Halledemiyorum cnmHaftanın en az 3 günü oğluma lahmacun vs yedirmek zorunda kalıyorum. Allahtan gündüz kreşte öğünlerini tam alıyor. Akşam da geçiştiriyoruz.
Ütüm yığılmış durumda. Geçen haftalardaki yatılı misafirlerin nevresimleri dolu. Yeni biri gelse nevresim çıkaramıcam yani o derece. Eşimin gömlek ve pantolonlarını birer birer son anda ütülüyorum.
Akş 9.30da yatıyorum, sabah 7de kalkıp ufak şeyler yapabliyorum. Bulaşık varsa bulaşık, gömlek ütülenecekse gömlek ütüsü filan..Akş bulaşığını bile toplayamadığım çok oluyo. Eşim topluyo işte yarım yamalak o da:) Haftada bir kere haftasonu eşim süpürge yapıyo öle üstün körü...
Ama misafir gelince toplıcam diye cnm çıkıyo tabi. Öle bulana bulana kıvrana kıvrana bi sürü işi bitirmeye çalışıyorum 1 günde...
Yani durumum fecii. Annem yanımda değil arkamı toplayanım yok..Oğlumda 2 yıl ücretsiz izne çıkmıştım. Hala onun enkazını toplamaya çalışıyoruz. Ondan dolayı yardımcı tutabilecek durumum da yok...Öle idare ediyoruz işte..
Kızlar bahsetmiştim, hatırlayanlar vardır belki. Mersine yeni taşınmıştık. Yalnızlıktan yakınıyırdum. 2 gün önce bir yerle anlaştım. 15 gün deneme süreci olacak. İnşallah zor geçmezburada çalışanların sıkıntılarını görüyorum ama çalışmasak da olmuyır ki bebişime çıkıp eşyalarını kendim almak istiyorum. Kocadan para istemek çoğu zaman zor geliyor hele ki bu zamana kadar hep çalışan biriysen..
Kızlar kaynvalidem geçen gün hiç karnının içinde sanki balık varmış da kayıyomuş gbi bir his var mı dedi, ben de ne alaka daha çok erken dedim. Hayır erkek çabuk oynar . 3. Ayda oynuyordu kocan dedi :) gerçi 3. Ayda kimse yok aramızda ama hiç böyle bir his yaşayan var mı?
Kızlar kaynvalidem geçen gün hiç karnının içinde sanki balık varmış da kayıyomuş gbi bir his var mı dedi, ben de ne alaka daha çok erken dedim. Hayır erkek çabuk oynar . 3. Ayda oynuyordu kocan dedi :) gerçi 3. Ayda kimse yok aramızda ama hiç böyle bir his yaşayan var mı?
Slm kizlarrr dr a gittim çok şükür hersey yolunda sadece 2 gun gec yumurtlamisim yani 28 aralik yaziyo tahmini dogum :) sizler neler yaptiniz
Erkekler erken oynarmış, öyle dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bahsetmiştim, hatırlayanlar vardır belki. Mersine yeni taşınmıştık. Yalnızlıktan yakınıyırdum. 2 gün önce bir yerle anlaştım. 15 gün deneme süreci olacak. İnşallah zor geçmezburada çalışanların sıkıntılarını görüyorum ama çalışmasak da olmuyır ki bebişime çıkıp eşyalarını kendim almak istiyorum. Kocadan para istemek çoğu zaman zor geliyor hele ki bu zamana kadar hep çalışan biriysen..
vallahi ben kuzucuğumu o kadar erken hissettim ki söylesem inanmazlar. gün geçtikçe daha çok hissediyorum. harika bi duygu. benimle iletişime geçiyormuş gibime geliyo hissettikçebu arada ben erkek gibi hissediyorum ama hayırlısı olsun...
kızlar yeni geldim doktordan yine o harika sesi dinledik yani kalp atışlarınıtam 9 haftalığım bebekte 9 haftalıkmış boyu 2,5 cm olmuş tıpkı fasulye gibiydi kafası falan belliydi ama daha hareket etmiyor 10. haftada hareket edermiş 3 hafta sonra ikili taramalara çağırdı yani şimdilik herşey yolunda çok şükür
kızlar yeni geldim doktordan yine o harika sesi dinledik yani kalp atışlarınıtam 9 haftalığım bebekte 9 haftalıkmış boyu 2,5 cm olmuş tıpkı fasulye gibiydi kafası falan belliydi ama daha hareket etmiyor 10. haftada hareket edermiş 3 hafta sonra ikili taramalara çağırdı yani şimdilik herşey yolunda çok şükür
bende 2li teste öğrenmiştim kızımı 11. haftamda yapmıştım, sonuç 50 ve üzeri çıkarsa kız diye okumuştum 50.6 çıktı ve dr. cinsiyet tahmininde bulundu kız dedi doğru çıktı, birde ultrason resminden tahminde bulunuluyor bebek sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek, kızımda bu da tuttu 8. haftadaki ultrason fotosunda sağ tarafta görünüyordu, bu gebeliğimdeki 8. hafta ultrason fotosuna bakınca sol tarafta görünüyor, bende erkek hissediyorum bakalım buda doğru çıkacakmı
canım 2. gebeliğim ve çalışıyorum ilkinde hızlı bişekilde kilo aldığım için 3. ayda hamile pantolonu giymeye, elbise giymeye başlamıştım, bunda göbeğim çıktı 10. haftadayım, ilk hamilelikteki pantolonlarım bol geldiği için c&a dan dediğim pantolonları aldım bunlarla idare edicem yazında elbise alırım o zamana iyice belirginleşir göbeğim, 42 beden aldım pantolonları önce dar geldi giydikçe açıldı biraz 46 bedene kadar vardı daha sonrada yine bunlardan alabilirim
11 haftalık bebek hissedilmezki onlar gazdır bence yada bağırsak hareketleri ben kızımı 22 .haftada net hissetmiştim... Oda dışarıdan da görünce bu o dedim iyice emin oldum. Bu kadar erken mümkün değilki .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?