• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Güncel hastane fiyatları / Vital mi Medipol Mega mı?

pekinkelebegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
24
10
38
merhaba arkadaşlar,
bugün eşimle bir kaç hastaneden fiyat aldık, ihtiyaç duyanlar olabilir diye paylaşıyorum:

şirinevler fatih üni hastanesi: normal 950 sezeryan 1350
haznedar medicana: normal 2000 sezeryan 2600
haznedar vital hastanesi: normal 750 sezeryan 1250
meltem hastanesi: normal 500 sezeryan 800
bağcılar medipol mega: normal 950 sezeryan 1900

bunlar sgk'lı fiyatlar. ben fiyat aldıkça bu başlığa eklemeye devam edeceğim. biz en çok vital'i düşünüyorduk evimize yakınlığı sebebiyle, fakat medipolle ilgili çok olumlu yorum okudum bugün orayı da düşünmeye başladım. ama bize biraz uzak, kontroller için vs...
bu iki hastanede doğum yaptırmış-yaptıracak olanlar varsa olumlu olumsuz yorum yazabilir mi? büyük ihtimalle vital olabilir bu sebeple daha çok orası için şikayeti önerisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. teşekkürler:)

merhaba arkadaşlar,
bugün eşimle bir kaç hastaneden fiyat aldık, ihtiyaç duyanlar olabilir diye paylaşıyorum:

bunlar sgk'lı fiyatlar. ben fiyat aldıkça bu başlığa eklemeye devam edeceğim. biz en çok vital'i düşünüyorduk evimize yakınlığı sebebiyle, fakat medipolle ilgili çok olumlu yorum okudum bugün orayı da düşünmeye başladım. ama bize biraz uzak, kontroller için vs...
bu iki hastanede doğum yaptırmış-yaptıracak olanlar varsa olumlu olumsuz yorum yazabilir mi? büyük ihtimalle vital olabilir bu sebeple daha çok orası için şikayeti önerisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. teşekkürler:)
merhaba umarım muayene olmussundur daha once yıne actıgın konuda bununla ılgılıkonusmustuk.medıpol daha buyuk bır hastane ama vıtal ıle ılgılı kotu bırsey okumadıgımı duymadıgımı yenı dogum yapan bırkac kısı tanıdıgımı da daha onceden belırtmıstım.medıpol ıle ılgılı de sıte dısında bloglarda okudugum kadarıyla guzel yorumlar var fakat bıraz daha pahalıymıs sanırım vıtale ve dıgerlerıne gore.ama unıv hastanesı olması tedarıklı olmaları her konuda bır artı tabııkı
sımdılık hosckal

merhaba umarım muayene olmussundur daha once yıne actıgın konuda bununla ılgılıkonusmustuk.medıpol daha buyuk bır hastane ama vıtal ıle ılgılı kotu bırsey okumadıgımı duymadıgımı yenı dogum yapan bırkac kısı tanıdıgımı da daha onceden belırtmıstım.medıpol ıle ılgılı de sıte dısında bloglarda okudugum kadarıyla guzel yorumlar var fakat bıraz daha pahalıymıs sanırım vıtale ve dıgerlerıne gore.ama unıv hastanesı olması tedarıklı olmaları her konuda bır artı tabııkı
sımdılık hosckal
evet konuştuk ben de senin önerinden sonra listeme almıştım zaten:) henüz muayene olmadım çünkü mevcut doktoruma devam etmem gerekiyor bu ara tahliller vs sebebiyle. diğer tecrübeli arkadaşların da fikrini almak istedim, başlıklar var ama biraz eski. bir de hastane bana biraz küçük geldi. inşallah yorum yapanlar olursa kafamda daha net şekillenecektir:)

Bende henuz özele görmedim ama tedarikli olması sebebiyle medipol megayi dusunuyorum.Dr a karar veremedim.Elif hanimi oneriyorlar onu düşünüyorum tabii öneriler gelirse degerlendirecegim.İlk gebeliğim tecrubesizim.Devlet hastanesinde calistigim için simdilik orada devam ediyorum.

Bende henuz özele görmedim ama tedarikli olması sebebiyle medipol megayi dusunuyorum.Dr a karar veremedim.Elif hanimi oneriyorlar onu düşünüyorum tabii öneriler gelirse degerlendirecegim.İlk gebeliğim tecrubesizim.Devlet hastanesinde calistigim için simdilik orada devam ediyorum.

elif hanım benimde doktorum kesinlikle tavsiye ederim ben kendisini çok seviyorum değiştirmeyide hiç düşünmüyorum ;)

Çok tesekkur ederim verdiğiniz bilgi için OTE="denizmusti2012, post: 37219310, member: 215213"]elif hanım benimde doktorum kesinlikle tavsiye ederim ben kendisini çok seviyorum değiştirmeyide hiç düşünmüyorum :KK66:[/QUOTE]

OTE="denizmusti2012, post: 37219310, member: 215213"]elif hanım benimde doktorum kesinlikle tavsiye ederim ben kendisini çok seviyorum değiştirmeyide hiç düşünmüyorum :KK66:
Cok

merhaba arkadaşlar,

Merhaba;

Hangi hastaneye devam ediyorsunuz şu anda?
Ben de pek çok hastaneden fiyat aldım, güzel ama çok pahalı.
Vital ve Medipol Mega uygun diğerlerine göre.
Fikirlerinizi almak isterim, hangisine devam ediyorsunuz şu anda?

Merhaba;

Hangi hastaneye devam ediyorsunuz şu anda?
Ben de pek çok hastaneden fiyat aldım, güzel ama çok pahalı.
Vital ve Medipol Mega uygun diğerlerine göre.
Fikirlerinizi almak isterim, hangisine devam ediyorsunuz şu anda?

merhaba, vital'e devam ediyorum, didem güneş aktaş'a.. çok memnunum didem hanım oldukça ilgili ve tecrübeli, fakat henüz doğum yapmadığım için hastane ve personel hakkında bilgim yok.
bu arada 25. haftalarda ani rahim kasılmalarım sebebiyle ilgi hastanesi'ne gitmiştim evimize daha yakın olduğu için.. türkan tandoğan'a.. o da çok sevimli ve ilgili bir bayandı, hastane hakkında önyargım vardı fakat o da kırıldı, sonra iki doktora birlikte devam ettim. şimdi son ayımdayım bu iki hastaneyi de doğum için tercih edebilirim, seçme şansı insana rahatlık veriyor. ilgi'nin de doğum fiyatları normal:600 sezeryan:800, fazlasıyla uygun..
siz sanırım yeni hamilesiniz, umarım gönlünüze göre bi doktor ve hastane bulabilirsiniz, Allah sağlıklı doğum nasip etsin:)

Back