Bugün itibaren yasa resmi gazetede yayınlandı ve artık 3.tüp raporu uygulanır halde canım.arkadaşlar raporlu 3. tüp bebek denemesi torba yasada vardı kesinleşti mi bilgisi olan var mı acaba ????
Duygusal anneBen de özledim bana da sarılınnnnnnnnnn
Duygusal anne
Pilot babası ne durumda kuzunun..
alıştımı erkek bebişi olacağı düşüncesine
evet yaa sorma sorana Cem geliyo kızlarınızı sakının diyoyaaaaa ben bu pilot ikonuna bayıldımmm
Ay süper kızAmin canım..
Ekim ayı adı üstünde tedavilerle ekim yapılacak sonra bebeklerinizi alacaz mahsül olarak
Bu ay bereketli bir ay olacak inşallah..
Canim benim çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahslm arkadaşlar keseyi gördük bu gün ve kalp atışı da başlamış erken canlanmış kendini beli etti hemen dedi dr allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
bak sen ismimizde hazır daha gelmeden de çapkınlığı almış yürümüş
Ay süper kızekim ayı ekim ayı
Canim benim çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Azcık yavaşla canım..Yaaa Güldennn tedavideyken 53 kiloydum tedavi bittiğinde 54 ile hamile kalmışım şu an 59'um 18 haftalığım... Sence çok mu yaa?hafiften boğazımı tutmaya başlasam mı? çok da yemiyorum aslında
Ama neden gelmiyorsun özlüyorum seniben çıkıyorum biraz dizi izleyim vakit geçsin
kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
aaa bide ne zmndır sorcam soramadım desdo nerelerde görmedim uzun zamandır
Kuzum inşallah doğal yolla gelir bebisin ekim ayında doğal yolla ektir sendeEvet bu ay çok değerli ekecez inşallah Ekim de bende dahil tedavi olmayabilirim ama doğal ekecem ben hatta ektirecem
Azcık yavaşla canım..
Son haftalarda asıl kilo alınıyor toplamda 9 kilo ideal diyor doktorlar..
Sen şimdiden 5 kilo almışsın bir 5 kilo daha al daha fazlası zorlar seni..
Evet canim bu isler maddi manevi guc istiyor.Canım benim okudum biliyorum son durumunu..
Söyleyecek söz var mı bilemiyorum
Herşeye rağmen ayağa kalkmak zorundayız daha anne olacaz biz..
Bence eşinin tavrı çok hoş benim hep istediğim şey bu ama maalesef senin ki gibi istekli bir eşim yok
Sanırsın adam 3 çocuk babası 4.için uğraşmıyor
İnşallah dek gelir tedavilerimiz merkezim daha belli değil biliyorsun aynı merkez neden olmasın diyorum
110 ay 2 gündür anne olamamışım bu ay gebe kalacağıma inanıyorumKuzum inşallah doğal yolla gelir bebisin ekim ayında doğal yolla ektir sende
Bu heyecanımız hiç bitmesin inşallah...Evet canim bu isler maddi manevi guc istiyor.
Manevi anlamda hemen toplanmak lazim.hamile kaliyorum sukur.
Esim allahin hakki 3tur diyor.insallah 3 kez rabbim izin vermezde yavrum bizi birakip gitmeye kiyamaz.
Valla canim esimden allah razi olsun.hevesi destegi vazgecilmez.
Rabbim esinede kocaman bi heves versin.
Hepimize guzel gunler gostersin.
Valla cnm merkezdende doktorumdanda memnunum.elinden geleni yaptigina inaniyorum.artk benide iyi taniyor doktorum degistirmek istemem.
Senin icinde hayirlisi olsun.merkezde tedavide son olsun.
Ayyy ikizlerimiz gelse ne guzel olur.
Heyecan yaptim bak.hakkimizda hayirlisi cnm.opuuorum
110 ay 2 gündür anne olamamışım bu ay gebe kalacağıma inanıyorum
yazan: AÇ TAVUK
tüptede çok hormon var çocuğa daha yapımında hormonu basmayım diyorum ana yüreği işteyada boşver kız doğal yolu onu herkes yapıyor önemli olan tüpü yapabilmek
Ben de özledim bana da sarılınnnnnnnnnn
Bizimle de mi görüşmezsin?Ama ben çok çabalayıp anne olmaya çalışanlar vardır diye saklıyorum ki hep göbeğimi
hımm anladım canım baya bi hazırlık amaçlı ilaçlar vermiş ciddenNe demek canim benim..inşallah rabbim hepimize nasip etsin tatlim..cok ilac var kuzum simdi evde değilim ama aklimda olanlar inofolic var devit ampul var b12 vitamini var bi tane daha olacak yanılmıyorsam ama eve gidince firsatim olursa tam listesini yazarim canim olurmu?
canım geldimdi ama sen yoktun azcık sohbet ettim ama sonra çıktım dizi izlemeyeAma neden gelmiyorsun özlüyorum senitamam söz beraber bebis sohbeti yapmayız
110 ay 2 gündür anne olamamışım bu ay gebe kalacağıma inanıyorum
yazan: AÇ TAVUK
yada boşver kız doğal yolu onu herkes yapıyor önemli olan tüpü yapabilmek
tüptede çok hormon var çocuğa daha yapımında hormonu basmayım diyorum ana yüreği işte
110 ay dedim de birden yumiler geldi aklıma tedaviler hariç en az 110 yumi gitti tüh beee
Valla hiç bir bilgim yok yeni hastanen hakkında sayende olumlu izlenimim olur inşallah...
Birşeyler duyar öğrenirsem paylaşırım canım..
Acaba sonradan oluşabilen bir durum olabilir mi rahim darlığı onca işlemden geçtik belki etkilenmiştir o bölge..
Doğuştansa doktorlar nasıl anlamadılar malum ilk bakılan yer hem rahim filmi hem de her muayenede tespit edilebilecek birşey..
Bilmediğimiz birşeyi bu tedavinle öğrendik belki bunun tespiti ile bebeğine kavuşacaksın..
Ama aklıma takılan birşey var şimdi bu darlığa bir çözüm bulunmayacak mı madem embriyo tutunmasına olumsuz etki yapıyor tedavide birşey uygulanacakmı?
Adet olma günlerimdeyim bugün yarın olurum..
Ne fantazisi kuracam ben onunla fantezi ruhumu öldürdü o ekşınlı gecelerin fantezili hatunu yok artık çok arar..
Giriş gelişme sonuç şeklindeki ekşınlarımız artık giriş ve sonuçtan ibaret çünkü ben dokunmasını istemiyorum..
Tedavi işi ile ilgili birşey yapmadığı sürece ister yumi çatlatma günü olsun ister başka gün benden hayır yok ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?