2014 Aralık Anneleri

Bizim bir günümüz bir günümüzü tutmuyor 5 gün hiç uyanmadan uyudu bugün 2 kere uyandı artık duzelsin ya

Özel bişey yapmak gerekiyomuki acaba deliksiz uyusun diye bi formülü varsa söleyin kızlar noluuuuur...
Yok anam yok:) M minigim34 şanslısın canım maşallah benimki saat başı yada en fazla 1 buçuk iki saate kalkıyo bende bıktım ya bi deliksiz uyumak istyorm sabahın köründede kalkıyo valla hiç sevmiyo uykyyu

Özel bişey yapmak gerekiyomuki acaba deliksiz uyusun diye bi formülü varsa söleyin kızlar noluuuuur...
Valla varsa söylesin biri ama ben hemen ağlayınca kalkmıyorum bakıyorum susmayacak öyle kalkıyorum ağlıyor sonra kendi kendine yine uyuyor çoğu zaman çok ağlatmıyorum tabikide hele eşim hiç kıyamaz hemen kalkar bi dur uyur belki diyorum

Uzmanlarda öyle diyo doğru yapıyosun sen aslında ama ben dayanamıyorum ağlayınca yani annelik duygusallığından çok sinirden bazı ses tonları beni çileden çikarıyo ağlama seside bunlardan biri tahammül edemiyorum hemen susturmak istiyorum oda hep uyanıyo bu yüzden muhtemelen.

Öyle çok ağlatma bir iki dakika bekle kendisi uykuya dalıyor bazen ağlamıyor zaten mızıranıyor bağırıyor ağlamaya donerse kalkıyorum bide bir arkadaşla konuşuyordum emmeyi bırakınca uyuyorlar gece demişti

Vallahi hee, ters kose yaptiniz sizi gidi sizi. benim hazirladigim etiketler elimde patladi adeta tasinmalar isler gucler,derken zaman gecti zaten.ne vardi bendede aceace gibi kaynana olaydida herseyi yapip veni cagiraydi yaaaaa, syper olmus, yoksa dedigin gibi cok yorucu herseyi tek basina yapmak, kv ye tebrikler kocamaan
Hahay benden kacmaz tatlim hatta orda pembeli de biri var galiba , hatirladigim kadar, ayy kizz bu resimden birazdan yer tespiti falan yaparsam hic șașirma, ah hep müge anli srnin yuzunden bu hallerimmmbekleyin birazdan ordayim

Agladimi yanina yitmessem ben direk uyanor zaten, bu sefer ben daha cok yorulcagim icin, emen kosarim valla, ben gece aglamasinin nedeninin laranliktan korktuguna emin oldum. Dun gecede ayniydi, bi gece lambasi isi cozucek insallah, tasinmadan sonra yapamadim bi,bugun halledicem insallah duzeliriz hepimizz

Oo inigimin talipleri gun hectikce artiyo bakiyorym,sansimiz azaliyo sanki biz de ankaradayiz ama cok uzak satilmayiz sanki :) kusum her zamanki gibi super noktalamisin, hepimiz bodur tavukuzz bu arada sayfalar cosmus adeta, ciook gerilerde kalmisim, zaman bulmuskende 1 sayfayi dosedim galiba

Eveeeet bir pembeli var teyzeleri
Valla istersen bul git kv nin evi :))) hehe
Benim yaşadıklarımını yaşamanı hiiiiiiç istemem o yüzden kvmi kıskanma...
Yaptıklarını telafi etmeye çalışıyodur belki
Ben kızıma atkı örüyoruuuum

Kızlar hergün et falan yediriyomusunuz ben hiç et falan yapmıyorum vicdan yaptım şimdide

Kızlar hergün et falan yediriyomusunuz ben hiç et falan yapmıyorum vicdan yaptım şimdide
Ben kavurma yapıyorum buzluğa koyyorum kahvaltılarda yeşil ve kırmızı biberle kvurup yumurta kırıyorum yumurtasını etini c vitaminini sabahtan alıyo 1 saat filan yoğurt vermiyorum üzerine bide emzirmiyorumda sonra gün boyuuu rahatım yoğurt meyve ne yerse artık :))
Bizimkinin kanı düşük çıkmıştı ondan biraz itina gösteriyorum korktumda azcık hastalancak diye

telafi etmeye calisiyosa gercekten o da bi nebze iyi. lv konusunda bende ayniyim canim. oyuzden haklisindir eminim.kimse kimsenin ne yasadigini bilemiuo. ALLAH beterinden korysyn herseyinn.. ay neysee, sen kizina atkimi öruyosun bakalim, vay vay hamarat anneeyebak

Aysenuuuurrr whatsapta neden yoksun yaa:))
Naber kac gundur gorusemiyoruz

Bu arada aysenuru ararken yorumlarinizi gordum kizlar.

Benim oglum 9 gun sonra 19ayini dolduracak. Yeni yeni yurumeye basladi. Acele eden annelerin bilgisine

Yumurta yiyo ozaman srninki, yumurtanin icinde onlarda gidiyo arada :) bizdede o yogurt icin gecerli, yumurtaa aslaa yemiyo yok boyle bisey. Benim yedgiim herseyi merak edip ister normalde, yumurtaya da bakiyo bi veriyorum cikariyo hemen

Bu arada aysenuru ararken yorumlarinizi gordum kizlar.

Benim oglum 9 gun sonra 19ayini dolduracak. Yeni yeni yurumeye basladi. Acele eden annelerin bilgisine
Aa yurumeye basladi demek pasa hz leri hadi gozun aydin olsun sekerim. Kiz ben telefonsuzum ya, bataryam sisti patlar diye cikardim yenisini almadan,zaten 100de100 doluyken 100de 0 diyorken nasil kullanicam kocamin isleride cokk yogun alamadik bi batarya yaa tabletyende girmek resmen iskence. Yazmasi kasmasi nepsi dert

Daha tam da yurumus sayilmaz iste duse kalka:)
Teelfon kotu olmus yaa baktim 6sinda girmissin en son. Buraya bakiim dedim bi de:)

Çoktur talibimiz soylemesi ayıp ben uzandım kızımda gelmiş yanıma telefonuma bakıyor kafasını eğmiştte bende uzun değilimdir ya

Daha tam da yurumus sayilmaz iste duse kalka:)
Teelfon kotu olmus yaa baktim 6sinda girmissin en son. Buraya bakiim dedim bi de:)
Nasil mutlu oluyomu tepkileri nasil. ay yoklugumda beni arayan biri varrr yasasin, hemde taaburalara kadar gelmisin balmisin, saolasin tatlim bee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…