2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
selam canım nasılsn bakalım ? soru sorup kaçtın mı hemen
tüp bebek yaptırmaya mı karar verdin dicektim ama baktım dondurulmuş diyorsun kafam karıştı

Valla bende dün kuruhasanlarıma takviye yaptım taze taze aldım ama 2 gündür yemeyi unutuyorum ki hasan bana küscek
iyiyim canım uzun zaman sonra daha iyiyim..

yeni listemizde kuruhasana yer yok ama hani o ikindi menüsü vardı ya tost onun yerine yiyebilirsin mi bilemem

Üzgün değilim canım aksine iyiyim çok şükür...
Herşey diyetten diyosun yani

kuzum bide bu akşam yine gala gecesi var *Bu tarz benim
bence izlemelisin moralin daha da iyi olacak
reklamlarında çok komik şeyler gördüm umarım öyle geçer bende izliciiim
bide sana bişi dicem bu son bi kaç gündür Nuru sevdim

devlet yardımı üçe çıktı ama yaş şartı kalkmadıki hala 39 ben 40 yaşındayım 40 yasindaki lerin anne olma hakkı yokmu

canım çok güzel bi haber bu inşallah Rabbim ol der ve olur, sevindim valla canım

yeni listemizde kuruhasana yer yok ama hani o ikindi menüsü vardı ya tost onun yerine yiyebilirsin mi bilemem

Kuruhasansız olmaz ama bir yere sıkıştırırım ben onu

Evet canım bende heyecanla bekliyorum..
Nur sevilmezmi iyi kız soğuk durduğun en başta bizden kendini üstün görüyor dediler oysaki öyle değil ilk hafta kavga başladı ilk haftadan canım cicim olunmaz ki o doğal olanı yaptı...canım cicim olanlarıda gördük birbirlerini yiyolar..Bi de taç aldı esmer güzeli..

Güldenim canım arkadaşım boş ver diyeti

Gazımı almışım az daha devam edeyim

devlet yardımı üçe çıktı ama yaş şartı kalkmadıki hala 39 ben 40 yaşındayım 40 yasindaki lerin anne olma hakkı yokmu

Valla ben bu yaş sınırını gereksiz buluyorum.
Artık geç yaşta evlilikler oluyor kariyer vs.. derken bebek sahibi olmak iyice gecikebiliyor bunu yaşla sınırlandırmakda neymiş anlamıyorum ben

Bencede gereksiz isti kariyerdi detken gec evlendim hemen istedigimiz anda cocuk olmayoncada yaş geldi 40 a eminim benim gibi cok insan vardır

selam canım nasılsn bakalım ? soru sorup kaçtın mı hemen
tüp bebek yaptırmaya mı karar verdin dicektim ama baktım dondurulmuş diyorsun kafam karıştı

Öncelikle teşekkürler canlar dondurulmuş sorusunu sırf meraktan sordum. Hazır başka bişey soruyoken onu da sıkıştırdım yani araya minimum enerji maksimum verim!
eşim senin dediğini diyormuş cnm egunalcim evet sağol ama tam anlamiyorlar bu aşıdan tüpten malum, aydınlatmaya çalıştım ben de biraz. Yani bana devlet tüp raporu verince iki kez mi kullanabiliyordum bu hakkı, bi de 6 ay içinde dimi?
Bugün yeni döngüm başladı, ikinci aşılama için start vermeyi düşünüyoruz kısmetse pzrtesi sabah giderim dr.a..

(bu arada dondurulmuş transferi ücretleri konusunda bilip de söylemeyen varsa )

Kaç yaşındasın neden tüp bebeğe başlıyorsun biraz bahsedermisin kendinden
Merhaba;
23 yaşındayım, evet yaşım küçük ama eşim şeker hastası ve retrogat ejekülasyon problemi olduğunda tüp bebek zorunlu oldu.3 senelik evliyiz ikimizde çocuk çok istediğimiz için bklemk istemedik, o da 30 yaşında çünkü.durumum böylee .. Bugün ameliyat oldu ve içerden sperm alındı sonuçlar güzel çok sevinçliyim.. artık adet olmayı bkliyorum, 3 gün gibi bişey kaldı ...

Güzel haberle gelmişsin çok şükür..
Yaşla ilgisi yok tatlım 1 yıl düzenli ilişkiye rağmen bebek olmuyorsa gereken yapılmalı diyorum ben zaman aleyhimize işliyor bilhassa kadın için böyle..

Hoşgeldin:) Ben de yeni başladım. Daha 4 gün oldu. Siz de sorun neydi, sakıncası yoksa ve nerede başlayacaksınız tedaviye?
Merhaba, bende hiç bi sıkıntı yok yumurtalıkların ve rahmin çok iyi olduğunuda söyledi doktor, sadece eşim şeker hastası olduğundan meni dışarı çıkmıyor idrara geri kaçıyodu.bugün mikro-tese ameliyatı oldu ve testislerden sperm aldılar çok şükür ki yeteri kadar sperme ulaşıldı.onun için çok sevinçliyim bugün, ben de adetimi bekliyorum 2. gün gidip başlıcam tedaviye.. eurofertil fulya şubesinde yapılacak tüp bebek..bugün ameliyatı altunizadede oldu eşim çok memnun kaldık ..

Şimdiden dondurulmuş transferini soruşturuyorsun demek ki tedavi de olsan sezeryan mı normal doğum mu tercih etmeliyim soruları sorarsın ben sende o potansiyeli gördüm
hatun daha tüpün t sinden başlamamış ama dondurulmuştan para alıyorlarmı diyooo
neyse asıl meseleye gelelim...
3 kez rapor kullanma hakkın var ilk denemede %30 ikinci denemde %25 üçüncü denemede %20 sini devlet karşılıyor..
rapor çıkınca 6 ayda kullanılması gerekiyor diye hatırlıyorum ben değişen birşey oldu mu bilmiyorum..

Güzel haberle gelmişsin çok şükür..
Yaşla ilgisi yok tatlım 1 yıl düzenli ilişkiye rağmen bebek olmuyorsa gereken yapılmalı diyorum ben zaman aleyhimize işliyor bilhassa kadın için böyle..
Evet kesinlikle öyle, bizde hayırlısıyla başladık.. teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…