Bu arada bende hamile pantlonu aldım hevesle ama cok cok erkenmiş kullanmıyrm.. hamile alırken birerde keten kot lastıkli aldım onlarla suan cok rahatım yoksa benimde karnım şiş sürekli ve artık rahat şeyler giymelisiniz dedi doktr ben memnunum sizde su 1 -2 ay kullanabılırsınız tavsıye ederm:)
Misilacim nerden aldin lastikli pantolonlari muhtemelen bende o tarz bise alirim cunku hamile pantolonu olmayacak banada..gobegim cok az cikti kilo almadim ama sanki normal kotlarim baski yapiyo gobegime oyle hissediyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende ayniyim ben tatli da yiyemiyorum mide yanmami artiriyo cunku.eski pantolonlara elbet sigiyoruz ama bebeklerimiz daralmasin simdidenBazen hırs yapıyorum yok canım ben daha eski pantolonlarımın içine girerim deyip kısa süre sonra düğmeyi açıyorumçünkü nette dolaşan birşey var daha üç ay dolana kadar eski kıyafetlerinizi giyebilirsiniz diye ama bence kişiye göre değişiyor. Buarada ben tuza hiç dikkat etmiyorum uyarın için sağol
Cok begendim gercekten bende alicam bu tarz bisekızlar henüz gebe kıyafetlerine geçecek karnı olmayan ama normal pantolonla da rahat edemeyenler için şu model çok rahat. ben memnunum.http://www.oxxo.com.tr/tr/GiYiM/pantolonlar/bol-kesim/Bol-Kesim-Pantolon_14YOX-MOSSWIDEPAN14Y#C=1467
Haklisin.o zaman ben yine kilolu zamanlarimdan kalan sutyenlerimle devam edeyim onlar oluyo cunku.benim gogusler zaten buyuktu gebelik sonuna kadar 100 olur heralde :)canım hamile sütyeni duymadım lohusa sütyeni var emzirmeye yönelik onlarda. şimdilik onlara gerek yok. sen destekli 80 takıyorsan 85- 85 takıyorsan 90 beden alabilirsin 1 tane. ama fazla alma çünkü büyümeye devam edecekmiş göğüslerimiz.
Yok canim hamile sutyeni okudum bi yerde balensiz takin diyo ama hic oyle bisey goremedim emzirme sutyeni var nette hep ben eski sutyenlerime devam edeyim en iyisi birde sutyen aparati okumustum arkasina ek yapiyo boylece dar gemiyomis ama bulamayiz sanirim imkansiz :)emzirme sutyeni mi istiyon cnm nette cok var hatta suan trendyolda bile var.yada buyuk iccamasir satan yerlerde bukabilirsin
kızlar ya...konuyu görünce atladım. çok kötüyüm
bende 6+6 dayım bugün. ilk gebelik testim 4+4 de 7200 dü ve yüksek ti sonra iki hafta üst üste doktora gittim. en sonunda 6+2 de gittim ve kese vardı ama bebek yoktu. korkmaya başlıyorum artık. boş gebelik, mol gebelik, kürtaj...bunları düşündükçe başım dönüyor korkudan. yine dr. gitmeye korkuyorum bebek görünmeyecek diye.
ne diyorsunuz kötü mü görünüyor durum?
ben çok korktum çatlamaktan, ergenlikten kalma çatlağım vardı, ablam annem harita olmuştu gebeliklerinde. genetiğim iyi değil yani. bu yüzden abarttım baya kremlenme işini. 12.haftada başladım.
sabah uyanınca sürdüm kahvaltı edene kadar 10-15 dk karnım açıkta durdum, emince giyindim çıktım evden.
öğlen yemek saati yemekten 15 dk erken döndüm odama girdim, kilitledim kapıyı bi parti daha kremlendim.
işten eve gittim kremlendim yemek hazırlarken göbek açık durdum bi 10-15 dk.
gece yatmadan kremlendim.
günde 3-4 litre su içtim, kiloma dikkat ettim. çok şükür milim çatlamadım.
bende 6+6 dayım bugün. ilk gebelik testim 4+4 de 7200 dü ve yüksek ti sonra iki hafta üst üste doktora gittim. en sonunda 6+2 de gittim ve kese vardı ama bebek yoktu. korkmaya başlıyorum artık. boş gebelik, mol gebelik, kürtaj...bunları düşündükçe başım dönüyor korkudan. yine dr. gitmeye korkuyorum bebek görünmeyecek diye.
