2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar raporlu 3. tüp bebek denemesi torba yasada vardı kesinleşti mi bilgisi olan var mı acaba ????
Bugün itibaren yasa resmi gazetede yayınlandı ve artık 3.tüp raporu uygulanır halde canım.
Madde aynen şöyle;
  • Tüp bebek ödemelerinde 3 denemeye kadar SGK tarafından masraflar karşılanacaktır. Yardımcı üreme yöntemi tedavisinde katılım payı ilk denemede yüzde 30, ikinci denemede yüzde 25, üçüncü denemede yüzde 20 oranında uygulanacaktır.

Ben de özledim bana da sarılınnnnnnnnnn:KK61:
Duygusal anne:KK48:
70845-1394534924-cfd36b2df537285f2cd75a580ccc9ccf.gif
Pilot babası ne durumda kuzunun..
alıştımı erkek bebişi olacağı düşüncesine:KK48:

Amin canım..
Ekim ayı adı üstünde tedavilerle ekim yapılacak sonra bebeklerinizi alacaz mahsül olarak:KK48:
Bu ay bereketli bir ay olacak inşallah..
Ay süper kız:KK70::KK70:ekim ayı ekim ayı :KK76::KK76::KK76:
slm arkadaşlar keseyi gördük bu gün ve kalp atışı da başlamış erken canlanmış kendini beli etti hemen dedi dr allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim benim çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah:KK46::nazar:

70720-1394104253-41bb2f3aa6c34479398b010e977ce257.gif
70728-1394105071-7db87b6504cbf430b3a595a42aca7bb8.gif
bak sen ismimizde hazır daha gelmeden de çapkınlığı almış yürümüş:KK48:

Yaaa Güldennn tedavideyken 53 kiloydum tedavi bittiğinde 54 ile hamile kalmışım şu an 59'um 18 haftalığım... Sence çok mu yaa?o_O hafiften boğazımı tutmaya başlasam mı? çok da yemiyorum aslında:mad:

Ay süper kız:KK70::KK70:ekim ayı ekim ayı :KK76::KK76::KK76:

Canim benim çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah:KK46::nazar:

Evet bu ay çok değerli ekecez inşallah Ekim de bende dahil tedavi olmayabilirim ama doğal ekecem ben hatta ektirecem:KK48::KK48:

Yaaa Güldennn tedavideyken 53 kiloydum tedavi bittiğinde 54 ile hamile kalmışım şu an 59'um 18 haftalığım... Sence çok mu yaa?o_O hafiften boğazımı tutmaya başlasam mı? çok da yemiyorum aslında:mad:
Azcık yavaşla canım..
Son haftalarda asıl kilo alınıyor toplamda 9 kilo ideal diyor doktorlar..
Sen şimdiden 5 kilo almışsın bir 5 kilo daha al daha fazlası zorlar seni..

ben çıkıyorum biraz dizi izleyim vakit geçsin
kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
aaa bide ne zmndır sorcam soramadım desdo nerelerde görmedim uzun zamandır
Ama neden gelmiyorsun özlüyorum seni :KK14:tamam söz beraber bebis sohbeti yapmayız:KK19:

Evet bu ay çok değerli ekecez inşallah Ekim de bende dahil tedavi olmayabilirim ama doğal ekecem ben hatta ektirecem:KK48::KK48:

Azcık yavaşla canım..
Son haftalarda asıl kilo alınıyor toplamda 9 kilo ideal diyor doktorlar..
Sen şimdiden 5 kilo almışsın bir 5 kilo daha al daha fazlası zorlar seni..
Kuzum inşallah doğal yolla gelir bebisin ekim ayında doğal yolla ektir sende:confused::confused:

Canım benim okudum biliyorum son durumunu..
Söyleyecek söz var mı bilemiyorum:KK43::KK43::KK43:
Herşeye rağmen ayağa kalkmak zorundayız daha anne olacaz biz..
Bence eşinin tavrı çok hoş benim hep istediğim şey bu ama maalesef senin ki gibi istekli bir eşim yok:KK43:
Sanırsın adam 3 çocuk babası 4.için uğraşmıyor:63:
İnşallah dek gelir tedavilerimiz merkezim daha belli değil biliyorsun aynı merkez neden olmasın diyorum :KK19:
Evet canim bu isler maddi manevi guc istiyor.
Manevi anlamda hemen toplanmak lazim.hamile kaliyorum sukur.
Esim allahin hakki 3tur diyor.insallah 3 kez rabbim izin vermezde yavrum bizi birakip gitmeye kiyamaz.
Valla canim esimden allah razi olsun.hevesi destegi vazgecilmez.
Rabbim esinede kocaman bi heves versin.
Hepimize guzel gunler gostersin.

Valla cnm merkezdende doktorumdanda memnunum.elinden geleni yaptigina inaniyorum.artk benide iyi taniyor doktorum degistirmek istemem.
Senin icinde hayirlisi olsun.merkezde tedavide son olsun.
Ayyy ikizlerimiz gelse ne guzel olur.
Heyecan yaptim bak.hakkimizda hayirlisi cnm.opuuorum

Evet canim bu isler maddi manevi guc istiyor.
Manevi anlamda hemen toplanmak lazim.hamile kaliyorum sukur.
Esim allahin hakki 3tur diyor.insallah 3 kez rabbim izin vermezde yavrum bizi birakip gitmeye kiyamaz.
Valla canim esimden allah razi olsun.hevesi destegi vazgecilmez.
Rabbim esinede kocaman bi heves versin.
Hepimize guzel gunler gostersin.

