Çok sevindim canım bende ekimde başlıyorum tedaviye melindamda. Üstelik aynı hastanedeİnsallah canim, ben bu ay yumurta takibi yaptirdim, olmadi.. Ben de ekimde tupe baslicam, insallah olur bu sefer :) herseyin vakti saati var da biz acele edioruz iste.. Biz de kaşa gittik yazin 2 3 kez, daliş sertifikamizi aldik, dalip duruoz :) biraz unuttuk bu cocuk muhabbetini iyi oldu.. Ekimdeki de tutmazsa, kişin kizildenize gitcez :)
Kendimizi avutuoz iste, bi yandan da birclanioz iyice :)
Bende aynı durumdayım kuzum çocuklu arkadaşlarımı goresim yokbu arada pazartesi günü bursaya gittim dokturumla tanistim
Kaçıncı denemendi canım bu?Kizlar ben bugun kanimi verdim sonucumu aldim ve negatif.ayni gun transfer olan 4 kisiydik 1 kisinin bebegi tutunmus biz ucumuz negati f le eve geri donduk .uzulduk hatta kiskandik.onlarin mutlulugunu ,aglamalarini gorunce ama yapacak bisey yok .bir dahaki sefere bulusmak icin vedalastik .herseyin hayirlisi .
Vayyy uzun zaman olmuş görüşmeyeli, baksana bebeğin bile kaç haftalık olmuş zaman çok çabuk geçiyor yaaa. Ne yaptın işten ayrıldın mı?Kizlaaaaaaaarrrrr naber
phala phalaaa phalaaaaaKaçıncı denemendi canım bu?
Ay evet ya senin yazıyı okuyunca bile kalbim çok heyecanlı atıyor. İnşallah bu sefer başarırız kız inşallah inşallahhphala phalaaa phalaaaaa
napıon sayılı gün kaldı tedaviye heycan varmı heycan
inşallah kuzum dualrım sizinle olcak inanAy evet ya senin yazıyı okuyunca bile kalbim çok heyecanlı atıyor. İnşallah bu sefer başarırız kız inşallah inşallahh
Canim hicbir sakincasi yok.ben bu eleviti nerdeyse 2,5 yildir kullaniyorum.bu tup islerine girmeden amerikan hastanesindeki jinekologum vermisti,dogal bebek calismasina basladigimda..vitamin diye ben birakmadim..tupe baslayinca da hastanede folbiol veriyorlardi.ben dra sordum bunu zaten kullaniyom diye..nihayetinde multivitamin,tedaviye bir zarari yok,faydasi var..ama cok duzgun besleniyorum dersen kullanma..Canım yaa acaba doktora sormadan folbiolü bırakıp elevit içsem bişey olur muki tedaviyi olumsuz etkilemek istemiyorum
Ekimin 14 veya 15 ine gelecek melindamın da sanırsam 17 si.inşallah kuzum dualrım sizinle olcak inan
ne zman başlıcan tam tarih beli mi melindamla aynı tarihlere denk geliyor mu bari? yoldaş olurdunuz birbirinize
Sigara erken yaşlandırır erken hasta eder, boşa harcanan parası bir yana nefesin kötü kokar, ellerin sararır, yüzün buruşur, dişlerin sararır, belkide bebeğine kavuşmanı ileri yıllara atarKızlar ben tedaviye başladım ama şu zıkkım sigarayı bırakamıyorum biraz akıl verin kızın bağırın
Ekimin 14 veya 15 ine gelecek melindamın da sanırsam 17 si.
Sen ne zaman başlayacaksın canım?
Multivitamini bu kadar sorguluyorsun zarari olmasin diye ama hala sigara mi iciyorsun.ben yillarca cok ictim ama bebege karar verince biraktim ve esimde...yumurta kaliteni ne kadar etkiledigini bilsen icermiydin bilmem..ama ben tedavi olup bunca masraf ve zorluga gogus geren tupcu kizlarin,sigara icmelerini hic ama hic tasvip etmiyorum..birakamiyorum'u da kabul etmiyorum....Kızlar ben tedaviye başladım ama şu zıkkım sigarayı bırakamıyorum biraz akıl verin kızın bağırın
valla kızıcam müsadenleKızlar ben tedaviye başladım ama şu zıkkım sigarayı bırakamıyorum biraz akıl verin kızın bağırın
Doğru söylüyorsun tatlım her şey nasip inşallah o zamana kadar doğal yolla hamile kalırsınbenim hiç belli değil valla ben kış diyorum eşim yaz diyo ben yaz diyorum eşim kış diyo
niyeyse ilk tedavi kadar hevesli değil eşim sanırım yine negatif olmasından korkuyor
biraz zaman tanıdık kendimize umarım mart falan gibi başlarım
bu zmaan içerisinde tek dileğim doğal yoldan gebe kalmak elbette
nasip diyorum herşeyde vardır bi hayır ne zman hayırlı olcaksa ozaman başlayalım
Aleyküm selamDr sasirmistir cuma günü güzel haberler le gel bitanem bayramdan önce senin tedavi biter geri sayım başlar inşallah pozitif haberlerini alırız
valla o bişey demedi bende sormadım.. 2 tane büyük vardı ölçtü biçti onlarıÇok sevindim canım. Bu arada kaç yumurtan gelişiyor muş bu konu hakkında bilgi verdi mi?
Vayyy uzun zaman olmuş görüşmeyeli, baksana bebeğin bile kaç haftalık olmuş zaman çok çabuk geçiyor yaaa. Ne yaptın işten ayrıldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?