Cokk gecmiş olsun cnmmKizlar iki haftadir nette sıkıntımız var o yuzdem arada ancak esimin telden bakabiliyorum yakinda tedavileri baslayacak arkadaslarimiz varmis insallah ardarda guzel haberlerini alacagiz :)
Sali gunu arabamizla kaza gecirdik allahtan emniyet kemerim takili idi birsey olmadi ama cok korktum bebise birsey olacak diye hemen dra kostuk sukur iyiyizzzzzzzz :)
Canımcım tedaviyemi başlıyorsun ben kaçırdım sanırım
Arkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))
geçmiş olsun canımm tam hastalık havası gündüz sıcak gece soğukAyyy hastayımm.Cok kotu ùsùtmüsüm kızlar yaa..
çok şükür 2014 de çok güzel haberler aldıkk gözün aydın canımmm kandada görürsün sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşArkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))
Amiiiiinnnn hayirlisi ile en kisa zamanda ınsallaaaahhÇok sevindim allah bizlerede böyle güzel duygular yaşatsın
git tatlım iice eğlen kışın nasılsa evlerden çıkamıcaz bol bol konuşuruzSelam kızlar biraz işlerim vardı pek gelemedim hem zaten keyfimde yoktu
10,15 günlüğüne tatile çıkıyorum yine gelemicem
Yazın pek görüşemedik ama kışın acısını çıkarırız
cnm alalh koruöuş aman geçmiş olsun kazasız belasız olsun her günün...Kizlar iki haftadir nette sıkıntımız var o yuzdem arada ancak esimin telden bakabiliyorum yakinda tedavileri baslayacak arkadaslarimiz varmis insallah ardarda guzel haberlerini alacagiz :)
Sali gunu arabamizla kaza gecirdik allahtan emniyet kemerim takili idi birsey olmadi ama cok korktum bebise birsey olacak diye hemen dra kostuk sukur iyiyizzzzzzzz :)
uffffffffffff ne kötü ne acıııııı rabbim tez vakitte şifa versin miniğe annesini bağışlasın sağlıkla...kızlar moralim bozuldu...mahalleden çocukluğunu bildiğim kızcağız 89doğumlu daha gebeydi bayram sonu doğurcaktı salı erken doğum yapmış bebek doğum esnasında anneyi zehirlemiş...böbrekler iflas..kızı istanbul cerrahpaşaya nakletmişler helikopterle..rahimini almışlar sanırım kanaması varmış...bugün istanbula yatışı yapılmış..kızı bebeği yavrucuğu burda hastahanede o kendi canının derdinde daha kucağına bile alıp koklayamadı yavrusunu...dua edin kızlar allahım onu yavrusuna eşine bağışlasın...kendimi zor tutyorum gözlerim doldu..allah rızası için dualarınızı esirgemeyin..kana ihtiyaç varmış sanırım ama nasıl ulaşılır bilmiyorum...daha idrarınıda atamamış..tansiyon yüksekmiş böbrekler gitmiş bebek zehirlemiş son bildiğim bu ve üzgünüm..
geçmiş olsun cnm bol su iç meyve ye...Ayyy hastayımm.Cok kotu ùsùtmüsüm kızlar yaa..
Geçmiş olsun cnm allaha emanet bebişler...Kizlar iki haftadir nette sıkıntımız var o yuzdem arada ancak esimin telden bakabiliyorum yakinda tedavileri baslayacak arkadaslarimiz varmis insallah ardarda guzel haberlerini alacagiz :)
İnşallah biranevvel saglıgına kavuşup bebegini kucaklar cnmkızlar moralim bozuldu...mahalleden çocukluğunu bildiğim kızcağız 89doğumlu daha gebeydi bayram sonu doğurcaktı salı erken doğum yapmış bebek doğum esnasında anneyi zehirlemiş...böbrekler iflas..kızı istanbul cerrahpaşaya nakletmişler helikopterle..rahimini almışlar sanırım kanaması varmış...bugün istanbula yatışı yapılmış..kızı bebeği yavrucuğu burda hastahanede o kendi canının derdinde daha kucağına bile alıp koklayamadı yavrusunu...dua edin kızlar allahım onu yavrusuna eşine bağışlasın...kendimi zor tutyorum gözlerim doldu..allah rızası için dualarınızı esirgemeyin..kana ihtiyaç varmış sanırım ama nasıl ulaşılır bilmiyorum...daha idrarınıda atamamış..tansiyon yüksekmiş böbrekler gitmiş bebek zehirlemiş son bildiğim bu ve üzgünüm..
