2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok teşekkür ederim arkadaşlar moral verdiğiniz için.. :)
hemen hastanemi arayıp bu stersten kurtulayım o zaman ...

hastaneyi aradım az önce biz sizi arıycaz dediler bilgi vermediler.. teşekkür ederim arkadaşlar moral verdiğiniz için umarım herşey iyi olur ...

tüptede çok hormon var çocuğa daha yapımında hormonu basmayım diyorum ana yüreği işte:KK48:
Ana yüreği kız sabah sabah güldürdün beni :KK70::KK70:ama annesi bizim evlatlar seçilmiş gen:KK53: ayricaligimiz var:confused::cool:

110 ay dedim de birden yumiler geldi aklıma tedaviler hariç en az 110 yumi gitti tüh beee:KK45:
111.yumi de gitti demek sabah kirmizilari gormussun :63:ekim ayını bekliyor senin evlat ekim ayı ekim ayı olacak:D:D:KK45:

kullansan da bir zararı yokki, selman bey bana folik asit bile yazmadı.hepsini ben kendim kullanıyorum. ve bu yıl bu havalarda grip oluyordum.bu yıl olmadım.hep vitamin aldığım için :)) tabi yine de sen bilirsin.Başka hastaneye giden arkadaşa b vitamini vermişti doktoru.

aslında elevit kullanmak istiyorum ama elevitin içinde folik asit varmış ben zaten folik asit kullanıyorum ikisini birarada kullanırsam bişey olur diye tedirgin oldum

canım geldimdi ama sen yoktun azcık sohbet ettim ama sonra çıktım dizi izlemeye
şimdi geri geldim:KK55:
canım benim için KK başlı başına bebek demek zaten
buraya üye olmamdan tut üyeliğimin devam sebebi bile bebek :KK48:
burdaki bebek sohbetleri beni üzmüyor ki hem
ben genel olarak etrafımda olup bitenlere üzülüyorum ama kendim için üzülüyorum yani
Bende aynı durumdayım kuzum çocuklu arkadaşlarımı goresim yok:63::63:bu arada pazartesi günü bursaya gittim dokturumla tanistim :cool:

teşekkür ederim arkadaşım rabbim inşallah sizlere de nasip eder hep duamdasınız oylede olucak 10 yıldır bu günü bekledim çok şükür rabbime nasip etti inşallah kucağimada alırım o günlerde gelir
Canım gözün aydın inş rabbimn izniyle kucgında sevdrsin allhım tüm isteyen dilyen herkese allhım nasip etsin inş allıma emanetler

kızlar bu aralar neden hep bi moral düşüklüğü ve mutsuzluk gibi gel gitlerimiz var yaaaaaaaaaa:KK14::KK14::KK14:
hadi silkelenelim yaaaa:mad::mad::mad:

Canım bende tatile çıktım, datçada düğünümüz vardı hem tatil yaptık hem düğüne katıldık, sonra başka düğünlerimiz vardı, kardeşime kız istedik vs. Ben biosteronu bıraktım sayılır yani hafta da 2 kere 3 adet alıyorum. Çünkü doktorum inofolic kullanmamı istedi onu içiyorum. Ekimde bir aksilik olmazsa yeni tedavime başlayacağım.
İnsallah canim, ben bu ay yumurta takibi yaptirdim, olmadi.. Ben de ekimde tupe baslicam, insallah olur bu sefer :) herseyin vakti saati var da biz acele edioruz iste.. Biz de kaşa gittik yazin 2 3 kez, daliş sertifikamizi aldik, dalip duruoz :) biraz unuttuk bu cocuk muhabbetini iyi oldu.. Ekimdeki de tutmazsa, kişin kizildenize gitcez :)
Kendimizi avutuoz iste, bi yandan da birclanioz iyice :)

Hadi kolay gelsin haber ver

Merhaba canım.. Melinda ile senin doktora çokk çokkk selamınızı söyledim :KK48: nasıl sevindi anlatamam canım ya :KK48: o da size çokk çokk selam söyledi ;) benim de herşey yolunda maşallahh..cuma kontrole gidicem yine :)

aslında elevit kullanmak istiyorum ama elevitin içinde folik asit varmış ben zaten folik asit kullanıyorum ikisini birarada kullanırsam bişey olur diye tedirgin oldum
Canim bana dr folbiol ve aspirin vermisti.sonra ben elevit kullanayim deyince,folbiol almadim..elevitte hersey var zaten,o yuzden ekstra demir bile almiyorum su an..yani istiyorsan tek aldigin folik asiti birakip elevit kullanabilirsin:)

Merhaba canım.. Melinda ile senin doktora çokk çokkk selamınızı söyledim :KK48: nasıl sevindi anlatamam canım ya :KK48: o da size çokk çokk selam söyledi :KK66: benim de herşey yolunda maşallahh..cuma kontrole gidicem yine :)
Aleyküm selam:KK48::KK48:Dr sasirmistir :KK57::KK57: cuma günü güzel haberler le gel bitanem:D:Dbayramdan önce senin tedavi biter geri sayım başlar:KK17::KK17:inşallah pozitif haberlerini alırız:KK46::KK37:

Kizlar ben bugun kanimi verdim sonucumu aldim ve negatif.ayni gun transfer olan 4 kisiydik 1 kisinin bebegi tutunmus biz ucumuz negati f le eve geri donduk .uzulduk hatta kiskandik.onlarin mutlulugunu ,aglamalarini gorunce ama yapacak bisey yok .bir dahaki sefere bulusmak icin vedalastik .herseyin hayirlisi .

Canim bana dr folbiol ve aspirin vermisti.sonra ben elevit kullanayim deyince,folbiol almadim..elevitte hersey var zaten,o yuzden ekstra demir bile almiyorum su an..yani istiyorsan tek aldigin folik asiti birakip elevit kullanabilirsin:)

Canım yaa acaba doktora sormadan folbiolü bırakıp elevit içsem bişey olur muki tedaviyi olumsuz etkilemek istemiyorum

Merhaba canım.. Melinda ile senin doktora çokk çokkk selamınızı söyledim :KK48: nasıl sevindi anlatamam canım ya :KK48: o da size çokk çokk selam söyledi :KK66: benim de herşey yolunda maşallahh..cuma kontrole gidicem yine :)
Çok sevindim canım. Bu arada kaç yumurtan gelişiyor muş bu konu hakkında bilgi verdi mi?

Back