2014 Aralık Anneleri

İlk itiraf benden o zaman ben 57 kiloyum gayet iyi duruyo balık etli diyelim:)
Ooo mödyö en kisaniz benim, 1.56yim kizlar, en bodur ben ciktim yihuu :) valla boy fakiri biri olarak biyum uzun olsun istedim yalan yok, ama buna da sşükür ay kizlaarr ne dicem ben, bizimkinin azi disi cikmiss resmen kocaman bisey, digerleri igne ucu gibi ciktigi icin bu denisik geldi biraz:) bide su patlicak patlicak dedigim kopek disi de patlamis sukur, diger kopek disi daha patlananis, hep simetrik gidiyodu, boylece artik bozulnus oluyo bu :) inciker artiyor gittikceee:)

Bende kesşke 3 4 kilo versem diyorum ama hamilelikten sonra anca verdim bu kadar dahada gitmiyo anam:)
Kaç kilo kaldı canım doğumdan. Eğer bölgesel yağlanman yoksa vence boyuna göre kilon çok çok iyi. Ama bölgesel varsa sporla daha iyi duruma gelebilir

Valla kilolu insanlar seni duysa linç ederler burda gayet idealsin bence :)
Bana kızacaksın ama bu hamile takvimini gördükçe aaa ne kadar büyümüş az kalmış diyorm benim yeğenlerimde olacakya 23 haftalık falan biride 20 hafta işte az kalmış sana bize söylemek kolay zaman hızlı geçiyo ama hamileyken oyle olmuyo demi

Yok canım benim neden kızayım.. Aslında bende şu an 26 haftalık hamileyim takvim 1 hafta önden gidiyor geç yumurtlama olmuşta ondan :) aslına bakarsan ilk hamilelikte insan öyle hissediyor bence zaman geçmiyor gibi geliyor. Şu an zaten beni çok oyalayan bi bebişim olduğu için bende diyorum ne ara 6 aylık oldu bu çocuk diye

Benim eşkiyada durmuyo teyzesi sürekli mızırdanıyoya uyuz oluyorm:)

Kocaman adam oldular hala daha ııııı ıııı sürekli ağlıyor gibi de değil anlamadım valla
Benimki hiç rahat vermiyo asla oturamıyorum sürekli mızır mızır oyuncaklarla 2 dk oynasa 3 dk kucak istyo emekliyo aslında ama odadan çıkınca peşimden gelmek yerine ağlıyo bende sinir oluyorum mesela akşam üzeri uyumak istyo uyuyo erken uyanıyo uykuyu alamayınca bunaltıyo eşimde bende bunalmış durumdayız normal değil bizimki ya

Ya evet benimkide huysuz ama dönem dönem iyi gibi olduğu zamanlarda oluyor. Senin ki hep huysuz heralde

Ya evet benimkide huysuz ama dönem dönem iyi gibi olduğu zamanlarda oluyor. Senin ki hep huysuz heralde
Benimk hep ilgi oyun istiyo mesela arabasını sürerken bile illa yanında durup birlikte süreceksin bi oynayım 10 dk annem dinlensin demez mutfağa giderim mesela ha ağladı ağlayacak derken hemen ağlamaya başlar bende geriliyrm öyle olunca

Canim suan kimseninki kendi oynamiyodur heralde daha zaman var gibi onlara, ama oynayan varsa da bilemem tabi.bizimkide oynayamayanlardan, her hareketini alkislamam oo vav demem gerekiyo,yoksa basiyo cigligi valla ben buuGn oglumla cok ilgileneedim,o da cok huysuzlasti, bi ara devrelerim yaniuodu :)

Benimkide öyle canım hep yanında olmalıyım o oynarken 5 dk otursam gelir tırmanır hemen orama burama

Benimkide öyle canım hep yanında olmalıyım o oynarken 5 dk otursam gelir tırmanır hemen orama burama
Demi kizz hemen bi temas etmeye vasliyolar oyle olunca, hatta benimki alakasi yokken emmek istiyo, tamamen psikolojik, yaninda olayim borakmiyim igi goriyim diye, ay yetemiyorummu ki acaba cocuga

Demi kizz hemen bi temas etmeye vasliyolar oyle olunca, hatta benimki alakasi yokken emmek istiyo, tamamen psikolojik, yaninda olayim borakmiyim igi goriyim diye, ay yetemiyorummu ki acaba cocuga
Aaa ben ne dicem size dün ben oğluşuma gel mammam emmek ister misin dedim bakalım emecek mi diye yaklaşıyor sonrada yüzüme bakıp gülüyor ama emmiyor

Aaa ben ne dicem size dün ben oğluşuma gel mammam emmek ister misin dedim bakalım emecek mi diye yaklaşıyor sonrada yüzüme bakıp gülüyor ama emmiyor
akıllı bıdık işte,anne biliyoz cermicen neden nefsimle oynuyosun gülüşümü oluyo acaba o da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…