Aminnnn inşallah bitanemhaber ederim canım üzüldüm bende uyuyamadım dua okudum inşallah evine eşine evladına bir an önce kavuşur...çocukluğunu biliyorum mahallede oyun oynadıkları yılları..benden 1 sene sonra evlendi kınasını düğününü..yavrum allah onu kuzusuna kuzusunuda ona bağışlar inşallah...
kızlar moralim bozuldu...mahalleden çocukluğunu bildiğim kızcağız 89doğumlu daha gebeydi bayram sonu doğurcaktı salı erken doğum yapmış bebek doğum esnasında anneyi zehirlemiş...böbrekler iflas..kızı istanbul cerrahpaşaya nakletmişler helikopterle..rahimini almışlar sanırım kanaması varmış...bugün istanbula yatışı yapılmış..kızı bebeği yavrucuğu burda hastahanede o kendi canının derdinde daha kucağına bile alıp koklayamadı yavrusunu...dua edin kızlar allahım onu yavrusuna eşine bağışlasın...kendimi zor tutyorum gözlerim doldu..allah rızası için dualarınızı esirgemeyin..kana ihtiyaç varmış sanırım ama nasıl ulaşılır bilmiyorum...daha idrarınıda atamamış..tansiyon yüksekmiş böbrekler gitmiş bebek zehirlemiş son bildiğim bu ve üzgünüm..
Canim allahim yardim etsin anasini kuzucuga bagislasin :)kızlar moralim bozuldu...mahalleden çocukluğunu bildiğim kızcağız 89doğumlu daha gebeydi bayram sonu doğurcaktı salı erken doğum yapmış bebek doğum esnasında anneyi zehirlemiş...böbrekler iflas..kızı istanbul cerrahpaşaya nakletmişler helikopterle..rahimini almışlar sanırım kanaması varmış...bugün istanbula yatışı yapılmış..kızı bebeği yavrucuğu burda hastahanede o kendi canının derdinde daha kucağına bile alıp koklayamadı yavrusunu...dua edin kızlar allahım onu yavrusuna eşine bağışlasın...kendimi zor tutyorum gözlerim doldu..allah rızası için dualarınızı esirgemeyin..kana ihtiyaç varmış sanırım ama nasıl ulaşılır bilmiyorum...daha idrarınıda atamamış..tansiyon yüksekmiş böbrekler gitmiş bebek zehirlemiş son bildiğim bu ve üzgünüm..
Canim gecmis olsun :) havalar dengesiz hepimizi hasta ediyor :)Ayyy hastayımm.Cok kotu ùsùtmüsüm kızlar yaa..
ellerine sağlık mis gibi olmuştur evin güle gülee kirletSonunda bayram temizliği bitti ben de bittim
Gecmiss olsun tatlimmKizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim :) allahim hepimizin yavrularini kucaklarimiza almayi nasip etsin :)
Canim allahim yardim etsin anasini kuzucuga bagislasin :)
Canim gecmis olsun :) havalar dengesiz hepimizi hasta ediyor :)
şimdi mis gibidir oh oh güle güle kirlet bende hiç iş yapamıyorum bu günde ablam temizledi her yeri sağ olsun idere edeceğim artıkSonunda bayram temizliği bitti ben de bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?