- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
Nasil mutlu oluyomu tepkileri nasil. ay yoklugumda beni arayan biri varrr yasasin, hemde taaburalara kadar gelmisin balmisin, saolasin tatlim bee :)
Maşallah canım her çocuk aynı olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Benimkide 3 gündür başladı Allaha şükür 5-6 adımdan sonra hop yerde emeklemeye devamHahah:)) mutlu mu oldunnn, tabisi geldim aradim buldum
Yselim cok mutlu oluyo yururken zaten az daha beklerse kitaplardan falan okuyup ogrencek yurumeyi
Telefonun gelince video atarim.yurumeye hazir misin diyorum hazirimmm diyo
Aynen oyle her cocuk farkli yonden gelisiyo. İki sene sonra hepsi esitMaşallah canım her çocuk aynı olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Benimkide 3 gündür başladı Allaha şükür 5-6 adımdan sonra hop yerde emeklemeye devam
Amin canım sağlıklı olsunlar yeter bize bülbül gibi konuştuklarınıda görürüz inşallah :)Aynen oyle her cocuk farkli yonden gelisiyo. İki sene sonra hepsi esit
Allah saglik versin yeterki elbet bi gun konuscaklar yurucekler:)
İnsallah. Daha birlikte yemege gidip sohbet edicez minik adamlarlaAmin canım sağlıklı olsunlar yeter bize bülbül gibi konuştuklarınıda görürüz inşallah :)
Hahaa cocuk bugune kadar icinde hazirlanfi tabiki, hazirim da dermis. Ay bunlar konusunca faha tatlilar yaa, bizim oglanda araba sesi duyuo duüș dedi dahademinHahah:)) mutlu mu oldunnn, tabisi geldim aradim buldum
Yselim cok mutlu oluyo yururken zaten az daha beklerse kitaplardan falan okuyup ogrencek yurumeyi
Telefonun gelince video atarim.yurumeye hazir misin diyorum hazirimmm diyo
Hehe yok canim bizim kadar diildirM minigim34 senin boyun kaç canım sende A aysenur1298 ve ben gibi bodur tavuk musun yoksamüsaitseniz yarın akşam hayırlı bir iş için size geleceğiz ahahahah heyecanlandım valla kızzz Allah o günleri de göstersin. Aysem 2.bebiş kız olsaydı mv paşaya verirdim ben :)
Sorma yaa agzini koparasim geliyo bazen. Ozledimm diyo telefonda herkese:) duyan atlayip geliyo. Gecen hafta sena vardi bu hafta annemlee geldi gitti.Hahaa cocuk bugune kadar icinde hazirlanfi tabiki, hazirim da dermis. Ay bunlar konusunca faha tatlilar yaa, bizim oglanda araba sesi duyuo duüș dedi dahademinama bu aralar bizde asiri bisey var zaten, kocamdabende cocuga baktikca vakasimiz geliuo, esim de deei aynisini haatta, hele birazdaha konusmalar olsa napariz.siz simdiye kadar coktan yemis olmaniz lazimdi demi:)))
Hehe yok canim bizim kadar diildiray bebeim resmen rakip olduk, du bakim belkim bizi kabul ediceklerdi hemen geliyoruz diyosun direk kaybanalik yapalim, bizim ogluslarimiz gibisini bulamassiniz bak tatlim ozaman 3. ye talibiz biz, marem begeniyon ogluaumu bende 2 kiz olursa bibere veriyim, yagiz delikanliyi nerde bulacam oylee demii ama. iyi dünür olurduk hee
3 müHahaa cocuk bugune kadar icinde hazirlanfi tabiki, hazirim da dermis. Ay bunlar konusunca faha tatlilar yaa, bizim oglanda araba sesi duyuo duüș dedi dahademinama bu aralar bizde asiri bisey var zaten, kocamdabende cocuga baktikca vakasimiz geliuo, esim de deei aynisini haatta, hele birazdaha konusmalar olsa napariz.siz simdiye kadar coktan yemis olmaniz lazimdi demi:)))
Hehe yok canim bizim kadar diildiray bebeim resmen rakip olduk, du bakim belkim bizi kabul ediceklerdi hemen geliyoruz diyosun direk kaybanalik yapalim, bizim ogluslarimiz gibisini bulamassiniz bak tatlim ozaman 3. ye talibiz biz, marem begeniyon ogluaumu bende 2 kiz olursa bibere veriyim, yagiz delikanliyi nerde bulacam oylee demii ama. iyi dünür olurduk hee
Ayneeen hunharca sevdim bendeSorma yaa agzini koparasim geliyo bazen. Ozledimm diyo telefonda herkese:) duyan atlayip geliyo. Gecen hafta sena vardi bu hafta annemlee geldi gitti.
