2014 Gelinlerinin Tarif defteri :)

bunu daha da cok merak ettim canım tatlı ya ama diyetteyim ben :2:

Ben deee 3 kilo civarı verdim yarın bir ay bitiyor. Bir üç kilo daha verirsem rahatlayacağım. Sen ne diyeti yapıyorsun?

kendi kendime yapıyorum canım benimde 2 gün sonra 1 ay bitiyor 4 kilo verdim şansa bak aynıyızzz ama ben dün azcık fazla yemiştim bugünde içli köfte yapmaya geldi annemin arkadası dayanamam ki :26:2 gün daha yiyim sonra hiç yemem :26:

Ben de haftasonu kaçırdım ipin ucunu, sevdicek gelince falan... Ama bu hafta sağlam gideyim diyorum. Canım tatlı falan istiyor ama olmaz diyorum. Mayısta kuzenim evleniyor ya düğünde o elbise bana yakışacak :))

Ben de haftasonu kaçırdım ipin ucunu, sevdicek gelince falan... Ama bu hafta sağlam gideyim diyorum. Canım tatlı falan istiyor ama olmaz diyorum. Mayısta kuzenim evleniyor ya düğünde o elbise bana yakışacak :))

O zaman haa gayret canım Dondurma yesen :26: ben dondurma hastasıyımda eskiden diyetisyene giderken 2 top yeme hakkı verirdi ben kendi yaptıgım diyetlerde de yiyorum onu fazladan saymıyorum dondurmasız hayat düşünemiyorum:26: kışın buz gibi havada elimde dondurma herkees deli mi diye bakıyor

Eti formun limon lifli bisküvisini yedim, o bastırdı biraz. Kendimi kandırıyorum öyle :)

Eti formun limon lifli bisküvisini yedim, o bastırdı biraz. Kendimi kandırıyorum öyle :)

onlar daha çok kilo yapıyor kuzum ya vucuda lif girince bizim akıllı beyin diyor ki bu adamcağız aç kalıyor sonrada bu karbonhidratları yiyor dur ben sunları bir depolayayım diyor veeee hooooppp sana su ve kas kaybı olarak geri dönen kilo verimi arkasından kabus gibi gelen yağlanmaaaaaa çok ürkütücü bee :18:

Şuracım sen de agzını hayra aç ayol.. Ben lif esasına dayalı bir diyet yapıyorum, o sebeple kilo falan yapmadı bende.

Günaydın kızlaar
Bizzat deneyip çok kolay yaptığım, tadına da bayıldığım bi tarif vereceğim size.
Çikolata severler için şiddetle tavsiye ediyorum

Sacher Turtası, bir Viyana pastasıdır.

Malzemeler (8 kişilik)

-130 gr margarin
-1 su bardağı toz şeker
-1 su bardağı un
-6 adet yumurta
-130 gr bitter çikolata
-130 gr kayısı marmelatı

Kreması için:
-250 gr bitter çikolata
-1 su bardağı toz şeker
-Yarım su bardağı su

Yapılışı (70 Dakika)

Yumuşayan margarini ve şekerin yarısını mikserle iyice çırpıyoruz, karışıma yumurta sarıları ilave edip çırpmaya devam ediyoruz. Bir yandan da çikolatayı benmari usulü erimesi için ocağa koyuyoruz. Eriyince karışıma ekleyip karıştırıyoruz. Ayrı bir yerde yumurta beyazlarını kalan şekerle köpürene kadar çırpıp çikolatalı karışıma ekleyip karıştırıyoruz.En son unu yavaş yavaş ekleyip çırpıyoruz.
Hamuru yağlayıp unladığımız kek kalıbına döküp önceden ısıtılmış 150 dereceli fırında 1 saat pişiriyoruz.

Çikolata sosu için; çikolatayı ince ince kıyıp, tencerede kısık ateşte toz şeker, su ve çikolatayı karıştırıyoruz. Çikolata eriyince bir kenara alıp soğumasını bekliyoruz. Kek pişince enlemesine iki parçaya kesip arasına kayısı marmelatını sürüyoruz. Çikolata sosuyla kekin tamamını kaplayıp, buzdolabında 1 saat beklettikten sonra servis yapıyoruz.

Afiyet olsun

Mutelllaaaaaaaa
Bu bana yapılır mı yahuu :)))
Süper görünüyor, teşekkür ederiz canımcım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…