- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
aminnnnevet abla mobil uğraştırıyor ama olsun idare ediyorum evet snırım artık kendini beli etmeye başladı allah ım devaınıda nasip eder inşallah en kısa zamanda bütün arkadaşlarımda yaşar inşallah bu duyguları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnevet abla mobil uğraştırıyor ama olsun idare ediyorum evet snırım artık kendini beli etmeye başladı allah ım devaınıda nasip eder inşallah en kısa zamanda bütün arkadaşlarımda yaşar inşallah bu duyguları
kızlar bi sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim
tüp bebekte kanalların yani tüplerin tıkalı olması tutup tutmamasında fark ediyomuu???[/QUOTE
moral bozmak istemem arkadaşım ama benim bi tanıdıgım var tüpleri tıkalı 2 defa tüp bebek denediler tutmadı.tüplerin açılması için ameliyat oldu..ya açılması gerekiyormuş yada tüplerin alınması.ozman tutma olasılıgı yukseliyormus yani doktor ona öyle demiş benimde tam bilgim yok.hatta tüpleri açılmış sanırım ameliyat olunca 3,4 aydır normal olsun diye bekliyor.eger olmazsa dondurulmusu var onu koyduracak.hayırlısı olsun inş..bu konuda en dogru bilgiyi doktorunuz verir aslında durumunuza göre.rabbim hayırlı evlatlara kavuşmanızı nasip etsin.
ağlamadımm kiben geldim ağlama canımmmordamısın
![]()
canım ilkinde yapılan evraklar ve işlemler aynı şekilde eniden yapılır ilaçlar 2. rapor için yeniden reçete edilir ilçalrı devlet karşılararkadaslar benim 3.tüp denemem olacak inş.eşim takviye vitaminler kullanıyo biraz yukselir belki diye muhtemelen aralıkta başlıcam inş..ama raporlu 2.denemem olcak ..raporu yeniletmek için neler yapmam lazım acaba.yine bütün evraklarımı hazırlayıp aynı aldıgım yere gitmem yeterli olurmu..bide 1.cide bana ilaç verilmişti.2.raporda devlet tekrar ilaçları karlşılarmı yoksa 1.den kalanların üzerine kendimmi almam gerekiyor parayla.
Sevdim valla kuzumohhhh ne güzel demek sevdin doktorunu
oda yumilerini sevdiyse tamamdır bu iş
iyi yapmışın bayramdan sonra rahat rahat başlarsınız
hem phalaylada denk geliyormuş tedavi zamanınız onada çok sevindim sizin adınıza
ahhhh ahhh bende olacaktım da işte
dün tüp bebiş yaptıran bi arkadaşımdan pozitif müjdesi aldım heves ettim valla
darısı sizlerden de müjdeli haberler duymaya inşallah
sara_28 dualrımın en başındaki insanlardansın dilerim bu son olur dilerim sonunda bebeğin gelir özlemin hasretin biter dilerim burada bebeğinden bahsedersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşSagol canım dualarına amin diyorum sende benim dualarimda ilk siradaki insanlardansin inan insallah bu sene hepimiz anne olacaz
günaydınlar
günaydın canım nasılsın görüşmeyeliGünaydın kızlar
Sağol canım çok şükür iyiyim hamdolsun, bu aralar ailecek griple uğraştık durduk. Rana' ı kreşe götürüp getiriyorum, eve gelince de işler derken zaman akıp geçiyor.günaydın canım nasılsın görüşmeyeli
günaydınlar iyiyim canımmm sen nasılsıngünaydın yetercim nasılsın
nerdesin kız sen merak etmeye başlamıştım iyiyim canım benimde yeğenim okula başladı bende onunla ilgileniyorumSağol canım çok şükür iyiyim hamdolsun, bu aralar ailecek griple uğraştık durduk. Rana' ı kreşe götürüp getiriyorum, eve gelince de işler derken zaman akıp geçiyor.
Eskiden kkda çevrimiçi olanları görmek çok güzeldi yazma hevesim gelirdi ama şimdi girip çıkıyorum, sanki duvara yazıyormuşum gibi geliyor
Sen napıyorsun, yetercim sen nasılsın?