Ana yüreği kız sabah sabah güldürdün benitüptede çok hormon var çocuğa daha yapımında hormonu basmayım diyorum ana yüreği işte
111.yumi de gitti demek sabah kirmizilari gormussun110 ay dedim de birden yumiler geldi aklıma tedaviler hariç en az 110 yumi gitti tüh beee
kullansan da bir zararı yokki, selman bey bana folik asit bile yazmadı.hepsini ben kendim kullanıyorum. ve bu yıl bu havalarda grip oluyordum.bu yıl olmadım.hep vitamin aldığım için :)) tabi yine de sen bilirsin.Başka hastaneye giden arkadaşa b vitamini vermişti doktoru.
Bende aynı durumdayım kuzum çocuklu arkadaşlarımı goresim yokcanım geldimdi ama sen yoktun azcık sohbet ettim ama sonra çıktım dizi izlemeye
şimdi geri geldim
canım benim için KK başlı başına bebek demek zaten
buraya üye olmamdan tut üyeliğimin devam sebebi bile bebek
burdaki bebek sohbetleri beni üzmüyor ki hem
ben genel olarak etrafımda olup bitenlere üzülüyorum ama kendim için üzülüyorum yani
Canım gözün aydın inş rabbimn izniyle kucgında sevdrsin allhım tüm isteyen dilyen herkese allhım nasip etsin inş allıma emanetlerteşekkür ederim arkadaşım rabbim inşallah sizlere de nasip eder hep duamdasınız oylede olucak 10 yıldır bu günü bekledim çok şükür rabbime nasip etti inşallah kucağimada alırım o günlerde gelir
aslında elevit kullanmak istiyorum ama elevitin içinde folik asit varmış ben zaten folik asit kullanıyorum ikisini birarada kullanırsam bişey olur diye tedirgin oldum
elevit ne ?
amin canım amim inşallah rabbim herkese nasip etsin inşallahCanım gözün aydın inş rabbimn izniyle kucgında sevdrsin allhım tüm isteyen dilyen herkese allhım nasip etsin inş allıma emanetler
İnsallah canim, ben bu ay yumurta takibi yaptirdim, olmadi.. Ben de ekimde tupe baslicam, insallah olur bu sefer :) herseyin vakti saati var da biz acele edioruz iste.. Biz de kaşa gittik yazin 2 3 kez, daliş sertifikamizi aldik, dalip duruoz :) biraz unuttuk bu cocuk muhabbetini iyi oldu.. Ekimdeki de tutmazsa, kişin kizildenize gitcez :)Canım bende tatile çıktım, datçada düğünümüz vardı hem tatil yaptık hem düğüne katıldık, sonra başka düğünlerimiz vardı, kardeşime kız istedik vs. Ben biosteronu bıraktım sayılır yani hafta da 2 kere 3 adet alıyorum. Çünkü doktorum inofolic kullanmamı istedi onu içiyorum. Ekimde bir aksilik olmazsa yeni tedavime başlayacağım.
Hadi kolay gelsin haber ver
Canim bana dr folbiol ve aspirin vermisti.sonra ben elevit kullanayim deyince,folbiol almadim..elevitte hersey var zaten,o yuzden ekstra demir bile almiyorum su an..yani istiyorsan tek aldigin folik asiti birakip elevit kullanabilirsin:)aslında elevit kullanmak istiyorum ama elevitin içinde folik asit varmış ben zaten folik asit kullanıyorum ikisini birarada kullanırsam bişey olur diye tedirgin oldum
Aleyküm selamMerhaba canım.. Melinda ile senin doktora çokk çokkk selamınızı söyledimnasıl sevindi anlatamam canım ya o da size çokk çokk selam söyledi benim de herşey yolunda maşallahh..cuma kontrole gidicem yine :)
Aleyküm selamDr sasirmistir cuma günü güzel haberler le gel bitanem bayramdan önce senin tedavi biter geri sayım başlar inşallah pozitif haberlerini alırız
Canim bana dr folbiol ve aspirin vermisti.sonra ben elevit kullanayim deyince,folbiol almadim..elevitte hersey var zaten,o yuzden ekstra demir bile almiyorum su an..yani istiyorsan tek aldigin folik asiti birakip elevit kullanabilirsin:)
Canim bursa Acıbadem Şahin bey ben izmirde yaşıyorum Dr için ve imsi cihazi icin orayı tercih ettim senin hangi hast ve DrDoktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz.
Çok sevindim canım. Bu arada kaç yumurtan gelişiyor muş bu konu hakkında bilgi verdi mi?Merhaba canım.. Melinda ile senin doktora çokk çokkk selamınızı söyledimnasıl sevindi anlatamam canım ya o da size çokk çokk selam söyledi benim de herşey yolunda maşallahh..cuma kontrole gidicem yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?