hahahah o da güzelmiş. Ama 35 bulmakta zorlanıyorsundur. Ya bende hamilelik öncesi kiloma dönmeme rağmen ayaklarım yarım numara büyük kaldı:) yarım da bunda büyürse 38 olurum tam :)
http://www.icgiyims.com/aksesuar/1078-sutyen-agrafi.html
Buldum kizlar boyle bisey iste :)
Pentide de var fiyati 8 tl
ooyyy oyyy sende bendensin canım.şimdi korkudan doktora gidemiyorum iyi mi ...kese ve yolk sacı gördü bebeği göremedim dedi.içim içimi yiyo iyi mi gidiyo gebeliğim kötü mü noluyo diye.etrafımdakilerde senin yerinde olsam 10 defa giderdim diyo ama gidemiyorum ya
Arkadaşlar son zamanlarda hamilelerin yememesi gereken şeylerle ilgili yazılar okuyorum.
1- en önemlilerinden birisi bakla. bakla 7 yaşından küçük çocuklarda ölümle bile sonuçlanabilecek derecede alerjik bir etkiye sahipmiş. çocuklarınıza kesinlikle yedirmeyin. bizim aile hekimi de komşumuza söylemişti. ben de geçen gün bakla pişirdim ve aklıma geldi hemen açtım baktım netten hamilelerde de anneye ya da bebeğe aynı etkiyi yapabiliyormuş. Dikkat edin derim.
2- Bir başkası ciğer. ciğer de yine bebeğe zarar verecek bir takım maddeler içeriyormuş. Bazı inanışlara göre bebekte leke de yapıyormuş ama bu batıl olabilir. ben geçen hafta yedim bilmeden inşallah bir şey olmaz.
3- pastörize edilmemiş süt ve süt ürünleri. ben yoğurdumu komşumdan aldığım sütten yapıyordum şimdi uht sütle deneyeceğim.
4- et ve yumurtayı iyi pişmiş yemek gerekiyormuş. Rafadan yumurta sevenler dikkat.
şimdilik aklıma gelenler bunlar okursam haber veririm başkalarını da. sizin de varsa bildikleriniz lütfen paylaşın. sevgiler...
sağol canım paylaşman iyi oldu gecen esim bakla alacaktı nedendir bilmem fasulye aldısöyliyim de ona almasın hiç madem valla bende ne tüketcem diye şaştım kaldım.zaten halsizlikten falan hiç bişe yapasım gelmiyor bebeğim besinsiz kalacak diye korkuyorum.
Arkadaşlar son zamanlarda hamilelerin yememesi gereken şeylerle ilgili yazılar okuyorum.
1- en önemlilerinden birisi bakla. bakla 7 yaşından küçük çocuklarda ölümle bile sonuçlanabilecek derecede alerjik bir etkiye sahipmiş. çocuklarınıza kesinlikle yedirmeyin. bizim aile hekimi de komşumuza söylemişti. ben de geçen gün bakla pişirdim ve aklıma geldi hemen açtım baktım netten hamilelerde de anneye ya da bebeğe aynı etkiyi yapabiliyormuş. Dikkat edin derim.
2- Bir başkası ciğer. ciğer de yine bebeğe zarar verecek bir takım maddeler içeriyormuş. Bazı inanışlara göre bebekte leke de yapıyormuş ama bu batıl olabilir. ben geçen hafta yedim bilmeden inşallah bir şey olmaz.
3- pastörize edilmemiş süt ve süt ürünleri. ben yoğurdumu komşumdan aldığım sütten yapıyordum şimdi uht sütle deneyeceğim.
4- et ve yumurtayı iyi pişmiş yemek gerekiyormuş. Rafadan yumurta sevenler dikkat.
şimdilik aklıma gelenler bunlar okursam haber veririm başkalarını da. sizin de varsa bildikleriniz lütfen paylaşın. sevgiler...
günaydınlarrr:))ben hamile kaldığımdan beri her gece karmakarışık rüyalar görüyorum.çok uykum oluyo ama defalarca uyanıyorum geceleri ve uykuda olduğum an hep rüyalardayım.hatta bazen kabus(
kızlar doktordan geliyorum şimdi,çok üzgünüm
hiç gelişmemiş dedi boş gebelik dedi haftaya gel kürtaj yapalım dedi napıcağmı şaşırdımm
ALLAH IM hakkımızda hayırlısı olsun
ben rüya görmüyorum ama 10 kere uyanıyorum uyku problemim varçalışıyorum bide bu sefer gündüzleri uykusuzluktan bayılıyorum ne yapıcaz bilmiyorum
kızlar doktordan geliyorum şimdi,çok üzgünüm
hiç gelişmemiş dedi boş gebelik dedi haftaya gel kürtaj yapalım dedi napıcağmı şaşırdımm
ALLAH IM hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?