2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aminnnn

arkadaslar benim 3.tüp denemem olacak inş.eşim takviye vitaminler kullanıyo biraz yukselir belki diye muhtemelen aralıkta başlıcam inş..ama raporlu 2.denemem olcak ..raporu yeniletmek için neler yapmam lazım acaba.yine bütün evraklarımı hazırlayıp aynı aldıgım yere gitmem yeterli olurmu..bide 1.cide bana ilaç verilmişti.2.raporda devlet tekrar ilaçları karlşılarmı yoksa 1.den kalanların üzerine kendimmi almam gerekiyor parayla.

canım ilkinde yapılan evraklar ve işlemler aynı şekilde eniden yapılır ilaçlar 2. rapor için yeniden reçete edilir ilçalrı devlet karşılar

Sevdim valla kuzum Keşke sende ekimde baslasaydin nasip canım inşallah hepimiz hamis olalım

canım aslında benim tüplerim tıkalımı bilmiyorum kürtaj oldum olmadan önce açıktı fakat üstünden 15 ay geçti gebe kalamadım da acaba diyorum olabilirmi 2015 başları gibide tüp düşünüyoruz dr da adetin 2. günü gel başlayalım dedi rahim filminden falan bahsetmedi bende tıkalı olmasından korktum açıkçası

Hanımlar anlaşılan soğuklar bastırmadan hiçbirimiz uğrayamayacağız buraya baksanıza popomuzun üzerine oturamıyoruz daha havalar güzel diye Misal ben... Ekim'in 15'inde İspanya yolcusuyum

günaydın canım nasılsın görüşmeyeli
Sağol canım çok şükür iyiyim hamdolsun, bu aralar ailecek griple uğraştık durduk. Rana' ı kreşe götürüp getiriyorum, eve gelince de işler derken zaman akıp geçiyor.
Eskiden kkda çevrimiçi olanları görmek çok güzeldi yazma hevesim gelirdi ama şimdi girip çıkıyorum, sanki duvara yazıyormuşum gibi geliyor
Sen napıyorsun, yetercim sen nasılsın?

nerdesin kız sen merak etmeye başlamıştım iyiyim canım benimde yeğenim okula başladı bende onunla ilgileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…