hemen yapıştım
bir de mamas and papas araba beğendik kocişle kırmızı.. 1900'den 1000TLye düşmüş bakalım indirim hala devam eder mi alır mıyız bilmiyorum..
bir de idrar yolları enfeksiyonu iyice baş gösterdi sanırım dün akşamdan bu yana kasık ağrım arttı.. ilacımızı aldık kullanmaya başladım bol bol da su içiyorum.. inşallah hemencik geçiririm..
bizden haberler bu kadar canlarım..

çileğim eriğim güzel haberleriniz için çoooookkk sevindim.. zaten önemli bir şey olmayacağı içime doğmuştu.. hep gönlünüzü ferah tutun hayırlısıyla alacağız bebişlerimizi kucağımıza..
Deterjan sen de hayırlı haberlerle dön inşallah.. bekliyoruz merakla..
Bir arkadaşımızda da erken doğum riski varmış. dualarımız seninle canım inşallah sağlıkla alırsın minnoşunu..

Daha saymadığım azeri,pufpuff,mujjum,neslihan ve daha bissürüleri hepinizi çoooookkk öpüyorum
 
senin dibin çıkmış ben de beyazlar fışkırdı çok kötü görünüyo ya kocamda geçenlerde saçlarını boyayalım senin dedi gaza geldim iyice.

zaten koca söylerse insan bi tuhaf oluyor iyice gaza geliyosun ben beklicem artık beyazım yok zaten doğuma bi hafta kala boyuycam ki fotolarda güzel çıkayımmm
 

:))))) hey Allahım sabah sabah güldürdün beni canım.. boya konusunda bende hassasım..gerçi diplerden gelen saç rengime yakın boyatmıştım ..sıkıntı olmuyor... ama boyatmam :)



canım sende lütfen ihmal etme tedavisini..geçmiş olsun canım... bebişinde maşallah maşallah annesi ne güzel bakmışta büyümüş :) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım.. çok üzüldüm canım Allah bebeğini sana bağışlasın..vaktini tamamlamış güzel doğumlar olsun bu sefer inşallah...

rahmi mi alındı.ayy bende de iç kanama vardı 1 ay önce felan. bebeğimin plasentası öndeymiş plasenta rahime yapışırsa söylemek istemıyorum kötü olabiliyor

artık kötü düşünmeyelim..sayenizde iyi düşündüm iyi sonuçlar aldım..hep iyi şeyler olsun bundan sonra :) korktuğumuz endişe ettiğimiz hiçbirşey gelmesin başımıza...sağlıkla vaktinde kucağına alırsın sende canım arkadaşım meleğini inşallah :)


kaçak seni bir geliyorsun bir gidiyorsun :) özletme kendini ve bizimlede paylaş güzel haberlerini :)

Sabır istiyorum Allah'tan sadece oğlum için çünkü onu düşünmek zorundayım babası bana emanet etti onu.

güzelim nasılsın...biraz alışabildin mi...bizler burdayız hep maneven yanındayız..lütfen sıkıldığında bunaldığında ağlamak gülmek istediğinde gel..ALlah hayırlısıyla kocana kavuşmak nasip etsin...

cidden ooohhhh beeeee süpersiniz kızlar yaaaa önce erik şimdi sen harika vallaaaaa

Ben zaten erikten de sen den de umudumu kesmemistim kotu hic bir sey dogmamisti icime biliyordum kotu bir sey cikmayacagini. Gecti bitti insallah ohhh beeeeee!

ohh ohh ne güzell tüm hamişlerimizin gözü aydın , işallah sağlıcakla şu süreci atlatıcaz hepimiz işallah yarabbim

Çok şükür canımm.. Gözümüz aydınn. İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıcaz bebişlerimizii..


Çok sevindim canım, gözün aydın, minik kelebeğini üzmek yok bidaha ok

Oh oh ne güzel akşam akşam bu ikincidir sevincim.Biri yeşil erikten diğeri senden canım.Dualarım sizinleydi hep Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Gözünüz aydın olsun...:) Yeşilerikkcim dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin ikiniz adına da çok sevindim...:)



benim kizim sevinince yuppii cok eglenceli diye bagirir.. simdi bende bagirmak istiyorum..
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cok eglenceliiiiiiii

Sayfalar hızla ilerlemiş yetişemedim yeşil erik ve çilek surat ikiniz adına da cok sevındım darısı basıma.



bugün sabah sabah çok güzel haberler okuyorum. 2 gündür çok mutluyuz çok şükür... Allah hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah....

