- Konu Sahibi dincersemra1
Merhaba Kızlar,
Biz Dünya evi dedikleri kapıdan girme adayı olduk bu yıl. Soyle duzeltelim imzayi attik ama layigiyla tamamlamaya cesaret ettik
Evlenmek zor stresli işler, bu ara etrafımda evlenen cok ınsan oldu, bana biraz stres bıraz tecrube oldu, ama hala karmakarışık kafam.
Çeyizdir tabaktır çanaktır yavaş yavaş oluyo tabı ama bu evlilik, düğün denen meret bir sürü uğraş istiyo..
Ben bir kaç forumdan bulduğum listeyi toparlamıştım ama eksikler vardı, geçen gün arkadaşım bana listesinin mailini atmış, buraya yazayım dedim.
Tamamladıkça sizlerle paylaşacağım.
Hadi birbirimize destek olalım. Fikir verelim, sonra yeni yuvamızda çook mutlu huzurlu olalım
Gelin -
Düğün Tarihi -
Nikah Tarihi -
Şehir -
Düğün Mekanı-
Nikah Başvurusu-
Ev-
Balayı -
Düğün Fotoğrafları-
Kuafor-
Gelinlik-
Damatlık-
Takılar-
Gelin Çiçeği-
Gelin Ayakkabısı-
Davetiye-
Nikah Şekeri-
Dans Müziği-
Giriş Müziği-
Pasta Müziği-
Gelin Arabası-
Kına Gecesi Mekanı-
Kına Gecesi Kıyafeti-
Kına Gecesi Alışverişi-
Beyaz Eşya-
Halılar-
Perdeler-
Oturma Grubu-
Tv Ünitesi-
Yemek Odası-
Yatak Odası-
Mutfak Masası-
Herkese çook stressiz bir evlilik nasip etsin rabbim
Listemi hemen paylaşacağım, çünkü bomboş İnşallah güncelledikçe paylaşacağım.
Sizin listeleri de bekliyorum gelincikler , tamamladıkça güncelleyin fikir olsun emi
Biz Dünya evi dedikleri kapıdan girme adayı olduk bu yıl. Soyle duzeltelim imzayi attik ama layigiyla tamamlamaya cesaret ettik
Evlenmek zor stresli işler, bu ara etrafımda evlenen cok ınsan oldu, bana biraz stres bıraz tecrube oldu, ama hala karmakarışık kafam.
Çeyizdir tabaktır çanaktır yavaş yavaş oluyo tabı ama bu evlilik, düğün denen meret bir sürü uğraş istiyo..
Ben bir kaç forumdan bulduğum listeyi toparlamıştım ama eksikler vardı, geçen gün arkadaşım bana listesinin mailini atmış, buraya yazayım dedim.
Tamamladıkça sizlerle paylaşacağım.
Hadi birbirimize destek olalım. Fikir verelim, sonra yeni yuvamızda çook mutlu huzurlu olalım
Gelin -
Düğün Tarihi -
Nikah Tarihi -
Şehir -
Düğün Mekanı-
Nikah Başvurusu-
Ev-
Balayı -
Düğün Fotoğrafları-
Kuafor-
Gelinlik-
Damatlık-
Takılar-
Gelin Çiçeği-
Gelin Ayakkabısı-
Davetiye-
Nikah Şekeri-
Dans Müziği-
Giriş Müziği-
Pasta Müziği-
Gelin Arabası-
Kına Gecesi Mekanı-
Kına Gecesi Kıyafeti-
Kına Gecesi Alışverişi-
Beyaz Eşya-
Halılar-
Perdeler-
Oturma Grubu-
Tv Ünitesi-
Yemek Odası-
Yatak Odası-
Mutfak Masası-
Herkese çook stressiz bir evlilik nasip etsin rabbim
Listemi hemen paylaşacağım, çünkü bomboş İnşallah güncelledikçe paylaşacağım.
Sizin listeleri de bekliyorum gelincikler , tamamladıkça güncelleyin fikir olsun emi
Son düzenleme: