2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cift embriyoydu umarim ikiside tutmuştur:))kanda gorulmeme ihtimali yoktur dimi
idrarda gözüktüyse kanda gözükmeme ihtimali yoktur tabiki canım benim ama sen yinede ya yarın yada birgün tekrarla evde testini için rahatlasınn en azından
ve bence hamişsinnn rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsinn inşşşş kardeşimm

Arkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))

cnm 8. günde idrarda çıktıysa ikizdir.. çünkü genelde ikizler bukadar erken idrarda çıkabiliyor..
tebriklerr, maşallah

Arkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))
kaçıncı denemendi canımm bende ilk kez denicemde çift embriyo istiyorum drlar onaylarmı bilmiyorum

cnm 8. günde idrarda çıktıysa ikizdir.. çünkü genelde ikizler bukadar erken idrarda çıkabiliyor..
tebriklerr, maşallah
Ayyy canlaru
kaçıncı denemendi canımm bende ilk kez denicemde çift embriyo istiyorum drlar onaylarmı bilmiyorum
Canim benim 1asilama gecmisim var ilk tup denememdi doktora rica edersen israrla yapiliyor.benden bide imza almislardi cogul gebelik ve tutmama durumunda kimseyi suclamiycam diye bir imza almislardi

Cift embriyoydu umarim ikiside tutunmuştur:))kanda gorulmeme ihtimali yoktur dimi
inşallah çiftir bende transferin 4. günü idrarda pozitifi gördüm ama ultrasyon da bir bebiş gördük sağlıklı olsun da yeter bir iki fark etmez canım

Ayyy canlaru

Canim benim 1asilama gecmisim var ilk tup denememdi doktora rica edersen israrla yapiliyor.benden bide imza almislardi cogul gebelik ve tutmama durumunda kimseyi suclamiycam diye bir imza almislardi
tamam canımm tşk cevabın için bende bugün tam bu soruyu sormuştum

inşallah çiftir bende transferin 4. günü idrarda pozitifi gördüm ama ultrasyon da bir bebiş gördük sağlıklı olsun da yeter bir iki fark etmez canım
Aynen oyle tasruk rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah sali gunu test gunum

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin, inşallah bebişiniz tez zamanda gelir.

Ben de bir kez Pembe Mavi' de iki kez de Art' de yaptırdım maalesef hepsi negatif oldu. Allah izin verirse bir kez daha deneyeceğiz ama Ankara düşünüyoruz.
Bir tanıdığımız 4. tüp denemesini Şahin Bey' de yaptırdı ve 10 yıl sonra oğluna kavuşmuş oldu.
Canım kk düzelmiş ya gelirim artık inşallah, Rana da alıştı kreşe iyi oldu çok şükür.

Ensucum nasılsın bebiş nasıl herşey yolundadır inşallahhh
:)) canım yaa fena değilim 7/24 evde zaman geçiriyorum.. 2 ekimde doktor randevum var bakalım pıt pıtları görebilecekmiyim.. arada sizleri takip ediyorum.. inşallah hepimizin gönlünden geçenler tez zamanda olacak..
sen nasılsın iyisin dimi cnm..

Amin kuzum inşallah
sen naptın yeni gelişme varmı ?
dün doktordaydım tatlım tahlil sonuçlarını gösterdik...eşimin sonuçları ve spermiogram iyi çıktı şükür benim de iyi..sadece tsh biraz fazla düşmüş onu dengelemek gerek bide amh 2,06 çıktı kötü değil dedi doktor ama bi kaç tane daha il.a yazdı onlarıda alıcam yarın.ilaçları iki ay kadar kullanıcaz kasım 15 de tedaviye başlarız diye konuştuk kısmet olursa o ay opu olur sonra dondurulur şubat ayında da transfer...sen nasılsın ne var ne yok??

Oyyy ben onun pıt pıt atan kalbini yerim yerrr
Canım bende nasıl olayım bi iyiyim bi kötüyüm aslında ben sana özelden bişi soracaktım ama burayada yazsam olur ben gittiğim merkezi bırakmayı düşünüyorum ama eşim istemiyor senin gittin merkeze gitmek istiyorum sen bu tüp bebek olayında baya çabaladın nerenin iyi nerenin kötü bi yer olduğunu çook iyi biliyorsun müsait olduğun zaman bana özelden merkezin yerini ve ücretini yaza bilirmisim Ama acelesi yok zaten ne zaman tedaviye başlayacağımıda bilmiyorum:)

Nasipse ekimde başlıyorum bitanem inşallah bu son olursanada iyi tatiler canım kafanı dagit moral depola gel seni seviyorum

Iyi aksamlar canım benim
ne güzel bir çok arkadaş tedviye başlayacak inşşşşş hepiniz hamiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…