2014 bursa gelinleri burayaaa

attbtn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
11
0
6
34
Slm kızlarr bursada bu yaz evlenecek olan var mı benden başkaa

bende ağustos bursa geliniyim kızlarrr nasıl gidiyor hazırlıklar bursanın neresi

merhaba kızlar benim düğünüm nasipse önümüzdeki sene olacak ama konuyu görünce dayanamadım neresindesiniz Bursanınn ben Osmangazi

Kızlar merhaba, bende mayıs geliniyim, kınayı buzz park terasta yapıcaz daha önce orada kınaya katılan var mı?

ben zonguldak ereğliden gelicem canım neresinde oturcaksın bellimi kendi evinizmi canım düğün ne zaman

evet canım kendi evimiz nasipse düğünümüz de askerden gelince olacak yani önümüzdeki sene Mayıstan sonra şuan net değil açıkçası Davutkadı tarafında canım sen nerede oturcaksın kendi eviniz mi? yoksa tuttunuz mu ev?

daha tutmadık canım ev arıyoruz bizde ya bulamadık şöyle içimize sinen bi yer erikli bağlaraltı tarafında arıyoruz canım ev. meskende bitane buldum ama nişanlımın ailesi hacıvatta oturuyor onlara uzak oluyomuş arabayla gidiliyomuş oraya
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın

Son düzenleme:

hmm anladım canım tabiki ya geç olsun güç olmasın Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

kızlaar benim kınam bursada olacak osmangazide ben de bursalıyım amaa çook uzak diyarlara gidiyorumm :)

Slm kızlarr bursada bu yaz evlenecek olan var mı benden başkaa

Ben varim 9mayis 2014 gelini olarak
Dugun sarper salonda
Kinayi kendi evimde aile arasinda yapicam
Evlendikten sonra bursareel evlerinde oturcam su an niluferde yasiyorum

Kizlar nerde kina yapiyosunuz bursada eylul 13 benimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…