Valla cnm merkezdende doktorumdanda memnunum.elinden geleni yaptigina inaniyorum.artk benide iyi taniyor doktorum degistirmek istemem.
Senin icinde hayirlisi olsun.merkezde tedavide son olsun.
Ayyy ikizlerimiz gelse ne guzel olur.
Heyecan yaptim bak.hakkimizda hayirlisi cnm.opuuorum
Bu heyecanımız hiç bitmesin inşallah...
Bi gelseler çektiklerimizi unutmasakta geride bırakacaz inşallah...
Eşime bende heves diliyorum acil:KK48:

110 ay dedim de birden yumiler geldi aklıma tedaviler hariç en az 110 yumi gitti tüh beee:KK45:

Ben de özledim bana da sarılınnnnnnnnnn:KK61:

Bizimle de mi görüşmezsin?:KK61: Ama ben çok çabalayıp anne olmaya çalışanlar vardır diye saklıyorum ki hep göbeğimi:KK61::KK61::KK61::KK61:

gel sarılalım ozaman uçan anne:KK60::KK60::D:D:KK19::KK19:

yok tatlım sizler farklısınız demek istediğim tam olarak öyle değildi
yani bir araya geliyorum arkadaşlarımla maması sütü ninnisi uykusu vs kendi aralarında konuşacak şeyleri var
ama ben sadece dinlemekle yetiniyorum ve sıkılıyorumda çogu zaman
bu yüzden görüşmekden keyif almıyorum canım acıyor o anlamda demek istedim
yani evde kendi halimde kalmak daha iyi o açıdan görüşmek istemiyorum dedim
sizler çok farklısınız beni anlayan sizsiniz zaten:KK19:
saklama canım göbeğini keyfini çıkar sende

Ne demek canim benim..inşallah rabbim hepimize nasip etsin tatlim..cok ilac var kuzum simdi evde değilim ama aklimda olanlar inofolic var devit ampul var b12 vitamini var bi tane daha olacak yanılmıyorsam ama eve gidince firsatim olursa tam listesini yazarim canim olurmu?
hımm anladım canım baya bi hazırlık amaçlı ilaçlar vermiş cidden
vitaminler falan valla güzel bi başlangıç olmuş
inşallah sonucuda güzel olur:KK36:

Ama neden gelmiyorsun özlüyorum seni :KK14:tamam söz beraber bebis sohbeti yapmayız:KK19:
canım geldimdi ama sen yoktun azcık sohbet ettim ama sonra çıktım dizi izlemeye
şimdi geri geldim:KK55:
canım benim için KK başlı başına bebek demek zaten
buraya üye olmamdan tut üyeliğimin devam sebebi bile bebek :KK48:
burdaki bebek sohbetleri beni üzmüyor ki hem
ben genel olarak etrafımda olup bitenlere üzülüyorum ama kendim için üzülüyorum yani

110 ay 2 gündür anne olamamışım bu ay gebe kalacağıma inanıyorum:KK53::KK45:
yazan: AÇ TAVUK:KK48:

:KK70::KK70::KK70::KK70:yada boşver kız doğal yolu onu herkes yapıyor önemli olan tüpü yapabilmek :KK53:

tüptede çok hormon var çocuğa daha yapımında hormonu basmayım diyorum ana yüreği işte:KK48:

110 ay dedim de birden yumiler geldi aklıma tedaviler hariç en az 110 yumi gitti tüh beee:KK45:

yaaaa gece gece gülme krizine girecektim :KK70::KK70::KK70::KK70:
ana yüreği :KK70:@egunal
önemli olan tüple yapabilmek :KK70: melindam3535 melindam3535

Valla hiç bir bilgim yok yeni hastanen hakkında sayende olumlu izlenimim olur inşallah...
Birşeyler duyar öğrenirsem paylaşırım canım..
Acaba sonradan oluşabilen bir durum olabilir mi rahim darlığı onca işlemden geçtik belki etkilenmiştir o bölge..
Doğuştansa doktorlar nasıl anlamadılar malum ilk bakılan yer hem rahim filmi hem de her muayenede tespit edilebilecek birşey..
Bilmediğimiz birşeyi bu tedavinle öğrendik belki bunun tespiti ile bebeğine kavuşacaksın..
Ama aklıma takılan birşey var şimdi bu darlığa bir çözüm bulunmayacak mı madem embriyo tutunmasına olumsuz etki yapıyor tedavide birşey uygulanacakmı?

Adet olma günlerimdeyim bugün yarın olurum..
Ne fantazisi kuracam ben onunla fantezi ruhumu öldürdü o ekşınlı gecelerin fantezili hatunu yok artık çok arar..
Giriş gelişme sonuç şeklindeki ekşınlarımız artık giriş ve sonuçtan ibaret çünkü ben dokunmasını istemiyorum..
Tedavi işi ile ilgili birşey yapmadığı sürece ister yumi çatlatma günü olsun ister başka gün benden hayır yok ona..

Tatlim ilk rahim filmi cektigimdede rahim agzin cok dar demişlerdi sanirim dogustan ama transferlerde hic sıkıntı yaşamadım Cok rahattım doktorda buna sasirdi transferde ya cok ince bir katater kullandilar yada o esnada rahim cok esnekti dedi yoksa sıvı gecermis ama embriyo gecemeyebilirmis cok saskinim ama sevindigim nokta darda olsa anestezi olmadan rahim boyunun olcumu yspulabildi ve bu islem embriyonun tutunmasini kolaylastirirmis

Back