2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İnsallah canim, ben bu ay yumurta takibi yaptirdim, olmadi.. Ben de ekimde tupe baslicam, insallah olur bu sefer :) herseyin vakti saati var da biz acele edioruz iste.. Biz de kaşa gittik yazin 2 3 kez, daliş sertifikamizi aldik, dalip duruoz :) biraz unuttuk bu cocuk muhabbetini iyi oldu.. Ekimdeki de tutmazsa, kişin kizildenize gitcez :)
Kendimizi avutuoz iste, bi yandan da birclanioz iyice :)
Çok sevindim canım bende ekimde başlıyorum tedaviye melindamda. Üstelik aynı hastanede :KK71: İnşallah hepimiz hamile kalırız da gezmelerden kusur kalırız. Bu arada ensu hamile biliyor musun? Eski adı ensuece

Kizlar ben bugun kanimi verdim sonucumu aldim ve negatif.ayni gun transfer olan 4 kisiydik 1 kisinin bebegi tutunmus biz ucumuz negati f le eve geri donduk .uzulduk hatta kiskandik.onlarin mutlulugunu ,aglamalarini gorunce ama yapacak bisey yok .bir dahaki sefere bulusmak icin vedalastik .herseyin hayirlisi .
Kaçıncı denemendi canım bu?

phala phalaaa phalaaaaa:p:p
napıon sayılı gün kaldı tedaviye heycan varmı heycan :KK66:
Ay evet ya senin yazıyı okuyunca bile kalbim çok heyecanlı atıyor. İnşallah bu sefer başarırız kız inşallah inşallahh

Ay evet ya senin yazıyı okuyunca bile kalbim çok heyecanlı atıyor. İnşallah bu sefer başarırız kız inşallah inşallahh
inşallah kuzum dualrım sizinle olcak inan
ne zman başlıcan tam tarih beli mi melindamla aynı tarihlere denk geliyor mu bari? yoldaş olurdunuz birbirinize

Kızlar ben tedaviye başladım ama şu zıkkım sigarayı bırakamıyorum biraz akıl verin kızın bağırın

Canım yaa acaba doktora sormadan folbiolü bırakıp elevit içsem bişey olur muki tedaviyi olumsuz etkilemek istemiyorum
Canim hicbir sakincasi yok.ben bu eleviti nerdeyse 2,5 yildir kullaniyorum.bu tup islerine girmeden amerikan hastanesindeki jinekologum vermisti,dogal bebek calismasina basladigimda..vitamin diye ben birakmadim..tupe baslayinca da hastanede folbiol veriyorlardi.ben dra sordum bunu zaten kullaniyom diye..nihayetinde multivitamin,tedaviye bir zarari yok,faydasi var..ama cok duzgun besleniyorum dersen kullanma..
Bu kadar kafani yormana gerek yok tatlim:KK68:

inşallah kuzum dualrım sizinle olcak inan
ne zman başlıcan tam tarih beli mi melindamla aynı tarihlere denk geliyor mu bari? yoldaş olurdunuz birbirinize
Ekimin 14 veya 15 ine gelecek melindamın da sanırsam 17 si.
Sen ne zaman başlayacaksın canım?

Kızlar ben tedaviye başladım ama şu zıkkım sigarayı bırakamıyorum biraz akıl verin kızın bağırın
Sigara erken yaşlandırır erken hasta eder, boşa harcanan parası bir yana nefesin kötü kokar, ellerin sararır, yüzün buruşur, dişlerin sararır, belkide bebeğine kavuşmanı ileri yıllara atar

Ekimin 14 veya 15 ine gelecek melindamın da sanırsam 17 si.
Sen ne zaman başlayacaksın canım?

benim hiç belli değil valla ben kış diyorum eşim yaz diyo ben yaz diyorum eşim kış diyo
niyeyse ilk tedavi kadar hevesli değil eşim sanırım yine negatif olmasından korkuyor:KK14:
biraz zaman tanıdık kendimize umarım mart falan gibi başlarım
bu zmaan içerisinde tek dileğim doğal yoldan gebe kalmak elbette
nasip diyorum herşeyde vardır bi hayır ne zman hayırlı olcaksa ozaman başlayalım

