2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
nerdesin kız sen merak etmeye başlamıştım iyiyim canım benimde yeğenim okula başladı bende onunla ilgileniyorum
Canım kknın değişikliği bizi bozdu Zamanla alışırım heralde.

:KK48:Şimdi Rana da kreşe başladığı için daha yoğun geçmeye başladı zaman, bazen işlerim bitmeden bi bakıyorum Rana' yı alma saatim gelmiş geçiyor bile:KK48:
Demek senin de yeğen başladı okula Allah zihinlerine açıklık versin yavrularımızın.

Canım kknın yeni hali beni nedense hiç cezbetmiyor, konuyu takip edenler yazardı altta eskiden, şimdi yok, dolayısıyla hani bir eve girersin kimse yok geri dönersin ya ben de öyle oluyorum, yazmak gelmiyor içimden hal böyle olunca. Zamanla alışırım heralde.
Şimdi Rana da kreşe başladığı için daha yoğun geçmeye başladı zaman, bazen işlerim bitmeden bi bakıyorum Rana' yı alma saatim gelmiş geçiyor bile:KK48::KK48:
Demek senin de yeğen başladı okula Allah zihinlerine açıklık versin yavrularımızın.
evet teyzesi artık okullu olduk kolay gelsin canımmmm kk alışıyorsun zamanla ilk zamanlar bende başka bir forma giriyor gibi hisediyordum ama artık daha tanıdık geliyor

evet teyzesi artık okullu olduk kolay gelsin canımmmm kk alışıyorsun zamanla ilk zamanlar bende başka bir forma giriyor gibi hisediyordum ama artık daha tanıdık geliyor
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 3, Ziyaretciler: 0)
  1. hatres
  2. Meralozmen
  3. Yetercim artık konuyu takip edenler de görünüyor yaşasın:KK6::KK6::KK6:Kkyla ilgi sorunlar bitmiştir artıkım:-):-):-)Girmeye girmeye yapılan düzenlemeleri farkedememişim bile, Neyse canımı en çok sıkanlar onlardı, düzelmişler , bi teşekkür edeyim bari kkya:KK48::KK48::KK48:

Ama hala sorunlar var , yazımın önüne zoraki bi 3 koydun kk:-):-):-)

Merhabalar, ben de temmuz ayında umut tüp bebekte selen hanımla tedaviye baslayacaktım çok heycanlıydım ama allahım nasip etmedi kötü bir olay yaşadık eşim trafik kazası geçirdi çok kötü günler geçirdik burdanda uzak kaldım. Allah nasip ederse adetimin 2. Günü yeniden gideceğim. Umut tüp bebekte tedavi gören arkadaşlarım biraz bilgi verebilirler

Merhabalar, ben de temmuz ayında umut tüp bebekte selen hanımla tedaviye baslayacaktım çok heycanlıydım ama allahım nasip etmedi kötü bir olay yaşadık eşim trafik kazası geçirdi çok kötü günler geçirdik burdanda uzak kaldım. Allah nasip ederse adetimin 2. Günü yeniden gideceğim. Umut tüp bebekte tedavi gören arkadaşlarım biraz bilgi verebilirler
Cnm cok gecmis olsun ins ilk ve son tedavin.olur bebegini saglikla kucagina alirsin

merabalar aranıza yeni katıldım tüp bebek yaptıracağım bu 3. denemem olacak ilki art de,ikincisi pembe mavide oldu ama ikisindede negatif sonuç aldık 3. denemem için tekrar pembe mavi nevin hanımmı?yoksa acı badem şahin beymi?çok kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz

Sağol canım çok şükür iyiyim hamdolsun, bu aralar ailecek griple uğraştık durduk. Rana' ı kreşe götürüp getiriyorum, eve gelince de işler derken zaman akıp geçiyor.
Eskiden kkda çevrimiçi olanları görmek çok güzeldi yazma hevesim gelirdi ama şimdi girip çıkıyorum, sanki duvara yazıyormuşum gibi geliyor:cry::cry:
Sen napıyorsun, yetercim sen nasılsın?

geçmiş olsun canım şimdi daha iyisinizdir inşallah kk ilk zamanlara göre çok iyi artık yavaş yavaş alışıyo insan artık sende gel özletme kendini ranişim nasıl kreşe alışabildimi zaten çok bıcır bıcırdı eminim biçok arkadaş edinmiştir bile :KK39::KK39::KK39::KK39:

günaydınlar iyiyim canımmm sen nasılsın

iyiyim canım sağol :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
rabbim şu saatlerde dualarımızı kabul buyursun....

Kızçelerim nasılsınız?
Ben bir elimde süpürge bir elimde toz bezi bayram öncesi geleneksel temizlik günlerimdeyim...
merhaba canım iyiyz sen nasılsın kolay gelsin ya kafam karışık biraz benim tüp bebeğe başlayacaz bayrama adetim denk gelmesin diye doktora sordum bana adet geciktirici hap önerdi bugünden başla dedi ama zaten içinde 12 tane var 6 gün de biter acaba 2. kutuya başlanırmı ki bilmiyorum bilen varsa cevaplayabilirmi histeroskopi olduğum içn o yüzden bu adetle başlamamız lazım tüp tedavisine

merhaba canım iyiyz sen nasılsın kolay gelsin ya kafam karışık biraz benim tüp bebeğe başlayacaz bayrama adetim denk gelmesin diye doktora sordum bana adet geciktirici hap önerdi bugünden başla dedi ama zaten içinde 12 tane var 6 gün de biter acaba 2. kutuya başlanırmı ki bilmiyorum bilen varsa cevaplayabilirmi histeroskopi olduğum içn o yüzden bu adetle başlamamız lazım tüp tedavisine
tatlım ben hiç bu tür geçiktiriciler kullanmadım..
bilgim yok..
inşallah dek gelmez bayramao_O

cnm devlet hastanesindemi tedavi görüyorsun o yüzdenmi bayramda kapalılar..
ben çok önceki yıllarda kullanıştım tatile gideceğim döneme denk gelmişti.. reglye 3-4 gün kala başlamıştım tutmuştu ve bıraktığım günden sonraki gün hemen başlamıştı.. bir kutu sana yeter gibi ama tedavi öncesi hormonlarla ve yumurtalarla böyle oynayıp ilaç yüklemek nekadar doğru o biraz tuhaf geldi bana..

Back