2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar...
Çok negatifim gerginim bu aralar gelipte sizin havanızı kaçırmak istemiyorum...
Hiç enerjim yok böyle bekliyor olmak deli ediyor beni..
Evde saçma sapan sebeplerle tartışma çıkarıyorum..
Hiç bir şeye tahamülüm yok,başta bu sıkıntımı görmezden gelen eşime...
İşte böyle bu hatun neden ortalıkta yok demeyin kk ya geliyorum ama topiğe gelemiyorum..
Ekim ayına az kaldı kendimi sizin için toparlayıp sizin tedavilerinizde yanınızda olacağım Allahın izniyle:KK68:

Tatlim ilk rahim filmi cektigimdede rahim agzin cok dar demişlerdi sanirim dogustan ama transferlerde hic sıkıntı yaşamadım Cok rahattım doktorda buna sasirdi transferde ya cok ince bir katater kullandilar yada o esnada rahim cok esnekti dedi yoksa sıvı gecermis ama embriyo gecemeyebilirmis cok saskinim ama sevindigim nokta darda olsa anestezi olmadan rahim boyunun olcumu yspulabildi ve bu islem embriyonun tutunmasini kolaylastirirmis
canım benim inşallah bu işlemin ardından gebelik gelirde bunca yıl çektiğin özlemi dindirirsin...
sayende yeni bir şey öğrenmiş oldum bunca zaman sonra :KK48:

Gittim kuzum:KK55:doktorumu çok sevdim yumilerime bakti beğendi:KK23::nazar:bu ay başlayalım dedi biz araya bayram gireceği için yok dedik :KK14:birde dedim phala olmadan asla :KK48:nasipse ekim reglisiyle başlıyorum :KK76::KK76::KK76:benden haberler bu kadar :KK45:

Dualarim seninle kuzum pazartesi günü bol bol kaliteli yumilerin olsun bebis olarak dönsün :KK46:İnşallah pozitif olsun orda sen ben phala denk gelelim:KK76::KK76::KK76:

Aminnn canım inşallah inşallah ... Rabbim bu yoldaki bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürsün.. Kimseyi eli boş çevirmesin Allahım... :D:D

Multivitamini bu kadar sorguluyorsun zarari olmasin diye ama hala sigara mi iciyorsun.ben yillarca cok ictim ama bebege karar verince biraktim ve esimde...yumurta kaliteni ne kadar etkiledigini bilsen icermiydin bilmem..ama ben tedavi olup bunca masraf ve zorluga gogus geren tupcu kizlarin,sigara icmelerini hic ama hic tasvip etmiyorum..birakamiyorum'u da kabul etmiyorum....

bıraktım içmiyorum dün akşam itibariyleeeee

valla kızıcam müsadenle:KK62:
bırakman gerek çünkü ortada verilen bi emek var
bu emeklerin karşılıgında rabbim sana evladını müjdelerse eger dünyanın en şanslı kişilerinden olacaksın
ANNE olacaksın...!
ANNE demek ne demek bilmiyorum yaşamadım ama tahmin ediyorum
ANNE demek evladı için herşeyi göze almak demek ,yapamıyacagı şey yok demek
ve sigarayı bırakmak inanki bir annenin yapabileceği en basit şey
sana tavsiyem tedavinin pozitif sonuçlanacağına yürekten inanıp
şimdiden bebeğine zarar verebilecek herşeyden uzak kalman
inşallah bırakırsın hemencik canım
senide çok iyi anlıyorum ama,malaesef zararlı biliyorsun ki
bende içiyordum tedaviden 3 ay önce bıraktım ve bida başlamadım
geçen mayıs ayında tedavi olmuştum 8 aydır falan içmiyorum işte

Çok güzel yazmışsın arkadaşım yüreğine sağlık inşallah hepimiz emeklerimizin meyvelerini en yakın zamanda alacağız inanıyorum ve dün akşam itibariyle sigaryı bıraktım

Bende içiyordum hatirlar burdakiler :) tüp yaptirdigim zaman opuya üç gün kala icmedim sonra tutmazsa baslarim dedim ama o gün bugündür icmiyorum :)

Haticim bende dün akşam son sigaramı içip bıraktım inşallah bende senin gibi tedavinden sonra içmem :KK46:

:) iç azcık bisi olmaz :) gunde 3-4u gecme ama..
Kan tahliline kadar icebilirsin..
Pozitif cikarsa bi zahmet birakirsin artikk :)

Sağol canım telkinlerin için dün akşam son sigaramı içip vedalaştım çok zor sigarayla vedalaşmak ama bebeğim için bunu başarıcam

Canim :) işten ayrıldım evde yatıyorum geziyorum hayat bana güzel valla :D bebekte büyüdü hamdoksun hersey yolunda. sende tedaviye basliyomussun rabbim yardimcin olsun bu son tedavin olsun insallahhhhh :)
İnşallah canım inşallah bende sevinirim

Günaydın kızlar hepimize musmutlu bir gün diliyorum ama ben güne kötü başladım bir sürü evrak hazırlamam gerekiyor malum haftaya salıdan sonra yokum ama yazıcılar bozuldu ve mahrumiyet bölgesindeyim kaldık böyle sinirlerim bozuk:KK12::KK12::KK12::KK12:

Günaydın kızlar hepimize musmutlu bir gün diliyorum ama ben güne kötü başladım bir sürü evrak hazırlamam gerekiyor malum haftaya salıdan sonra yokum ama yazıcılar bozuldu ve mahrumiyet bölgesindeyim kaldık böyle sinirlerim bozuk:KK12::KK12::KK12::KK12:
Ay bizimde yazıcı bozulmuştu anlatamam o evrak mücadelimizi

Günaydın kızlar...
Çok negatifim gerginim bu aralar gelipte sizin havanızı kaçırmak istemiyorum...
Hiç enerjim yok böyle bekliyor olmak deli ediyor beni..
Evde saçma sapan sebeplerle tartışma çıkarıyorum..
Hiç bir şeye tahamülüm yok,başta bu sıkıntımı görmezden gelen eşime...
İşte böyle bu hatun neden ortalıkta yok demeyin kk ya geliyorum ama topiğe gelemiyorum..
Ekim ayına az kaldı kendimi sizin için toparlayıp sizin tedavilerinizde yanınızda olacağım Allahın izniyle:KK68:
Canım kardeşininin yanına git, yeğenlerinle ol onlar sana iyi gelir, küçük bir tatil yapmış olursun biraz

Kızlar ben tedaviye başladım ama şu zıkkım sigarayı bırakamıyorum biraz akıl verin kızın bağırın

Ben transferden 1 gün öncesine kadar içtim olmazsa yine başlarım dedim Hatibulut gibi... Bırakmayı nasip etti çok şükür 4.5 aydır yanımda içenlerin kafasına vuruyorum bebeğime zarar veriyosunuz diye:KK48:

Back