2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar kürtaj sonrası ilk adetimi 24.gün olmuştum 1 eylülde adet oldum.bugün normalde olmam gerekmiyomuydu tık yokta...

sende mi aynısın kuzum noluyo bize ya
anammmm gittin mi demekkkkkkk eee nasıl geçti ?
Gittim kuzumdoktorumu çok sevdim yumilerime bakti beğendibu ay başlayalım dedi biz araya bayram gireceği için yok dedik birde dedim phala olmadan asla nasipse ekim reglisiyle başlıyorum benden haberler bu kadar
Dualarim seninle kuzum pazartesi günü bol bol kaliteli yumilerin olsun bebis olarak dönsün İnşallah pozitif olsun orda sen ben phala denk gelelim

hımm anladım canım baya bi hazırlık amaçlı ilaçlar vermiş cidden
vitaminler falan valla güzel bi başlangıç olmuş
inşallah sonucuda güzel olur
İnşallah tatlim insallahh rabbim hepimize hayırlı saglikli uzun omurlu anali babali buyutebilecegimiz evlatlar nasip etsinn

Çok sevindim canım bende ekimde başlıyorum tedaviye melindamda. Üstelik aynı hastanede İnşallah hepimiz hamile kalırız da gezmelerden kusur kalırız. Bu arada ensu hamile biliyor musun? Eski adı ensuece
Çok sevindim canimmm ya, saglikla kucagina alsin insallahhh
Allahimm darisi bize :) siz nerde yaptiriosunuz?

Kızlar ben tedaviye başladım ama şu zıkkım sigarayı bırakamıyorum biraz akıl verin kızın bağırın
:) iç azcık bisi olmaz :) gunde 3-4u gecme ama..
Kan tahliline kadar icebilirsin..
Pozitif cikarsa bi zahmet birakirsin artikk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…