- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Anladım canim inşallah bu sefer ikimizin de yüzü güler benimde 4.deneme olacak son tedavilerimiz olsunAmerikan hastanesi canım ama benim üçüncü denemem olacak
nete girerim canım hem telden hem annemlerdeki pc den her şekilde ulaşırım size
bende gezip stres yapmamayı düşünüyorum bu sefer herşeyi akışına bırakacam
canım benim bundan önceki iki denememde bursa acıbademdeydi ve aynı merkeze ikiden fazla şans vermek istemiyorum doktorum şahin hocaydı kendisi güleryüzlü hastalarıyla ilgili aradığında ulaşabileceğin bir doktor ama ekibindeki hemşireler için aynı şeyi söyleyemem ayrıca ilk tüp bebekte gösterdikleri özeni ilgiyi ikinci tüp bebekte göremedim ama umarım senin şansın yaver gider ve bebeğine kavuşursun
ben bu sefer şansımı Amerikan hastanesinde deneyecem
Anladım canim inşallah bu sefer ikimizin de yüzü güler benimde 4.deneme olacak son tedavilerimiz olsun
aynısı bendede oluyor canım vajinal jel kullanıyormusun ben ona bağlıyorum ve careyi günlük ped kullanmakta buldum:)Gunaydin bayanlarbenim transferimin 10. Gunu bende akintimi var bilemedim gunde iki kere ic camasir degistirir oldum .arada bir camasirim o kadar islaniyorki sanki altima kacirmisim gibi bilemedim neden olur acaba
Menapur ve puregon
Tatlim ben hayrina verecegim.o yuzden rapor kullanamayan ve maddi durumu kotu birisi olsun istiyorum.yoksa ilaclar bayagi bir para tutuyor isin dogrusu,her ilac nerden baksan birer tedaviye yeter..dua alalim dedik esimle..ben kullanacağım ama kasımdan sonra,daha acil bir arkadaş varsa ona gönderirsin canım eğer yoksa alabilirim.ücretini öderim ama...sen de o kadar para ödedin.boşa gitmesin ilaçlar.tabi sen bilirsin.
Tatlim ben hayrina verecegim.o yuzden rapor kullanamayan ve maddi durumu kotu birisi olsun istiyorum.yoksa ilaclar bayagi bir para tutuyor isin dogrusu,her ilac nerden baksan birer tedaviye yeter..dua alalim dedik esimle..
fark etmez canımmmmkızlar bi sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim
tüp bebekte kanalların yani tüplerin tıkalı olması tutup tutmamasında fark ediyomuu???
Amerikan hastanesi canım ama benim üçüncü denemem olacak
nete girerim canım hem telden hem annemlerdeki pc den her şekilde ulaşırım size
bende gezip stres yapmamayı düşünüyorum bu sefer herşeyi akışına bırakacam
canım benim bundan önceki iki denememde bursa acıbademdeydi ve aynı merkeze ikiden fazla şans vermek istemiyorum doktorum şahin hocaydı kendisi güleryüzlü hastalarıyla ilgili aradığında ulaşabileceğin bir doktor ama ekibindeki hemşireler için aynı şeyi söyleyemem ayrıca ilk tüp bebekte gösterdikleri özeni ilgiyi ikinci tüp bebekte göremedim ama umarım senin şansın yaver gider ve bebeğine kavuşursun
ben bu sefer şansımı Amerikan hastanesinde deneyecem
ben takipteyim ama biraz bu gün başım filan dönuyor uzandim yatıyom öyle telden girmesi yazması biraz zor oluyor ama yorumları takip ediyorum kalbim sizinle ablamama sizinle sohbeti özledim yaa
mobil olmak çok gıcık yaaa canım bebiş sana be burdayım diyorben takipteyim ama biraz bu gün başım filan dönuyor uzandim yatıyom öyle telden girmesi yazması biraz zor oluyor ama yorumları takip ediyorum kalbim sizinle ablam
Amin kuzum inşallahİnşallah tatlim insallahh rabbim hepimize hayırlı saglikli uzun omurlu anali babali buyutebilecegimiz evlatlar nasip etsinn
canım yaşadığın son olumsuzluk olsun inşşş en kısa zamanda rabbim sevindirisn seniSlm kizlar araniza yeni katildim. iki yildir takip ediyorum sizi. benimde 2 asilama 3 tup bebek denemesi 3.. su ise bugun test yaptirdim malesef husranoldu. 2 tup bebekte dusuk yaptim. Rabbim herkese hayirli evlatlar nasip eder insallah.
evet abla mobil uğraştırıyor ama olsun idare ediyorum evet snırım artık kendini beli etmeye başladı allah ım devaınıda nasip eder inşallah en kısa zamanda bütün arkadaşlarımda yaşar inşallah bu duygularımobil olmak çok gıcık yaaa canım bebiş sana be burdayım diyor
Gittim kuzumdoktorumu çok sevdim yumilerime bakti beğendi bu ay başlayalım dedi biz araya bayram gireceği için yok dedik birde dedim phala olmadan asla nasipse ekim reglisiyle başlıyorum benden haberler bu kadar
Dualarim seninle kuzum pazartesi günü bol bol kaliteli yumilerin olsun bebis olarak dönsünİnşallah pozitif olsun orda sen ben phala denk gelelim
Çok güzel yazmışsın arkadaşım yüreğine sağlık inşallah hepimiz emeklerimizin meyvelerini en yakın zamanda alacağız inanıyorum ve dün akşam itibariyle sigaryı bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?