Multivitamini bu kadar sorguluyorsun zarari olmasin diye ama hala sigara mi iciyorsun.ben yillarca cok ictim ama bebege karar verince biraktim ve esimde...yumurta kaliteni ne kadar etkiledigini bilsen icermiydin bilmem..ama ben tedavi olup bunca masraf ve zorluga gogus geren tupcu kizlarin,sigara icmelerini hic ama hic tasvip etmiyorum..birakamiyorum'u da kabul etmiyorum....

valla kızıcam müsadenle:KK62:
bırakman gerek çünkü ortada verilen bi emek var
bu emeklerin karşılıgında rabbim sana evladını müjdelerse eger dünyanın en şanslı kişilerinden olacaksın
ANNE olacaksın...!
ANNE demek ne demek bilmiyorum yaşamadım ama tahmin ediyorum
ANNE demek evladı için herşeyi göze almak demek ,yapamıyacagı şey yok demek
ve sigarayı bırakmak inanki bir annenin yapabileceği en basit şey
sana tavsiyem tedavinin pozitif sonuçlanacağına yürekten inanıp
şimdiden bebeğine zarar verebilecek herşeyden uzak kalman
inşallah bırakırsın hemencik canım
senide çok iyi anlıyorum ama,malaesef zararlı biliyorsun ki
bende içiyordum tedaviden 3 ay önce bıraktım ve bida başlamadım
geçen mayıs ayında tedavi olmuştum 8 aydır falan içmiyorum işte

benim hiç belli değil valla ben kış diyorum eşim yaz diyo ben yaz diyorum eşim kış diyo
niyeyse ilk tedavi kadar hevesli değil eşim sanırım yine negatif olmasından korkuyor:KK14:
biraz zaman tanıdık kendimize umarım mart falan gibi başlarım
bu zmaan içerisinde tek dileğim doğal yoldan gebe kalmak elbette
nasip diyorum herşeyde vardır bi hayır ne zman hayırlı olcaksa ozaman başlayalım
Doğru söylüyorsun tatlım her şey nasip inşallah o zamana kadar doğal yolla hamile kalırsın

Aleyküm selam:KK48::KK48:Dr sasirmistir :KK57::KK57: cuma günü güzel haberler le gel bitanem:D:Dbayramdan önce senin tedavi biter geri sayım başlar:KK17::KK17:inşallah pozitif haberlerini alırız:KK46::KK37:

Ewet saşırdı ama çok sevindi.. :) pazartesi opu olur büyük ihtimalle dedi. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için dualarınızı bekliyorum canım benim.. inşallah tutar da oraya devam edersem karşılaşırız, tanışırız :) süper olur :)

Çok sevindim canım. Bu arada kaç yumurtan gelişiyor muş bu konu hakkında bilgi verdi mi?
valla o bişey demedi bende sormadım.. 2 tane büyük vardı ölçtü biçti onları :D birkaç tane de küçük vardı :) büyüyecekler daha dedi :) cuma günü sorarım :) hiç bişey bilmediğim nasıl belli oluyor dimi :(

kızlar bu gün 3 4 damla pempemsi leke geldi birşey olmamıştır demi hemşireyi aradım devamı gelirse ve kırmızı olup coğalmaya başlarsa sorun olur dedi ama korktum yinede aynı durumu yaşayan varmı

Vayyy uzun zaman olmuş görüşmeyeli, baksana bebeğin bile kaç haftalık olmuş zaman çok çabuk geçiyor yaaa. Ne yaptın işten ayrıldın mı?

Canim :) işten ayrıldım evde yatıyorum geziyorum hayat bana güzel valla :D bebekte büyüdü hamdoksun hersey yolunda. sende tedaviye basliyomussun rabbim yardimcin olsun bu son tedavin olsun insallahhhhh :)

Back