2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar kürtaj sonrası ilk adetimi 24.gün olmuştum 1 eylülde adet oldum.bugün normalde olmam gerekmiyomuydu tık yokta...

o_O sende mi aynısın kuzum noluyo bize ya :KK51:
anammmm gittin mi demekkkkkkk eee nasıl geçti ?
Gittim kuzum:KK55:doktorumu çok sevdim yumilerime bakti beğendi:KK23::nazar:bu ay başlayalım dedi biz araya bayram gireceği için yok dedik :KK14:birde dedim phala olmadan asla :KK48:nasipse ekim reglisiyle başlıyorum :KK76::KK76::KK76:benden haberler bu kadar :KK45:
Ewet saşırdı ama çok sevindi.. :) pazartesi opu olur büyük ihtimalle dedi. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için dualarınızı bekliyorum canım benim.. inşallah tutar da oraya devam edersem karşılaşırız, tanışırız :) süper olur :)
Dualarim seninle kuzum pazartesi günü bol bol kaliteli yumilerin olsun bebis olarak dönsün :KK46:İnşallah pozitif olsun orda sen ben phala denk gelelim:KK76::KK76::KK76:

0_80be8_abbffb46_S
0_80be8_abbffb46_S
0_80be8_abbffb46_S

Çok sevindim canım bende ekimde başlıyorum tedaviye melindamda. Üstelik aynı hastanede :KK71: İnşallah hepimiz hamile kalırız da gezmelerden kusur kalırız. Bu arada ensu hamile biliyor musun? Eski adı ensuece
Çok sevindim canimmm ya, saglikla kucagina alsin insallahhh
Allahimm darisi bize :) siz nerde yaptiriosunuz?

Kızlar ben tedaviye başladım ama şu zıkkım sigarayı bırakamıyorum biraz akıl verin kızın bağırın
:) iç azcık bisi olmaz :) gunde 3-4u gecme ama..
Kan tahliline kadar icebilirsin..
Pozitif cikarsa bi zahmet birakirsin artikk :)

Back