İşte diş çıkardığı zaman o kadar çok yapıyor bizimkisi de ishal ya dakabız değil günde 4 5kere yapıyorCanım ishal yada kabız değil ama geçen hafta günde 4 kere falan yapıyordu neredeyse her bezi az çok kakalıydı. Bu sıralar günde 2 kere sabah akşam olarak yapıyor. Gerçi ben bu hafta bi gün şeftali bi gün muz yedirdim. Sanırım o da etkiliyormuş ama ishalimiz yok çok şükür. Sizde durumlar nasıl
Biz çıkardık canım şükür o yönden sıkıntı yok ama arkası kesilmiyoki yine çığlık çığlığa:)Bızdedr daha tık yok dişlerde gece 4 tr aglayarak uyandı dahada ıkı saat uyumadı. Gece babaya ait kızım. Alıyo salona goturuyo oynatıyo dohbet edıyo yürütuyo falan baya yoruyo bana verıyo emzırıp uyutuyorum. Onlar oynarkn brn kestıriyorum tabıkı
Çok heves ediyorum ya dişli bebekleri çok seviyorum ben çok sempatik oluyorlarİşte diş çıkardığı zaman o kadar çok yapıyor bizimkisi de ishal ya dakabız değil günde 4 5kere yapıyor
Çok heves etme canım elbet çıkacak.. Bizim altı tane oldu 2 daha çıkarıyor hatta her şeyi ve herkesi isiriyo başta ben olmak üzere:) omzum bacağım kolum parmağın her yerim iz.. Bi de havucu bile kopariyo sonra boğazına takılıyor eline yiyecek veremiyorum korkudan.. Ama dişlerini gösterip bi sırıtışı var bitiyorum zevk alıyor dişlerini göstermekten resmen:) dünyanın en güzel varlıkları allahım esirgesin bütün melekleriÇok heves ediyorum ya dişli bebekleri çok seviyorum ben çok sempatik oluyorlar
Amin canım amin. Her anları bambaşka güzel kuzuların. Yani illa ki çıkacak bu dişler ama ilk çocuk olunca ben biraz görgüsüzlük yapıyorum herşeyi hemen yapsın istiyorumÇok heves etme canım elbet çıkacak.. Bizim altı tane oldu 2 daha çıkarıyor hatta her şeyi ve herkesi isiriyo başta ben olmak üzere:) omzum bacağım kolum parmağın her yerim iz.. Bi de havucu bile kopariyo sonra boğazına takılıyor eline yiyecek veremiyorum korkudan.. Ama dişlerini gösterip bi sırıtışı var bitiyorum zevk alıyor dişlerini göstermekten resmen:) dünyanın en güzel varlıkları allahım esirgesin bütün melekleri
Bende 1 saattir sallamaktan kol ve bacak kası yaptımÖlüyorum uykusuzluktan ya bu gece çok sık uyandı yoruldum sallamaktan artık uyuyamadım şöyle 2 saat ne zaman geçecek bu dönem ya altı temiz karnı tok ağrı kesicide veriyorum yatarken daha niye uyanıp duruyor ki
Ben geçirdim o krizi aldım beşikten oturduk beraber eşim geldi kucağında uyuttu huy değiştirdi valla bu çocuklarBende 1 saattir sallamaktan kol ve bacak kası yaptımuykusuzluğa şu an alışmış durumdayım ama her an sinir krizi geçirebilirimmmm
Canım ben hergun banyo yaptırıp yatırıyorum yok banamısın demiyorKızlar bu bebisler uyumayinca banyo yaptırsaniz hatta biraz uzun kalın banyoda bizde ise yariyo
Biraz uyuduk uykumuzu aldık ama kızlar nasıl ağladığını bi görseniz şok olursunuz. Niye bu kadar ağlıyor bağırıyor yaBen geçirdim o krizi aldım beşikten oturduk beraber eşim geldi kucağında uyuttu huy değiştirdi valla bu çocuklar
Diştir o diş canım bak görürsünBiraz uyuduk uykumuzu aldık ama kızlar nasıl ağladığını bi görseniz şok olursunuz. Niye bu kadar ağlıyor bağırıyor ya
Her gün yapıyoruz canım banyo bazen işe yaramıyor işteKızlar bu bebisler uyumayinca banyo yaptırsaniz hatta biraz uzun kalın banyoda bizde ise yariyo
Canım bi de nasıl öksürüyor bi görsen. Soğuk algınlığı için şurup verdim.Diştir o diş canım bak görürsün
Canım öncelikle ağlaması kesin dişten benimkide kaç gece birden uyanıp sanki canını yakmışım gbi çığlık çığlığa susturamıyodum sonra uyuyo ama aynı oluyodu o diştir biz patlattık rahatladık öksürük için ben bir haftadır doktor doktor geziyorum ciğerlerinde hiç bişey yok şükür ama viral enfeksiyon dedi burun kanalları yeteri kadar gelişmiyo daha küçükler burnundan kaynaklı dedi antibiyotik asla veremem boşuna dedi sadece burnuna serum fizyolojik damlat açılsın dedi gerçektende açılıyo rahatlıyoCanım bi de nasıl öksürüyor bi görsen. Soğuk algınlığı için şurup verdim.
Canım burnu falan tıkalı değil. Allaha şükür ateş de yok. Ama baya güçlü öksürüyor. Gece çok terledi sürekli bez değiştirdim. Pekmez içirdim falan şu an uyuyor 1 saattir duymadım öksürdüğünüCanım öncelikle ağlaması kesin dişten benimkide kaç gece birden uyanıp sanki canını yakmışım gbi çığlık çığlığa susturamıyodum sonra uyuyo ama aynı oluyodu o diştir biz patlattık rahatladık öksürük için ben bir haftadır doktor doktor geziyorum ciğerlerinde hiç bişey yok şükür ama viral enfeksiyon dedi burun kanalları yeteri kadar gelişmiyo daha küçükler burnundan kaynaklı dedi antibiyotik asla veremem boşuna dedi sadece burnuna serum fizyolojik damlat açılsın dedi gerçektende açılıyo rahatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?