2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet abla mobil uğraştırıyor ama olsun idare ediyorum evet snırım artık kendini beli etmeye başladı allah ım devaınıda nasip eder inşallah en kısa zamanda bütün arkadaşlarımda yaşar inşallah bu duyguları
aminnnn

kızlar bi sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim
tüp bebekte kanalların yani tüplerin tıkalı olması tutup tutmamasında fark ediyomuu???[/QUOTE

moral bozmak istemem arkadaşım ama benim bi tanıdıgım var tüpleri tıkalı 2 defa tüp bebek denediler tutmadı.tüplerin açılması için ameliyat oldu..ya açılması gerekiyormuş yada tüplerin alınması.ozman tutma olasılıgı yukseliyormus yani doktor ona öyle demiş benimde tam bilgim yok.hatta tüpleri açılmış sanırım ameliyat olunca 3,4 aydır normal olsun diye bekliyor.eger olmazsa dondurulmusu var onu koyduracak.hayırlısı olsun inş..bu konuda en dogru bilgiyi doktorunuz verir aslında durumunuza göre.rabbim hayırlı evlatlara kavuşmanızı nasip etsin.

bu gündemi kimse yokk
2epn4v8.gif
ben geldim ağlama canımmm:KK19::KK19: ordamısın :KK54:

arkadaslar benim 3.tüp denemem olacak inş.eşim takviye vitaminler kullanıyo biraz yukselir belki diye muhtemelen aralıkta başlıcam inş..ama raporlu 2.denemem olcak ..raporu yeniletmek için neler yapmam lazım acaba.yine bütün evraklarımı hazırlayıp aynı aldıgım yere gitmem yeterli olurmu..bide 1.cide bana ilaç verilmişti.2.raporda devlet tekrar ilaçları karlşılarmı yoksa 1.den kalanların üzerine kendimmi almam gerekiyor parayla.

arkadaslar benim 3.tüp denemem olacak inş.eşim takviye vitaminler kullanıyo biraz yukselir belki diye muhtemelen aralıkta başlıcam inş..ama raporlu 2.denemem olcak ..raporu yeniletmek için neler yapmam lazım acaba.yine bütün evraklarımı hazırlayıp aynı aldıgım yere gitmem yeterli olurmu..bide 1.cide bana ilaç verilmişti.2.raporda devlet tekrar ilaçları karlşılarmı yoksa 1.den kalanların üzerine kendimmi almam gerekiyor parayla.
canım ilkinde yapılan evraklar ve işlemler aynı şekilde eniden yapılır ilaçlar 2. rapor için yeniden reçete edilir ilçalrı devlet karşılar

ohhhh ne güzel demek sevdin doktorunu
oda yumilerini sevdiyse tamamdır bu iş :p
iyi yapmışın bayramdan sonra rahat rahat başlarsınız
hem phalaylada denk geliyormuş tedavi zamanınız onada çok sevindim sizin adınıza
ahhhh ahhh bende olacaktım da işte :mad:
dün tüp bebiş yaptıran bi arkadaşımdan pozitif müjdesi aldım heves ettim valla
darısı sizlerden de müjdeli haberler duymaya inşallah
Sevdim valla kuzum :KK37:Keşke sende ekimde baslasaydin :KK14:nasip canım inşallah hepimiz hamis olalım :D:D

canım aslında benim tüplerim tıkalımı bilmiyorum kürtaj oldum olmadan önce açıktı fakat üstünden 15 ay geçti gebe kalamadım da acaba diyorum olabilirmi 2015 başları gibide tüp düşünüyoruz dr da adetin 2. günü gel başlayalım dedi rahim filminden falan bahsetmedi bende tıkalı olmasından korktum açıkçası

Hanımlar anlaşılan soğuklar bastırmadan hiçbirimiz uğrayamayacağız buraya :KK43: baksanıza popomuzun üzerine oturamıyoruz daha havalar güzel diye:KK45: Misal ben... Ekim'in 15'inde İspanya yolcusuyum :KK8:

günaydın canım nasılsın görüşmeyeli
Sağol canım çok şükür iyiyim hamdolsun, bu aralar ailecek griple uğraştık durduk. Rana' ı kreşe götürüp getiriyorum, eve gelince de işler derken zaman akıp geçiyor.
Eskiden kkda çevrimiçi olanları görmek çok güzeldi yazma hevesim gelirdi ama şimdi girip çıkıyorum, sanki duvara yazıyormuşum gibi geliyor:cry::cry:
Sen napıyorsun, yetercim sen nasılsın?

Sağol canım çok şükür iyiyim hamdolsun, bu aralar ailecek griple uğraştık durduk. Rana' ı kreşe götürüp getiriyorum, eve gelince de işler derken zaman akıp geçiyor.
Eskiden kkda çevrimiçi olanları görmek çok güzeldi yazma hevesim gelirdi ama şimdi girip çıkıyorum, sanki duvara yazıyormuşum gibi geliyor:cry::cry:
Sen napıyorsun, yetercim sen nasılsın?
nerdesin kız sen merak etmeye başlamıştım iyiyim canım benimde yeğenim okula başladı bende onunla ilgileniyorum

Back