canım çok sevindim hepimizin duaları kabul oldu.inşallah bi daha kimseden böyle kötü haberler almayız

hepinize çok ama çok çok çok teşekkür ederim..dualarınızla iyi dileklerinizle güç kuvvet moral verdiniz umut oldunuz bana..bundan sonra hepimiz hep güzel haberler alalım nazar boncuğu olsun bu son gelişmeler bize :)


güzel haberlerle gelirsin canım inşallah..bizide bilgilendir sonuçlardan :) aşı için sağlık ocağındakilerle görüş istersen ben doktordan onay aldıktan sonra gittim canım :)

Günaydınlar... ve


günaydın güzel anneler ve güzel ve yakışıklı melekleri :)

evli mutlu huzurlu güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım..dualarımız bugün kontrole gidecek tüm anneler için :) bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşursun canım inşallah..yatman gerekiyorsa yat yapıcak bişi yok yeterki büyüsünler gelişimini tamamlasınlar..riskler riskler..maalesef riskler hamilelikte hiç bitmiyor.. :) inşallah canım bir sıkıntı çıkmadan sağlıcakla kucağına alırsın bebişini..
 
Son düzenleme:
bayburttayım canım 6 ay önce atandım burya özel hastane özel doktor hiç bişe yokkk allaha emanetiz yani

canım o zaman Allah kolaylık versin ve sağlıkla bebişin gelmesini nasip etsin.. Doktorundan mutlaka iste kan ve idrar tahlili.. veya yakın olan bir büyükşehire gitsen çok mu uzak diğer illere??
 
iyi günlerde kullan canım... ilaçlarını ihmal etme lütfen ...bak bizde üzülüyoruz sonra bizide düşün biraz:) sayenizde umut oldunuz bana güzel haberler verdim size.. zaten o güzel kalpleriniz sayesinde dualrınız hep kabul oluyor ve olsun bundan sonrada...ayaklarına dikkat et canım üşütmemeye çalış...ilçalar düzenli alınacak..bol bol su içilecek :)
 
herkese günaydınlar güzel anneler ve mis kokulu melekleri.... hızınıza yetişemiyorum wallahi maşallahh nazar değmesin grubumuza :) bu aralar biraz yoğunum işyerinde arada bi girip okumaya çalışıyorum ama yazamadım...güzel haberler alanların gözleri aydın çok sevindim okuyunca zaten böyle güzel haberler geleceğine inanıyorduk öylede oldu çok şükür.... bizimde haftaya kontrolümüz var muhtemelen şeker yüklemesi için gün verecek bu sefer bana ve ben şeker yüklemesinden çok korkuyorum bişey çıkacak diye normalde şekerimi her ay ölçtürürüm normal çıkıyor ama ailede şeker hastalığı olduğu için beni tedirgin ediyo bakalım bi hayırlısıyla onuda atlatsaydım
 


şekerim ya bişi sorcam bu kadar çok alıntıyı aynı anda nasıl yapıyosun. Ben herkesinkini farklı sayfalarda açıp onları tekrra bi sayfada topluyorum çok zor oluyor. Daha kolay bi yöntemi var mı
 
Son düzenleyen: Moderatör:

saol canım evet benim teyzem o sınavı yaşadı buarada aynı durumdayım senle artık evde olmak istiyorum ya nerde çalışıyosun ki sen?
 

tamamdır merak etmeyin sabah aldım ilaçlarımı zaten 5 güncük antibiyotik.. bol da su içiyorum. sabahtan bu yana bitirdim 1 lt'yi
 
gunaydın canlarr:)) oğluşumla kahvaltımızı ettik ohh mis gibi hava da çok güzel keyif yapıyoruz şimdi yaşasın evde olmakk
dun gece 1 e kadar forumdaki doğum hikayelerini okudum 2013 haziran annelerinden başladım gözyaşlarımı tutamadım sanki ben yaşadım o anları her biri birbirinden özel ve güzel hikayelerdi..çok kolay doğum yapanlar vardı özendim darısı bize inşallah en ilginci de evde doğum yapan bi arkadaş hayrettle okudum resmen maşallah iyi cesaret vallaa...tavsiye ediyorum siz de bakın mutlaka:82::82:
 
çok sevindim canım iyi haberlerle gelmenize çok etkilenmiştim durumunuzdan içim ferahladı çok şükür artık bu andan itibaren artık herşeyi kafamıza takmıyoruz ve hamişliğimizin tadını çıkarıyoruz
 
saol canım evet benim teyzem o sınavı yaşadı buarada aynı durumdayım senle artık evde olmak istiyorum ya nerde çalışıyosun ki sen?

beni de sayın beni deeee ben de sıkıldım çalışmaktan. bir de nonstop ( balayı dahi yok ) 1 buçuk senedir bayram tatilleri hariç (ki onların son ikisinde düğün telaşları vardı tatil falan olmadı bana) çalışıyorum ve artık çok yoruldum..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…