- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
Ooo mödyö en kisaniz benim, 1.56yim kizlar, en bodur ben ciktim yihuu :) valla boy fakiri biri olarak biyum uzun olsun istedim yalan yok, ama buna da sşükürİlk itiraf benden o zaman ben 57 kiloyum gayet iyi duruyo balık etli diyelim:)
Ne güzel valla canım kilon keşke bende olabilsem öyleİlk itiraf benden o zaman ben 57 kiloyum gayet iyi duruyo balık etli diyelim:)
Bende kesşke 3 4 kilo versem diyorum ama hamilelikten sonra anca verdim bu kadar dahada gitmiyo anam:)Ne güzel valla canım kilon keşke bende olabilsem öyle
Kaç kilo kaldı canım doğumdan. Eğer bölgesel yağlanman yoksa vence boyuna göre kilon çok çok iyi. Ama bölgesel varsa sporla daha iyi duruma gelebilirBende kesşke 3 4 kilo versem diyorum ama hamilelikten sonra anca verdim bu kadar dahada gitmiyo anam:)
Aslında hamile kaldığımla aynı kilodayım yinede az versem fena olmazKaç kilo kaldı canım doğumdan. Eğer bölgesel yağlanman yoksa vence boyuna göre kilon çok çok iyi. Ama bölgesel varsa sporla daha iyi duruma gelebilir
3-5 kilo bişey değil canım az dikkat etsen bile verirsin :)Aslında hamile kaldığımla aynı kilodayım yinede az versem fena olmaz
Veremiyomki bekarkende veremiyodum düğünde 53 kiloydum hedefim 50 ama en fazla 51 e indim oda sürekli yüzmeye gidiyodum daha da veremedim:) hayrlısı3-5 kilo bişey değil canım az dikkat etsen bile verirsin :)
Valla kilolu insanlar seni duysa linç ederler burdaVeremiyomki bekarkende veremiyodum düğünde 53 kiloydum hedefim 50 ama en fazla 51 e indim oda sürekli yüzmeye gidiyodum daha da veremedim:) hayrlısı
Bana kızacaksın ama bu hamile takvimini gördükçe aaa ne kadar büyümüş az kalmış diyorm benim yeğenlerimde olacakya 23 haftalık falan biride 20 hafta işte az kalmış sana bize söylemek kolay zaman hızlı geçiyo ama hamileyken oyle olmuyo demiValla kilolu insanlar seni duysa linç ederler burdagayet idealsin bence :)
Yok canım benim neden kızayım.. Aslında bende şu an 26 haftalık hamileyim takvim 1 hafta önden gidiyor geç yumurtlama olmuşta ondan :) aslına bakarsan ilk hamilelikte insan öyle hissediyor bence zaman geçmiyor gibi geliyor. Şu an zaten beni çok oyalayan bi bebişim olduğu için bende diyorum ne ara 6 aylık oldu bu çocuk diyeBana kızacaksın ama bu hamile takvimini gördükçe aaa ne kadar büyümüş az kalmış diyorm benim yeğenlerimde olacakya 23 haftalık falan biride 20 hafta işte az kalmış sana bize söylemek kolay zaman hızlı geçiyo ama hamileyken oyle olmuyo demi
Benim eşkiyada durmuyo teyzesi sürekli mızırdanıyoya uyuz oluyorm:)Yok canım benim neden kızayım.. Aslında bende şu an 26 haftalık hamileyim takvim 1 hafta önden gidiyor geç yumurtlama olmuşta ondan :) aslına bakarsan ilk hamilelikte insan öyle hissediyor bence zaman geçmiyor gibi geliyor. Şu an zaten beni çok oyalayan bi bebişim olduğu için bende diyorum ne ara 6 aylık oldu bu çocuk diye
Kocaman adam oldular hala daha ııııı ıııı sürekli ağlıyor gibi de değil anlamadım vallaBenim eşkiyada durmuyo teyzesi sürekli mızırdanıyoya uyuz oluyorm:)
Benimki hiç rahat vermiyo asla oturamıyorum sürekli mızır mızır oyuncaklarla 2 dk oynasa 3 dk kucak istyo emekliyo aslında ama odadan çıkınca peşimden gelmek yerine ağlıyo bende sinir oluyorumKocaman adam oldular hala daha ııııı ıııı sürekli ağlıyor gibi de değil anlamadım valla
Ya evet benimkide huysuz ama dönem dönem iyi gibi olduğu zamanlarda oluyor. Senin ki hep huysuz heraldeBenimki hiç rahat vermiyo asla oturamıyorum sürekli mızır mızır oyuncaklarla 2 dk oynasa 3 dk kucak istyo emekliyo aslında ama odadan çıkınca peşimden gelmek yerine ağlıyo bende sinir oluyorummesela akşam üzeri uyumak istyo uyuyo erken uyanıyo uykuyu alamayınca bunaltıyo eşimde bende bunalmış durumdayız normal değil bizimki ya
Benimk hep ilgi oyun istiyo mesela arabasını sürerken bile illa yanında durup birlikte süreceksin bi oynayım 10 dk annem dinlensin demezYa evet benimkide huysuz ama dönem dönem iyi gibi olduğu zamanlarda oluyor. Senin ki hep huysuz heralde
Canim suan kimseninki kendi oynamiyodur heralde daha zaman var gibi onlara, ama oynayan varsa da bilemem tabi.bizimkide oynayamayanlardan, her hareketini alkislamam oo vav demem gerekiyo,yoksa basiyo cigligi vallaBenimk hep ilgi oyun istiyo mesela arabasını sürerken bile illa yanında durup birlikte süreceksin bi oynayım 10 dk annem dinlensin demezmutfağa giderim mesela ha ağladı ağlayacak derken hemen ağlamaya başlar bende geriliyrm öyle olunca
Benimkide öyle canım hep yanında olmalıyımBenimk hep ilgi oyun istiyo mesela arabasını sürerken bile illa yanında durup birlikte süreceksin bi oynayım 10 dk annem dinlensin demezmutfağa giderim mesela ha ağladı ağlayacak derken hemen ağlamaya başlar bende geriliyrm öyle olunca
Demi kizz hemen bi temas etmeye vasliyolar oyle olunca, hatta benimki alakasi yokken emmek istiyo, tamamen psikolojik, yaninda olayim borakmiyim igi goriyim diye, ay yetemiyorummu ki acaba cocugaBenimkide öyle canım hep yanında olmalıyımo oynarken 5 dk otursam gelir tırmanır hemen orama burama
Aaa ben ne dicem size dün ben oğluşuma gel mammam emmek ister misin dedim bakalım emecek mi diye yaklaşıyor sonrada yüzüme bakıp gülüyor ama emmiyorDemi kizz hemen bi temas etmeye vasliyolar oyle olunca, hatta benimki alakasi yokken emmek istiyo, tamamen psikolojik, yaninda olayim borakmiyim igi goriyim diye, ay yetemiyorummu ki acaba cocuga
akıllı bıdık işte,anne biliyoz cermicen neden nefsimle oynuyosun gülüşümü oluyo acaba o da:)Aaa ben ne dicem size dün ben oğluşuma gel mammam emmek ister misin dedim bakalım emecek mi diye yaklaşıyor sonrada yüzüme bakıp gülüyor ama emmiyor