2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok teşekkür ederim arkadaşlar moral verdiğiniz için.. :)
hemen hastanemi arayıp bu stersten kurtulayım o zaman ...

hastaneyi aradım az önce biz sizi arıycaz dediler bilgi vermediler.. teşekkür ederim arkadaşlar moral verdiğiniz için umarım herşey iyi olur ...

tüptede çok hormon var çocuğa daha yapımında hormonu basmayım diyorum ana yüreği işte
Ana yüreği kız sabah sabah güldürdün beni ama annesi bizim evlatlar seçilmiş gen ayricaligimiz var

110 ay dedim de birden yumiler geldi aklıma tedaviler hariç en az 110 yumi gitti tüh beee
111.yumi de gitti demek sabah kirmizilari gormussun ekim ayını bekliyor senin evlat ekim ayı ekim ayı olacak

aslında elevit kullanmak istiyorum ama elevitin içinde folik asit varmış ben zaten folik asit kullanıyorum ikisini birarada kullanırsam bişey olur diye tedirgin oldum

Bende aynı durumdayım kuzum çocuklu arkadaşlarımı goresim yokbu arada pazartesi günü bursaya gittim dokturumla tanistim

Canım gözün aydın inş rabbimn izniyle kucgında sevdrsin allhım tüm isteyen dilyen herkese allhım nasip etsin inş allıma emanetler

kızlar bu aralar neden hep bi moral düşüklüğü ve mutsuzluk gibi gel gitlerimiz var yaaaaaaaaaa
hadi silkelenelim yaaaa

İnsallah canim, ben bu ay yumurta takibi yaptirdim, olmadi.. Ben de ekimde tupe baslicam, insallah olur bu sefer :) herseyin vakti saati var da biz acele edioruz iste.. Biz de kaşa gittik yazin 2 3 kez, daliş sertifikamizi aldik, dalip duruoz :) biraz unuttuk bu cocuk muhabbetini iyi oldu.. Ekimdeki de tutmazsa, kişin kizildenize gitcez :)
Kendimizi avutuoz iste, bi yandan da birclanioz iyice :)

Hadi kolay gelsin haber ver

Merhaba canım.. Melinda ile senin doktora çokk çokkk selamınızı söyledim nasıl sevindi anlatamam canım ya o da size çokk çokk selam söyledi benim de herşey yolunda maşallahh..cuma kontrole gidicem yine :)

aslında elevit kullanmak istiyorum ama elevitin içinde folik asit varmış ben zaten folik asit kullanıyorum ikisini birarada kullanırsam bişey olur diye tedirgin oldum
Canim bana dr folbiol ve aspirin vermisti.sonra ben elevit kullanayim deyince,folbiol almadim..elevitte hersey var zaten,o yuzden ekstra demir bile almiyorum su an..yani istiyorsan tek aldigin folik asiti birakip elevit kullanabilirsin:)

Merhaba canım.. Melinda ile senin doktora çokk çokkk selamınızı söyledim nasıl sevindi anlatamam canım ya o da size çokk çokk selam söyledi benim de herşey yolunda maşallahh..cuma kontrole gidicem yine :)
Aleyküm selamDr sasirmistir cuma günü güzel haberler le gel bitanembayramdan önce senin tedavi biter geri sayım başlarinşallah pozitif haberlerini alırız

Kizlar ben bugun kanimi verdim sonucumu aldim ve negatif.ayni gun transfer olan 4 kisiydik 1 kisinin bebegi tutunmus biz ucumuz negati f le eve geri donduk .uzulduk hatta kiskandik.onlarin mutlulugunu ,aglamalarini gorunce ama yapacak bisey yok .bir dahaki sefere bulusmak icin vedalastik .herseyin hayirlisi .

Canim bana dr folbiol ve aspirin vermisti.sonra ben elevit kullanayim deyince,folbiol almadim..elevitte hersey var zaten,o yuzden ekstra demir bile almiyorum su an..yani istiyorsan tek aldigin folik asiti birakip elevit kullanabilirsin:)

Canım yaa acaba doktora sormadan folbiolü bırakıp elevit içsem bişey olur muki tedaviyi olumsuz etkilemek istemiyorum

Çok sevindim canım. Bu arada kaç yumurtan gelişiyor muş bu konu hakkında bilgi verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…