Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim inşallah bu işlemin ardından gebelik gelirde bunca yıl çektiğin özlemi dindirirsin...Tatlim ilk rahim filmi cektigimdede rahim agzin cok dar demişlerdi sanirim dogustan ama transferlerde hic sıkıntı yaşamadım Cok rahattım doktorda buna sasirdi transferde ya cok ince bir katater kullandilar yada o esnada rahim cok esnekti dedi yoksa sıvı gecermis ama embriyo gecemeyebilirmis cok saskinim ama sevindigim nokta darda olsa anestezi olmadan rahim boyunun olcumu yspulabildi ve bu islem embriyonun tutunmasini kolaylastirirmis
Gittim kuzumdoktorumu çok sevdim yumilerime bakti beğendi
bu ay başlayalım dedi biz araya bayram gireceği için yok dedik
birde dedim phala olmadan asla
nasipse ekim reglisiyle başlıyorum
benden haberler bu kadar
Dualarim seninle kuzum pazartesi günü bol bol kaliteli yumilerin olsun bebis olarak dönsünİnşallah pozitif olsun orda sen ben phala denk gelelim
![]()
Sigara erken yaşlandırır erken hasta eder, boşa harcanan parası bir yana nefesin kötü kokar, ellerin sararır, yüzün buruşur, dişlerin sararır, belkide bebeğine kavuşmanı ileri yıllara atar
Multivitamini bu kadar sorguluyorsun zarari olmasin diye ama hala sigara mi iciyorsun.ben yillarca cok ictim ama bebege karar verince biraktim ve esimde...yumurta kaliteni ne kadar etkiledigini bilsen icermiydin bilmem..ama ben tedavi olup bunca masraf ve zorluga gogus geren tupcu kizlarin,sigara icmelerini hic ama hic tasvip etmiyorum..birakamiyorum'u da kabul etmiyorum....
valla kızıcam müsadenle
bırakman gerek çünkü ortada verilen bi emek var
bu emeklerin karşılıgında rabbim sana evladını müjdelerse eger dünyanın en şanslı kişilerinden olacaksın
ANNE olacaksın...!
ANNE demek ne demek bilmiyorum yaşamadım ama tahmin ediyorum
ANNE demek evladı için herşeyi göze almak demek ,yapamıyacagı şey yok demek
ve sigarayı bırakmak inanki bir annenin yapabileceği en basit şey
sana tavsiyem tedavinin pozitif sonuçlanacağına yürekten inanıp
şimdiden bebeğine zarar verebilecek herşeyden uzak kalman
inşallah bırakırsın hemencik canım
senide çok iyi anlıyorum ama,malaesef zararlı biliyorsun ki
bende içiyordum tedaviden 3 ay önce bıraktım ve bida başlamadım
geçen mayıs ayında tedavi olmuştum 8 aydır falan içmiyorum işte
Bende içiyordum hatirlar burdakiler :) tüp yaptirdigim zaman opuya üç gün kala icmedim sonra tutmazsa baslarim dedim ama o gün bugündür icmiyorum :)
:) iç azcık bisi olmaz :) gunde 3-4u gecme ama..
Kan tahliline kadar icebilirsin..
Pozitif cikarsa bi zahmet birakirsin artikk :)
canım benim inşallah bu işlemin ardından gebelik gelirde bunca yıl çektiğin özlemi dindirirsin...
sayende yeni bir şey öğrenmiş oldum bunca zaman sonra![]()
Amin canım..bende öyle hergün bişey öğreniyoruz Allah sonumuzu hayretsin
Ben tekrar aynı yere gidiyorum canım Acıbadem bursa Şahin beyÇok sevindim canimmm ya, saglikla kucagina alsin insallahhh
Allahimm darisi bize :) siz nerde yaptiriosunuz?
İnşallah canım inşallah bende sevinirimCanim :) işten ayrıldım evde yatıyorum geziyorum hayat bana güzel vallabebekte büyüdü hamdoksun hersey yolunda. sende tedaviye basliyomussun rabbim yardimcin olsun bu son tedavin olsun insallahhhhh :)
Afferim devamını bekliyoruzbıraktım içmiyorum dün akşam itibariyleeeee
Ay bizimde yazıcı bozulmuştu anlatamam o evrak mücadelimiziGünaydın kızlar hepimize musmutlu bir gün diliyorum ama ben güne kötü başladım bir sürü evrak hazırlamam gerekiyor malum haftaya salıdan sonra yokum ama yazıcılar bozuldu ve mahrumiyet bölgesindeyim kaldık böyle sinirlerim bozuk![]()
Canım kardeşininin yanına git, yeğenlerinle ol onlar sana iyi gelir, küçük bir tatil yapmış olursun birazGünaydın kızlar...
Çok negatifim gerginim bu aralar gelipte sizin havanızı kaçırmak istemiyorum...
Hiç enerjim yok böyle bekliyor olmak deli ediyor beni..
Evde saçma sapan sebeplerle tartışma çıkarıyorum..
Hiç bir şeye tahamülüm yok,başta bu sıkıntımı görmezden gelen eşime...
İşte böyle bu hatun neden ortalıkta yok demeyin kk ya geliyorum ama topiğe gelemiyorum..
Ekim ayına az kaldı kendimi sizin için toparlayıp sizin tedavilerinizde yanınızda olacağım Allahın izniyle![]()
Amin canım..
Bu merkezde ne kadar ödeyeceksiniz tedaviye..
Kızlar ben tedaviye başladım ama şu zıkkım sigarayı bırakamıyorum biraz akıl verin kızın bağırın