- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
görmemişim seni akşam canımyeter ablaaaa ben burdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görmemişim seni akşam canımyeter ablaaaa ben burdayım
aynı beni anlatmışsınnGünaydın kızlar...
Çok negatifim gerginim bu aralar gelipte sizin havanızı kaçırmak istemiyorum...
Hiç enerjim yok böyle bekliyor olmak deli ediyor beni..
Evde saçma sapan sebeplerle tartışma çıkarıyorum..
Hiç bir şeye tahamülüm yok,başta bu sıkıntımı görmezden gelen eşime...
İşte böyle bu hatun neden ortalıkta yok demeyin kk ya geliyorum ama topiğe gelemiyorum..
Ekim ayına az kaldı kendimi sizin için toparlayıp sizin tedavilerinizde yanınızda olacağım Allahın izniyle![]()
Çok iyi bir fiyat bence..ilaçlar dahil 5000 civarı canım
Kuzucum daha yeni gittiler 1 ay birlikteydik bayram da geliyor şimdi paşalarımın yanına gitmek zor iş yani..zaten ben kafam iyiyse onlarla geçirdiğim zamanın tadına varıyorum aklımda bir sürü hesap varsa can sıkkınlığım onlarada yansıyor..ben nereye kafa oraya yani kafayı dağıtamıyorum ben tatille..Canım kardeşininin yanına git, yeğenlerinle ol onlar sana iyi gelir, küçük bir tatil yapmış olursun biraz
Çok iyi bir fiyat bence..
Malum muayene ücretleri başta tüp ücretleri arttı 3.tüp raporu haberi çıkınca..
Kuzucum daha yeni gittiler 1 ay birlikteydik bayram da geliyor şimdi paşalarımın yanına gitmek zor iş yani..zaten ben kafam iyiyse onlarla geçirdiğim zamanın tadına varıyorum aklımda bir sürü hesap varsa can sıkkınlığım onlarada yansıyor..ben nereye kafa oraya yani kafayı dağıtamıyorum ben tatille..
Hangi merkez cnm builaçlar dahil 5000 civarı canım
bencede iyi canım benim sıkıntım kalacak yer gerçi istanbulda akraba çok ama ben bu dönemde kimseyi görmek gereksiz sözlere maruz kalmak istemiyorum transferden sonrada deniz otobüsüyle bursaya annemlere gidecem
ben seni çok iyi anlıyorum biliyımusun kafam bozuksa nereye gitsem kafamda benimle geldiği için kafam dağılmıyor
Ben transferden 1 gün öncesine kadar içtim olmazsa yine başlarım dedim Hatibulut gibi... Bırakmayı nasip etti çok şükür 4.5 aydır yanımda içenlerin kafasına vuruyorum bebeğime zarar veriyosunuz diye![]()
Canım benim inşallah hemencecik sorunlarının üstesinden gelirsin Seni cok seviyorumGünaydın kızlar...
Çok negatifim gerginim bu aralar gelipte sizin havanızı kaçırmak istemiyorum...
Hiç enerjim yok böyle bekliyor olmak deli ediyor beni..
Evde saçma sapan sebeplerle tartışma çıkarıyorum..
Hiç bir şeye tahamülüm yok,başta bu sıkıntımı görmezden gelen eşime...
İşte böyle bu hatun neden ortalıkta yok demeyin kk ya geliyorum ama topiğe gelemiyorum..
Ekim ayına az kaldı kendimi sizin için toparlayıp sizin tedavilerinizde yanınızda olacağım Allahın izniyle![]()
Günaydın canım amin inşallah bu arada sigarayı bırakmana sevindimGünaydın kızlar, musmutlu günlerimiz olsun, bebeklerimize yaklaştığımız günlerimiz olsun![]()
Ailen bursada yaşıyorsa kuzum neden Acıbademi düşünmedimbencede iyi canım benim sıkıntım kalacak yer gerçi istanbulda akraba çok ama ben bu dönemde kimseyi görmek gereksiz sözlere maruz kalmak istemiyorum transferden sonrada deniz otobüsüyle bursaya annemlere gidecem
Cok guzel bir karar,tebrik ediyorum.inan pisman olmayacaksin..ben de bir gece ust uste ictim sigarayi,sonra sordum kendime " en cok neyi istiyorsun,bebek mi sigara mi?" o geceden sonra da icmedim daha.darisi basinabıraktım içmiyorum dün akşam itibariyleeeee
Hangi merkez cnm bu
çok iyi düşünmüşsün canım..
ama bursa da eve kapanma sakın çık çık gez üşütmeden kendini..
oraya gidince nete girebilecekmisin peki..
aynen kafa dağıtmaya gittiğim bir zaman hiç olmamıştır..
o kafa becerebilirsem olduğu yerde dağılır gezmeye çıkmadan![]()
Canım benim inşallah hemencecik sorunlarının üstesinden gelirsin Seni cok seviyorum
Günaydın canım amin inşallah bu arada sigarayı bırakmana sevindim
Ailen bursada yaşıyorsa kuzum neden Acıbademi düşünmedimben izmirden bursaya gidicem çok iyi bir doktor pazartesi günü görüşmeye gittim çok memnun kaldım senin hangi merkez
![]()
Kizlar merhaba,
Benim tedavilerimden kalan uzun protokol icin yumurta baskilayici ve yumurta gelistirici ilaclarim var.ucretli tup bebek tedavisi yaptiracak olup,maddi durumu iyi olmayan arkadaslara ucretsiz vermek istiyorum..
Biliyorum bunu baska bir topicte yeri var ama once siz,tanidiklarima sormak istedim..
Anladım canım o zaman inşallah en yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun.Kuzucum daha yeni gittiler 1 ay birlikteydik bayram da geliyor şimdi paşalarımın yanına gitmek zor iş yani..zaten ben kafam iyiyse onlarla geçirdiğim zamanın tadına varıyorum aklımda bir sürü hesap varsa can sıkkınlığım onlarada yansıyor..ben nereye kafa oraya yani kafayı dağıtamıyorum ben tatille..
Haticim bende dün akşam son sigaramı içip bıraktım inşallah bende senin gibi tedavinden sonra içmem![]()
Menapur ve puregonhangi ilaçlar var nazancım...