2014 Aralık Anneleri

İşte diş çıkardığı zaman o kadar çok yapıyor bizimkisi de ishal ya dakabız değil günde 4 5kere yapıyor

Biz çıkardık canım şükür o yönden sıkıntı yok ama arkası kesilmiyoki yine çığlık çığlığa:)

Kıxlar kızımın beşigıne koruma mınderı almak istıyorum uygun fıyatlı tavsıyesı olan varmı

Çok heves ediyorum ya dişli bebekleri çok seviyorum ben çok sempatik oluyorlar
Çok heves etme canım elbet çıkacak.. Bizim altı tane oldu 2 daha çıkarıyor hatta her şeyi ve herkesi isiriyo başta ben olmak üzere:) omzum bacağım kolum parmağın her yerim iz.. Bi de havucu bile kopariyo sonra boğazına takılıyor eline yiyecek veremiyorum korkudan.. Ama dişlerini gösterip bi sırıtışı var bitiyorum zevk alıyor dişlerini göstermekten resmen:) dünyanın en güzel varlıkları allahım esirgesin bütün melekleri

Bi de benim oglan ne yese hemen tuvaletini yapıyor artık kafayı yicem.. İshal de değil günde 5-6 yı buluyo. Artık metabolizması hızlı çalışıyor ondan kilo da almıyor diyorum çok da zayıf hasret kaldım tombik bebeğe

Amin canım amin. Her anları bambaşka güzel kuzuların. Yani illa ki çıkacak bu dişler ama ilk çocuk olunca ben biraz görgüsüzlük yapıyorum herşeyi hemen yapsın istiyorum

Ölüyorum uykusuzluktan ya bu gece çok sık uyandı yoruldum sallamaktan artık uyuyamadım şöyle 2 saat ne zaman geçecek bu dönem ya altı temiz karnı tok ağrı kesicide veriyorum yatarken daha niye uyanıp duruyor ki

Bende 1 saattir sallamaktan kol ve bacak kası yaptım uykusuzluğa şu an alışmış durumdayım ama her an sinir krizi geçirebilirimmmm

Bende 1 saattir sallamaktan kol ve bacak kası yaptım uykusuzluğa şu an alışmış durumdayım ama her an sinir krizi geçirebilirimmmm
Ben geçirdim o krizi aldım beşikten oturduk beraber eşim geldi kucağında uyuttu huy değiştirdi valla bu çocuklar

Kızlar bu bebisler uyumayinca banyo yaptırsaniz hatta biraz uzun kalın banyoda bizde ise yariyo

Kızlar hastanedeyim teyzem doğum yaptı ben sezaryen lı oldugum için gorememiştim bunu gördüm ay nasıl küçük ya

Kızlar Bızım günlük yememiz şöyle sızinkiler nasıl sabah 9 9.30 kahvaltı. Omlet domates peynir bazen gun kurusu. 12 gıbı cevızlı meyve püresı. Sonra uyuyo emıyo aralarda tabı. 2 3 gbı yemegını yıyo. Bazen yemkten sonra uyuyo sabah erken kalkmışsa. Sonra 5 gbı yogurt yemezse üzüm yada baska meyve. 7az muhallebı sonra duş ve en gec 8.30 uyku Sizce eksık yada fazla yaptıgım bişey varmı. Haftada sebze püresı. Kıymalı tavuklu baklıyatlı mutlaka yedırıyorum.bugun kıymalı erişteli yeşil mercımek corbası yaptım

Ben geçirdim o krizi aldım beşikten oturduk beraber eşim geldi kucağında uyuttu huy değiştirdi valla bu çocuklar
Biraz uyuduk uykumuzu aldık ama kızlar nasıl ağladığını bi görseniz şok olursunuz. Niye bu kadar ağlıyor bağırıyor ya

Canım bi de nasıl öksürüyor bi görsen. Soğuk algınlığı için şurup verdim.
Canım öncelikle ağlaması kesin dişten benimkide kaç gece birden uyanıp sanki canını yakmışım gbi çığlık çığlığa susturamıyodum sonra uyuyo ama aynı oluyodu o diştir biz patlattık rahatladık öksürük için ben bir haftadır doktor doktor geziyorum ciğerlerinde hiç bişey yok şükür ama viral enfeksiyon dedi burun kanalları yeteri kadar gelişmiyo daha küçükler burnundan kaynaklı dedi antibiyotik asla veremem boşuna dedi sadece burnuna serum fizyolojik damlat açılsın dedi gerçektende açılıyo rahatlıyo

Canım burnu falan tıkalı değil. Allaha şükür ateş de yok. Ama baya güçlü öksürüyor. Gece çok terledi sürekli bez değiştirdim. Pekmez içirdim falan şu an uyuyor 1 saattir duymadım öksürdüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…