2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Anladım canim inşallah bu sefer ikimizin de yüzü güler benimde 4.deneme olacak son tedavilerimiz olsun

Gunaydin bayanlarbenim transferimin 10. Gunu bende akintimi var bilemedim gunde iki kere ic camasir degistirir oldum .arada bir camasirim o kadar islaniyorki sanki altima kacirmisim gibi bilemedim neden olur acaba
aynısı bendede oluyor canım vajinal jel kullanıyormusun ben ona bağlıyorum ve careyi günlük ped kullanmakta buldum:)

ben kullanacağım ama kasımdan sonra,daha acil bir arkadaş varsa ona gönderirsin canım eğer yoksa alabilirim.ücretini öderim ama...sen de o kadar para ödedin.boşa gitmesin ilaçlar.tabi sen bilirsin.
Tatlim ben hayrina verecegim.o yuzden rapor kullanamayan ve maddi durumu kotu birisi olsun istiyorum.yoksa ilaclar bayagi bir para tutuyor isin dogrusu,her ilac nerden baksan birer tedaviye yeter..dua alalim dedik esimle..

Tatlim ben hayrina verecegim.o yuzden rapor kullanamayan ve maddi durumu kotu birisi olsun istiyorum.yoksa ilaclar bayagi bir para tutuyor isin dogrusu,her ilac nerden baksan birer tedaviye yeter..dua alalim dedik esimle..

bir arkadaş var,evlilik süresi ve yaşı dolmadığı için rapor kullanamıyor.bir kez raporsuz yaptı.tutmadı.şimdi maddi sıkıntıdan dolayı henüz tedaviye yeniden başlayamıyor.istersen tel.nosunu falan veririm.

kızlar bi sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim
tüp bebekte kanalların yani tüplerin tıkalı olması tutup tutmamasında fark ediyomuu???

sara_28 dualrımın en başındaki insanlardansın dilerim bu son olur dilerim sonunda bebeğin gelir özlemin hasretin biter dilerim burada bebeğinden bahsedersin

Slm kizlar araniza yeni katildim. iki yildir takip ediyorum sizi. benimde 2 asilama 3 tup bebek denemesi 3.. su ise bugun test yaptirdim malesef husranoldu. 2 tup bebekte dusuk yaptim. Rabbim herkese hayirli evlatlar nasip eder insallah.

ben takipteyim ama biraz bu gün başım filan dönuyor uzandim yatıyom öyle telden girmesi yazması biraz zor oluyor ama yorumları takip ediyorum kalbim sizinle ablam
mobil olmak çok gıcık yaaa canım bebiş sana be burdayım diyor

Slm kizlar araniza yeni katildim. iki yildir takip ediyorum sizi. benimde 2 asilama 3 tup bebek denemesi 3.. su ise bugun test yaptirdim malesef husranoldu. 2 tup bebekte dusuk yaptim. Rabbim herkese hayirli evlatlar nasip eder insallah.
canım yaşadığın son olumsuzluk olsun inşşş en kısa zamanda rabbim sevindirisn seni

mobil olmak çok gıcık yaaa canım bebiş sana be burdayım diyor
evet abla mobil uğraştırıyor ama olsun idare ediyorum evet snırım artık kendini beli etmeye başladı allah ım devaınıda nasip eder inşallah en kısa zamanda bütün arkadaşlarımda yaşar inşallah bu duyguları

ohhhh ne güzel demek sevdin doktorunu
oda yumilerini sevdiyse tamamdır bu iş
iyi yapmışın bayramdan sonra rahat rahat başlarsınız
hem phalaylada denk geliyormuş tedavi zamanınız onada çok sevindim sizin adınıza
ahhhh ahhh bende olacaktım da işte
dün tüp bebiş yaptıran bi arkadaşımdan pozitif müjdesi aldım heves ettim valla
darısı sizlerden de müjdeli haberler duymaya inşallah

Çok güzel yazmışsın arkadaşım yüreğine sağlık inşallah hepimiz emeklerimizin meyvelerini en yakın zamanda alacağız inanıyorum ve dün akşam itibariyle sigaryı bıraktım

ayyy canım ne güzel bi haber bu demek bıraktın çok sevindim inan
en iyisini yapmışsın tebrik ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…