bende bilmiyorum ki ya ben hiç kullanmadım şimdi bayrama denk gelmesin dedim önce doktor bayrama rastlasa bile ben olmasam başka doktora yönledirrim demişti sonra ben geciktirici kullansam dedim uygun olr dedi anlamadım yani canım cevabın için sağolcnm devlet hastanesindemi tedavi görüyorsun o yüzdenmi bayramda kapalılar..
ben çok önceki yıllarda kullanıştım tatile gideceğim döneme denk gelmişti.. reglye 3-4 gün kala başlamıştım tutmuştu ve bıraktığım günden sonraki gün hemen başlamıştı.. bir kutu sana yeter gibi ama tedavi öncesi hormonlarla ve yumurtalarla böyle oynayıp ilaç yüklemek nekadar doğru o biraz tuhaf geldi bana..
Cnm cok gecmis olsun ins ilk ve son tedavin.olur bebegini saglikla kucagina alirsin
Merhaba cnm insallah bu sefer tutar bebisine kavusursun.ben sahin beyin hastasiyim cokta memnunum ikinci denememde tuttu cok sukur ikizlerime hamileyim.cok ilgili bir doktor ve isini iyi yapiyor.pembe maviye gitmedim ama bende dogum icin orayi dusunuyorum iki doktora birden gidip dogumumu baska yerde dusunuyorum cunku acibadem gereksiz pahali.merabalar aranıza yeni katıldım tüp bebek yaptıracağım bu 3. denemem olacak ilki art de,ikincisi pembe mavide oldu ama ikisindede negatif sonuç aldık 3. denemem için tekrar pembe mavi nevin hanımmı?yoksa acı badem şahin beymi?çok kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz
Anaaaaa ben bunu daha yeni duyuyorum desem inanırmısın niye bilmiyorum ya da biliyorum da hatırlamıyorum taşındığını..acaba b12 takviyesimi alsam
Nedir cektigimiz bu eslerden bz stres yapmayalim.dedikte onlar insani strese sokuyolar Allah yardincin ve yardimcimiz olsun cnmhatırlamama normal canım bu topiğe yazmadım sanırım o aralar çok aktif değildim kk da bir ay kadar oldu yeni bir eve taşındık hemde hiç gündemde yokken ama çokda iyi oldu bu evim çok güzel tek kötü tarafı var kaygana ve görümcekler bu evi çok sevdiler hemen hemen her hafta sonu yada bi yere gece gezmesinemi gidiyolar eşim alıp doğru bize getiriyo bizde kalıyolar delirmek üzereyim hemde tedaviye başlayacakken gerilmemem gerekirken gerim gerim geriliyorum
Aramıza hoşgeldin canım ben Şahin beyin hastasıyım izmirden ona geliyorum bu 4.deneme olacak nasipse ekim reglisiyle başlıyorum pazartesi günü görüşmeye gittim ve Dr çok sevdim istersen ongorusmeye gitmerabalar aranıza yeni katıldım tüp bebek yaptıracağım bu 3. denemem olacak ilki art de,ikincisi pembe mavide oldu ama ikisindede negatif sonuç aldık 3. denemem için tekrar pembe mavi nevin hanımmı?yoksa acı badem şahin beymi?çok kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz
Nedir cektigimiz bu eslerden bz stres yapmayalim.dedikte onlar insani strese sokuyolar Allah yardincin ve yardimcimiz olsun cnm
bende pazar başlamayı düşünüyorummm şimdiden kolay gelsin canımmKızçelerim nasılsınız?
Ben bir elimde süpürge bir elimde toz bezi bayram öncesi geleneksel temizlik günlerimdeyim...
bende bilmiyorum ki ya ben hiç kullanmadım şimdi bayrama denk gelmesin dedim önce doktor bayrama rastlasa bile ben olmasam başka doktora yönledirrim demişti sonra ben geciktirici kullansam dedim uygun olr dedi anlamadım yani canım cevabın için sağol
kızlar bişi sormak istiyorum ilk denemede doktorlara sölesek çift embriyo transferi yaparlarmıııı
acep hangisi onlarrrr ben kayseride yaşıyorum ve kısmetse burda yaptırcaz böle bi talepde buluncam inş yaparlarrrr biri tutmazsa biri tutar belki diyee tabi herşey rabbimin izniylebazı hastaneler istek üzerime yapıyorlar
hatırlamama normal canım bu topiğe yazmadım sanırım o aralar çok aktif değildim kk da bir ay kadar oldu yeni bir eve taşındık hemde hiç gündemde yokken ama çokda iyi oldu bu evim çok güzel tek kötü tarafı var kaygana ve görümcekler bu evi çok sevdiler hemen hemen her hafta sonu yada bi yere gece gezmesinemi gidiyolar eşim alıp doğru bize getiriyo bizde kalıyolar delirmek üzereyim hemde tedaviye başlayacakken gerilmemem gerekirken gerim gerim geriliyorum
Merhaba cnm insallah bu sefer tutar bebisine kavusursun.ben sahin beyin hastasiyim cokta memnunum ikinci denememde tuttu cok sukur ikizlerime hamileyim.cok ilgili bir doktor ve isini iyi yapiyor.pembe maviye gitmedim ama bende dogum icin orayi dusunuyorum iki doktora birden gidip dogumumu baska yerde dusunuyorum cunku acibadem gereksiz pahali.
acep hangisi onlarrrr ben kayseride yaşıyorum ve kısmetse burda yaptırcaz böle bi talepde buluncam inş yaparlarrrr biri tutmazsa biri tutar belki diyee tabi herşey rabbimin izniyle
bazı hastaneler istek üzerime yapıyorlar
Tesekkur ederim canim amin insallah.cok giremiyorum baya zor geciyor ilk zamanlarimkız bayağıdır görmedim seni. demek ikizler heee, ben demiştim ya sen acaba düşükmü yapıyorum korkusundayken ikiz bebeğin olacak diye :))) hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla büyütsün inşallah
tşk canım cevabın için yok devlette değil özelde yapcaz 2015de sanırım bizimki sebepsiz bi kez kendiliğinden gebeliğim var fakat 6 haftada kalbi atmadı kürtaj oldum 15 ay geçti üstünden tık yokkk tüp denices kayseride inş acıbadem yada memoriall nasip hangisinde ise artıkdevlet hastanesiyse 35 yaş üstünü yapıyor,kayseridekilerle ilgili bilgim yok canım
çok sevindim canım geçen bi arkadaşda yazmıştı 8.gün görmüş hemde ikiz olduğu için bu kadar erken görmüş umarım seninde öledirrrrArkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?