Canım uyutmak için kasma kendini o zaman hem sen hem çocuk bunaliyosunuz.. Madem uykusu yok oturun biraz yatak odasından çıkın biraz oyun oynat hareket ettir yor kendini.. Sonra da mamasını ver ya da sütünü bi sure sonra bayiliyolar kendiliğinden zaten oturtsan oturmaz:) bizim bile her günümüz aynı olmuyo uykusu kaçmış minigin napsin sabır annesiUyumuyo uyumuyo uyumuyo çıldıracam artık ya ağlamak istyorummmm
Ya canım uykusuda var bi görsen halini kendini paralıyo ama uyuyamıyo sabaha kadar ağladı dün gece bugünde ağlarsa bilmiyorum ama sabır valla bakalım kaçta uyuyacaz:)Canım uyutmak için kasma kendini o zaman hem sen hem çocuk bunaliyosunuz.. Madem uykusu yok oturun biraz yatak odasından çıkın biraz oyun oynat hareket ettir yor kendini.. Sonra da mamasını ver ya da sütünü bi sure sonra bayiliyolar kendiliğinden zaten oturtsan oturmaz:) bizim bile her günümüz aynı olmuyo uykusu kaçmış minigin napsin sabır annesi
Arka arkaya olmasının avantajları da var dezavantajları da. Kesin olan bişey var ki annelerimiz bizden daha dayanıklıymışBizde 3 kardeşiz hep arka arkayız annem Allah yardım ediyor kızım diyor merak etme buda geçecek seneye bu zamanlar rahat olursun
6 haftalıktı canım çok zor bişey Allah korusun inş sağ sağlim alırsın kucağına
Ya bizde gece on kere uyandık şöyle yatıp 2 saat uyuyamadım yarım saat hep kalktım salladım yattım kalktım salladım hep böyleUyumuyo uyumuyo uyumuyo çıldıracam artık ya ağlamak istyorummmm
Kesinlikle ben doğum yaptığımda anneme sen nasıl büyüttün bizi ya dedimArka arkaya olmasının avantajları da var dezavantajları da. Kesin olan bişey var ki annelerimiz bizden daha dayanıklıymış
Ayy bi de o zamanlar bez yıkama derdi vardı dimi şimdi bırak bez yıkamayı, kıyafetleri ayırıp makineye atmaya bile üşeniyorum benKesinlikle ben doğum yaptığımda anneme sen nasıl büyüttün bizi ya dedimannem hep der sizin uyumanızı beklerdim bezlerinizi yıkayayım diye der siz uyuyunca yatma derdindesini diyor
Benim oğlumunda 1 günü 1 gününü tutmuyor ya diş desem değil sanırım hiç bi farklılık göremiyorum. Gündüz herhangi bi rahatsızlığı da yok. Bazı geceler sanki çığlık atıyor gibi uyanıyor bazende sabaha kadar uyuyorYa bizde gece on kere uyandık şöyle yatıp 2 saat uyuyamadım yarım saat hep kalktım salladım yattım kalktım salladım hep böyle
Kız bizimde öyle gündüz bişey yok öyle ağlamalı değil otur oyna gıkı çıkmıyor ama gece çok uyanıyor dişini patlattıktan sonra gördüm düşün bende zannetmiyordumBenim oğlumunda 1 günü 1 gününü tutmuyor ya diş desem değil sanırım hiç bi farklılık göremiyorum. Gündüz herhangi bi rahatsızlığı da yok. Bazı geceler sanki çığlık atıyor gibi uyanıyor bazende sabaha kadar uyuyor
Güldüğü zaman falan beyaz beyaz görünüyor alt diş eti. Hatta kaç kere diş mi patladı diye elimle kontrol ettim. Dediğin gibi gündüz sıkıntı yok. En az 2 kere uyuyor gündüz gecemiz hiç belli değil amaKız bizimde öyle gündüz bişey yok öyle ağlamalı değil otur oyna gıkı çıkmıyor ama gece çok uyanıyor dişini patlattıktan sonra gördüm düşün bende zannetmiyordum
Bizde gunduz öyle 2 kere uyuyoruz ama gece devamlı uyanıyor olabilir diş olabilir yakındır çıkarır belkiGüldüğü zaman falan beyaz beyaz görünüyor alt diş eti. Hatta kaç kere diş mi patladı diye elimle kontrol ettim. Dediğin gibi gündüz sıkıntı yok. En az 2 kere uyuyor gündüz gecemiz hiç belli değil ama
Ya şöyle bi ısırsalar biziBizde gunduz öyle 2 kere uyuyoruz ama gece devamlı uyanıyor olabilir diş olabilir yakındır çıkarır belki
Ya tabiYa şöyle bi ısırsalar bizi
Kaka yapması falan nasıl günde kaç kere yapıyorYa şöyle bi ısırsalar bizi
Bızdedr daha tık yok dişlerde gece 4 tr aglayarak uyandı dahada ıkı saat uyumadı. Gece babaya ait kızım. Alıyo salona goturuyo oynatıyo dohbet edıyo yürütuyo falan baya yoruyo bana verıyo emzırıp uyutuyorum. Onlar oynarkn brn kestıriyorum tabıkıKızlar siz daha çıkarmadınz mı dişleri çığlıklar ondan oluyo ben onu farkettim diş çıkarmaya yakın bi ağlardı benimki şimdide çıkarmaya çalışıyo bazen bi çığlık atıyo aklım çıkıyo birden
Canım ishal yada kabız değil ama geçen hafta günde 4 kere falan yapıyordu neredeyse her bezi az çok kakalıydı. Bu sıralar günde 2 kere sabah akşam olarak yapıyor. Gerçi ben bu hafta bi gün şeftali bi gün muz yedirdim. Sanırım o da etkiliyormuş ama ishalimiz yok çok şükür. Sizde durumlar nasılKaka yapması falan nasıl günde kaç kere yapıyor
Yok canım benim oğlan hala yaşlı dede gibiKızlar siz daha çıkarmadınz mı dişleri çığlıklar ondan oluyo ben onu farkettim diş çıkarmaya yakın bi ağlardı benimki şimdide çıkarmaya çalışıyo bazen bi çığlık atıyo aklım çıkıyo birden
Bu yorumuna ekstra ekstra katılıyorum canım gerçekten eğer uyumak istemiyorsa kendinide öldürsen uyumuyor çocukKızlar uykusuz gunlerı bende cok yaşadm ama uyutmaya calıştıkca dahada direnıyolar uyumuyolar onu tecrube ettim. Yavruların sıkıntısı olmasa aglarlarmı. Mınnacık bedenlerı nasıl dayansın o dişe. Oyun oynatmak oyalamak rkşnr badrm havuç soguk seyler vermek en guzelı ben hep öyle sakınleştırdm. Saatler gecsede uykuya yenik düşüp uyuyolar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?