2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cokk gecmiş olsun cnmm

Arkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))

Çok sevindim allah bizlerede böyle güzel duygular yaşatsın

Arkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))
çok şükür 2014 de çok güzel haberler aldıkk gözün aydın canımmm kandada görürsün sağlıklı bir gebelik yaşarsın inş

Son düzenleme:
Selam kızlar biraz işlerim vardı pek gelemedim hem zaten keyfimde yoktu
10,15 günlüğüne tatile çıkıyorum yine gelemicem
Yazın pek görüşemedik ama kışın acısını çıkarırız
git tatlım iice eğlen kışın nasılsa evlerden çıkamıcaz bol bol konuşuruz

cnm alalh koruöuş aman geçmiş olsun kazasız belasız olsun her günün...
uffffffffffff ne kötü ne acıııııı rabbim tez vakitte şifa versin miniğe annesini bağışlasın sağlıkla...
Ayyy hastayımm.Cok kotu ùsùtmüsüm kızlar yaa..
geçmiş olsun cnm bol su iç meyve ye...

Geçmiş olsun cnm allaha emanet bebişler...

İnşallah biranevvel saglıgına kavuşup bebegini kucaklar cnm

Aminnnn inşallah bitanem

geçmiş olsun canım gönülden dualarımız onunla,nasıl biz çocuksuz olamıyorsak.bebişler de annesiz olamaz.Rabbim annesini korusun..

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim :) allahim hepimizin yavrularini kucaklarimiza almayi nasip etsin :)
Canim allahim yardim etsin anasini kuzucuga bagislasin :)
Ayyy hastayımm.Cok kotu ùsùtmüsüm kızlar yaa..
Canim gecmis olsun :) havalar dengesiz hepimizi hasta ediyor :)

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim :) allahim hepimizin yavrularini kucaklarimiza almayi nasip etsin :)

Canim allahim yardim etsin anasini kuzucuga bagislasin :)

Canim gecmis olsun :) havalar dengesiz hepimizi hasta ediyor :)
Gecmiss olsun tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…