Yürür canım merak etme bence martın 5 nde olcam aşı 4. Doz tabi benimBenim tetanoz aşısının 2.dozu vardı canım. Bilerek aynı güne denk getirdim soğukta 2kere gitmeyelim diye.
Benimki de öyle işte canım yürütüyorum evde elinden tutup yürüyor elini bırakıyorum hemen oturuyor başlıyor emeklemeye :) zaten 1.5 yaşına kadar normal karşılıyorlar yürümemeyi. Benim acele etmemin sebebi inşallah doğuma kadar yürür
Benim ilk hanilelikten yoktu tetanozum işte o yüzden şimdi oluyorum.Yürür canım merak etme bence martın 5 nde olcam aşı 4. Doz tabi benim
İnşallah konuşsunlardq ağrısın o kafamızBenim ilk hanilelikten yoktu tetanozum işte o yüzden şimdi oluyorum.
İnşallah canım hayırlısıyla yürürler tatlı tatlı konuşmaya başlarlar. İnşallah seneye bu zamanlara bülbül olup kafamızı ağrıtırlar
ayy ayy topiğimizin biricik karabiberi yaşına da mı girmiş, kocaman adam da mı olmuş, Sevdikleriyle doğumgünü de mi yapmışBen geldimmm doğumgünümüzü yaptık biz :) ama yeni yaşımızı yeni bir dişle karşıladık. Yorgunluktan bayılacaktım artık atlattık Allaha şükür :)
inşallah canım isim kararlaştırınca bizede soyleA aysenur1298 ayy sağol canımmm benim çok teşekkür ederim :) cünlemizin evladı ahlaklı hayırlı uğurlu olur inşallah :)
M minigim34 yağız da aklımda canım. Benim veletler kara kara oluyor zaten kara yağız bir delikanlı olur 2 numarada :)
Söylerim canım :) bu bebişimi çok ihmal ettim ben yaa daha alışverişe bile çıkmadım şimdi de kar geliyor biraz daha gecikecek sanırıminşallah canım isim kararlaştırınca bizede soyle
Alırsın alırsın daha var doğuma havanın iyi olduğu bir gün gidersin avm olursa zaten sorun olmaz içeriler sıcak oluyor yaSöylerim canım :) bu bebişimi çok ihmal ettim ben yaa daha alışverişe bile çıkmadım şimdi de kar geliyor biraz daha gecikecek sanırım
Selam canım sen denedin mi maden suyunu benim kızım 2 aylık cok gazli herseyi denedik işe yaramıyor yeni duydum bu olayı şimdi versem bir ise yarar mı?kızlar dünde koruda doğum yapmış 3 yıllık anne olan çok okuyan çok bilen ve çocuğunu dehşetül afa şekilde yetiştiren bir öğretmen arkdşm aradı bana sana çok önemli bir tavsiyem var dedi... sizlere de yazayım bir ara bu konuyu konuşalım araştıralımmm ben çok tutmadım ama şu "yeni doğan bebeğe henüz emzirmeden ağzına maden suyu(bildiğmiz beypazarı sade maden suyu) 2-3 damla damlatırsan eğer sonraki ayalrda kolik sıkıntısı çekmessin gökçe dedi" vay be dedimmm ... bir arkşmda yaptı bende yaptım işe çok çok yaradı demez mi????
ben amannn misket kadar midesi var bebeğin delmezmi allah korusun dedim yok yok 2 damla bişey yapmaz dedi.. bir ara konuşalım bunu duyan bilen yapan öneren var mı
Bende facede bir grupta duydum onu tabi nasıldır bilmiyorumSelam canım sen denedin mi maden suyunu benim kızım 2 aylık cok gazli herseyi denedik işe yaramıyor yeni duydum bu olayı şimdi versem bir ise yarar mı?
Benim oğlumda kolikti sabahlara kadar gaz sancısı ndan uyuyamazdık. O kadar çok şey denedim ma bunu hiç duymamıştım. Şahsen ben olsam veremezdim sanırım. Zaten bebeğin 2 aylık olmuş. Merak etme çok az kaldı geçecek. En fazla 1 ay daha devam eder. Gax damlası olarak ne kullanıyorsunSelam canım sen denedin mi maden suyunu benim kızım 2 aylık cok gazli herseyi denedik işe yaramıyor yeni duydum bu olayı şimdi versem bir ise yarar mı?
Havaya ne olmuş böyle yaaa şu an dondurucu bir soğuk vaaar :) uzun bir süre gitmem alışverişe falanAlırsın alırsın daha var doğuma havanın iyi olduğu bir gün gidersin avm olursa zaten sorun olmaz içeriler sıcak oluyor ya
Aynen kızımın doğum günü bugün yanıma koymuşlardı bugün küçücüktu minicik ay ağlayasım geldi şimdi o günde böyle kar yağıyordu :'(Havaya ne olmuş böyle yaaa şu an dondurucu bir soğuk vaaar :) uzun bir süre gitmem alışverişe falanzaten daha eskimemiş bir iki giyilen çok kıyafetimiz var da işte ana yüreği 2.ninde yeni cicileri olsun istiyor :))
Aaaaa canım iyi ki doğmuşşş hep birlikte nice güzel yıllar geçirirsiniz inşallah :) evet çok iyi hatırlıyorum geçen yıl ilk kar yine 30 aralıkta yağmıştı hiç unutamam :) ne mutlu bize bu güzel günleri görebildik nice güzel günler görmeniz dileğiyle :)Aynen kızımın doğum günü bugün yanıma koymuşlardı bugün küçücüktu minicik ay ağlayasım geldi şimdi o günde böyle kar yağıyordu :'(
metsil kullandım ise yaramadi biogaia kullanıyorum o biraz hafiflettiBenim oğlumda kolikti sabahlara kadar gaz sancısı ndan uyuyamazdık. O kadar çok şey denedim ma bunu hiç duymamıştım. Şahsen ben olsam veremezdim sanırım. Zaten bebeğin 2 aylık olmuş. Merak etme çok az kaldı geçecek. En fazla 1 ay daha devam eder. Gax damlası olarak ne kullanıyorsun
Bende en son 2.5aylıkken biogaia kullanmaya başlamıştım en iyi sonucu ondan almıştım. İnfacol diye bir damla var o da fena değil baya hafifletmişti. Dediğim gibi bende çok çektim kolikten sen artık yolun yarısını geçmişsin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama maalesef yapacak bişey yokmetsil kullandım ise yaramadi biogaia kullanıyorum o biraz hafifletti
İnşallah canım sizde iki evladınızla mutlu seneler geçirmeniz dileğimle allahım tüm kötülüklerden korusun evlatlarımızıAaaaa canım iyi ki doğmuşşş hep birlikte nice güzel yıllar geçirirsiniz inşallah :) evet çok iyi hatırlıyorum geçen yıl ilk kar yine 30 aralıkta yağmıştı hiç unutamam :) ne mutlu bize bu güzel günleri görebildik nice güzel günler görmeniz dileğiyle :)
Amiiiin canımm :) düşünsene bir gün kocaman olacaklar kim bilir nasıl özleyeceğiz bu zamanları. Bir yandan zaman su gibi akıp gidiyor. Bir yandan da düşünüyorum sanki 1 yıldır değil de hep benimle birlikteymiş gibi. Sanki eşim ben oğlum biz 3ümüz birlikte doğmuşuz birlikte büyümüşüz gibi hissediyorum bazen :) hamilelikten heralde yine duygusal anne modlarına girdim benİnşallah canım sizde iki evladınızla mutlu seneler geçirmeniz dileğimle allahım tüm kötülüklerden korusun evlatlarımızı