2014 Gelinleri için Hazırlık Listesi...Strese Girmeden Evlenelim mi?

Gelin -TUĞÇE
Düğün Tarihi -19.06.2014
Nikah Tarihi -19.06.2014
Şehir -ANTALYA
Düğün Mekanı-TUTULDU
Nikah Başvurusu-YAPILDI
Ev-HAZIR
Balayı -
Düğün Fotoğrafları-AYARLANDI(çektirdik bile düğün günü bide onla uğraşmayalım diye)
Kuafor-AYARLANDI (provamada gittim çok güzel oldu)
Gelinlik-ALINDI( diktirdim)
Damatlık-ALINDI(sarar)
Takılar-ALINDI
Gelin Çiçeği-HAZIR
Gelin Ayakkabısı-ALINDI
Davetiye-HAZIR(haftaya dağıtmaya başlıcaz)
Nikah Şekeri-NİKAHIMIZ DÜĞÜNDE OLCA İÇİN NİKAH ŞEKERİNE GEREK DUYMADIK
Dans Müziği-ÖZDEMİR ERDOĞAN PERVANE
Giriş Müziği-BELLİ DEĞİL
Pasta Müziği-BELLİ DEĞİL
Gelin Arabası-HAZIR(impala klasik 60 model)
Kına Gecesi Mekanı-TUTULDU
Kına Gecesi Kıyafeti-BİNDALLI VE GECE KIYAFETİ ALDIM HAZIR
Kına Gecesi Alışverişi-YAPILDI
Beyaz Eşya-ALINDI (hatta evime kuruldu)
Halılar-ALINDI
Perdeler-ALINDI (evime takıldı)
Oturma Grubu-ALINDI(evimde)
Tv Ünitesi-ALINDI(evimde)
Yemek Odası-ALINDI(evimde)
Yatak Odası-ALINDI(evimde)
Mutfak Masası-ALINDI(evimde)

çok az kaldığı için herşeyim hazır kızlar benim son olarak çarşamba günü evden çeyizim çıkcak ondan sonra tamamdır darısı hepinizin başına inşallah

Harika:) mutluluklar

Selam,
ilk dans müziği benim için de kabus malesef önerisi olan varsa ben de çok sevinirim bu arada mutluluklar cnm

Gelin -isimsiz :)
Düğün Tarihi -06.09.2014
Nikah Tarihi -
Şehir -Ankara
Düğün Mekanı-TUTULDU
Nikah Başvurusu-
Ev-Hazir
Balayı -
Kuafor-
Gelinlik_hazir damatlik hazir
Takılar-ALINDI(son bir bilezik kaldi)
Beyaz Eşya-alindi
Mobilyalar-alindi
Mutfak ve banyo esyalari-alindi
Halilar-alinmadi (salon alindi sadece)
Mutfak masasi-
Yatak-alindi
Perdeler-alindi
:))

Selam,
ilk dans müziği benim için de kabus malesef önerisi olan varsa ben de çok sevinirim bu arada mutluluklar cnm
çok teşekkür ederim canim sana da can-i gonulden mutluluklar dilerim. daha yeni üye olduğum icin alıntı yapamıyorum bişeyler yapmaya çalıştım umarım olmuştur

Arkadaslar;

latin
ya da ballroom dans / damat ya da gelin dugun / nisan / soz ayakkabilarina ihtiyaci olan varsa lutfen bana adresinden yazarak haber versin.

ÇİN MALI OLMAYAN (baska ğlkelerden gelen Çin malı hiç değil)%100 TÜRK ustasının el emeği olan (atelyeyi gezebilirsiniz), %100 gerçek deriden, %100 size uygun çünkü ayağınızın ölçüsü alınarak yapılan ayakkabılar. Bir kere olsun size özel bir ayakkabınız olsun ,-) Bunu hissetmek size özel gelecek ,-)

Not: Reklam unsuru yapmamak için site ve marka adı vermedim ama bahse konu ayakkabılar zaten halihazırda ebay ve alibaba'da o müşteri kitlesine özel fiyatlarla satılmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benım dugunum bandırma da olacak hersey tamam da dış çekim için kimle anlaştınız ? bana yardımcı olur musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…