Konusmasi cok bal
Kizz cocuklar bizi kiskanir okadar soliyim, Allah nasip etsin de insallah oyle dunurler olsun, kankiș olalim ohh ne guzel olur ya.tatlim senin yavrun benim yavrum hic. Yaparmiyim ama askolsun '~3 müdur hele bacım :))) hem kaynanalık yaparsan vermem kızımı yaaaa Allah hayırlısını nasip etsin inşallah ama biz kanka dünür olurduk çocuklarda bıkardı bizden ahha
Ya ayşenur bir tane daha doğur hepimiz rahatlayalım yavrum yaaaAyneeen hunharca sevdim bendesenayi biliyorum gelmistide, annenlerde gelmis iyi olmus ohh, bizde iyki uzaga evlenmisiz her ay gorusuykz yinede bu ara ben biraz uzattim ama, bizimkilerde baya alismis gelmiyomusun diyolar :)
Kizz cocuklar bizi kiskanir okadar soliyim, Allah nasip etsin de insallah oyle dunurler olsun, kankiș olalim ohh ne guzel olur ya.tatlim senin yavrun benim yavrum hic. Yaparmiyim ama askolsun '~bu aradaaa ben ruyamda hamileydim șok imoşi si yaptigii varsayinnn :))
En sonunda dogurcan bence de :))Ayneeen hunharca sevdim bendesenayi biliyorum gelmistide, annenlerde gelmis iyi olmus ohh, bizde iyki uzaga evlenmisiz her ay gorusuykz yinede bu ara ben biraz uzattim ama, bizimkilerde baya alismis gelmiyomusun diyolar :)
Kizz cocuklar bizi kiskanir okadar soliyim, Allah nasip etsin de insallah oyle dunurler olsun, kankiș olalim ohh ne guzel olur ya.tatlim senin yavrun benim yavrum hic. Yaparmiyim ama askolsun '~bu aradaaa ben ruyamda hamileydim șok imoşi si yaptigii varsayinnn :))
Hahayyy imojiyee gelYa ayşenur bir tane daha doğur hepimiz rahatlayalım yavrum yaaaben sana kötü örnek oluyorum aramıza mesafe koycam artık :))) Allah hayırlara getirsin tabii işin şakası bu inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim.. Gerçi 3-5 sene sonra yaparsanız ben sizinle dalga geçerim ben büyüttüm çocukları diye HaziraNisan1421 nun dediği gibi inşallah paşalarımla yemeğe falan giderim o zamana ayy hayali bile güzel :)
Bu arada senden iyi kaynanamı bulucam kızıma :) (doğmamış çocuğa don biçme imojisi)
Aynen soguk ama bakalim haftaaonuna gitme durumu dogdu, kismet artikin. Aslinda yeni evi de gorurlerdi iyi olurdu onlar gelsee:)En sonunda dogurcan bence de :))
Soguklarda gidilmiyoki bi yere yaa onlar gelsinler soyle :)
Bence ütopik değil canım ben her zaman diyorum bir anne baba çocuğunu seviyorsa çocuğunun sevdiğinide kabullenmek zorunda bence :) evde genelde müzik kanalı açıyorum ben aydilge diye bir şaekıcı vwr ya o her çıktığında eşim diyor ki çok itici bir tipi var bu kadının der. Bende dedim ki oğlun birgün böyle birini getirse evlenicem diye naparsın dedim oğlum beğendiyse ben bayıldım diyorHahayyy imojiyee gelsaol bebekm o senin kaynanaligin hahaa, bence biz kv tanimina yeni bir soluk getiricez, gelinlerimiz nolur beni anneme gotur diye yalvaricajlar oglusularimizaa ama ben oyle hissediyorum nedense ya, hattabiz evladim evinize gidin gari dalan dicez gibi geliyo. ayy cok mu ütopik olduu noldu bolee
Aynen soguk ama bakalim haftaaonuna gitme durumu dogdu, kismet artikin. Aslinda yeni evi de gorurlerdi iyi olurdu onlar gelsee:)
Ben de haftaya gidiyorum :))Hahayyy imojiyee gelsaol bebekm o senin kaynanaligin hahaa, bence biz kv tanimina yeni bir soluk getiricez, gelinlerimiz nolur beni anneme gotur diye yalvaricajlar oglusularimizaa ama ben oyle hissediyorum nedense ya, hattabiz evladim evinize gidin gari dalan dicez gibi geliyo. ayy cok mu ütopik olduu noldu bolee
Aynen soguk ama bakalim haftaaonuna gitme durumu dogdu, kismet artikin. Aslinda yeni evi de gorurlerdi iyi olurdu onlar gelsee:)
Kiz az bi otur yerinde, masallah bu ne hasretlik, gorustugunuz halde bu sefer sen gidiyon :) oylesenine demi dugun dernek yok zannimcaBen de haftaya gidiyorum :))
Benimde 1.62 ya bende mi bodurum :) kızlar bugün oğlanı bırakıcam kv ye gezmeye gidicem çok bunaldım evde anam cumartesinden beri gezmiyom:)
Ayy inanmıyorum hepimiz aynı boydayızBenimde 1.62 ya bende mi bodurum :) kızlar bugün oğlanı bırakıcam kv ye gezmeye gidicem çok bunaldım evde anam cumartesinden beri gezmiyom:)
İlk itiraf benden o zaman ben 57 kiloyum gayet iyi duruyo balık etli diyelim:)Ayy inanmıyorum hepimiz aynı boydayız2sene önce mülakatta 1.62 ölçtüler boyumu :) ama benim dezavantajım çok zayıf olmak 50 nin üstüne çıksam daha iyi görüneceğim eminim